- 19 Haziran 2018
- 219
- 200
- 18
- 34
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #24.001
kızlar yorumcu zeus ve melis durkana fal atan var mı? naktayı 12 temmuz sonrasına veya 26 temmuz sonrasına bıraktığım için bi şekilde şu fal sevdamı bastırmam lazım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fatima tavsiye ederim yillar once attigim falinda 10 soylediginin 9’u cikmisti o derece bilmisti yuzyuze bile bu kadar cikmaz gecen haftalarda yine attim bu defa spesifik biri ve ask konusunda ve karsimdaki kisiyi birebir anlatmis benim ruh halimi de cok iyi bilmis, anlik durumlari ve tavirlarini da, bakalim gelecek ongorusu cikacak mi onu bilemiyorum. bana fatima’nin enerjisi cok uyuyor, ozellikle kart fallarini katina veya tarotunu oneririm onun icin.fal sepetinde bugraya baktırdım hanımlar adam cok hızlı konusuyor anlamak icin 5 kez dinledim ama begendim güzel yani.
senanura baktırdm kahve falı o da güzl cıktı
kız kardesimi iade etti ama bana baktı yesil cingene baya begendim acıkcası.
bide falaleminde medyum fatimayı merak ediyorum
Özenmemesini geçtim ben de o kadar genel sallamıştı ki soru kısmında teşekkür edip durumun gerçeğini söyledim, cevap olarak geçmiş olsun yaa dedi :) Allahtan 15 liraydı da içim çok acımadıFal baktırma işine Senanurla son veriyorum. Zaten bitirme kararı almıştım ama Senanur bu kadar ovulunce ben de deneyim dedim. Tam bir hayal kırıklığı.
Kısacık üstün körü bakılmış bir faldi pek bir detay da yoktu 15 tlye değmez bile. Burdaki forumda karsilikli fallastigim insanlar bile daha detayli bakiyordur yani.
Cok sinirlerim bozuldu hic yoktan bozdum yeminimi. Kimseyi suçlamiyorum arkadaşlar lutfen yanlis anlamayin enerji meselesidir benle hic tutmadigi hatta hic ozenerek bile bakmadığı aşikar.
Kendime çok kızdım, neyse bunda da vardır bir hayır bundan sonra tüm fal uygulamalarından uzaklasıyor ve paralı fal baktirmaya son veriyorum
1 sene icinde 650 tlyi aşkın para harcadım ve inanın elde var sıfır sıfır sıfır
Allah herkesin gonlune gore versin ki kimse fal baktirma ihtiyaci bile duymasin insallah, hepinizi öpüyorum size kolay gelsin![]()
Ben demiştim demek istemiyorum ama demek istediğim tam da buydu. Belki de danışan sayısı ışık hızına ulaştıkça -tabii bunda forumun payı büyük e dışardan okuyanlar da çok- şımarıyor bunlar... bir umutla atıyoruz sonra hiç duruma uymayan yorumlar gelince hayal kırıklığıyla daha da bir sinirleniyor insan.Fal baktırma işine Senanurla son veriyorum. Zaten bitirme kararı almıştım ama Senanur bu kadar ovulunce ben de deneyim dedim. Tam bir hayal kırıklığı.
Kısacık üstün körü bakılmış bir faldi pek bir detay da yoktu 15 tlye değmez bile. Burdaki forumda karsilikli fallastigim insanlar bile daha detayli bakiyordur yani.
Cok sinirlerim bozuldu hic yoktan bozdum yeminimi. Kimseyi suçlamiyorum arkadaşlar lutfen yanlis anlamayin enerji meselesidir benle hic tutmadigi hatta hic ozenerek bile bakmadığı aşikar.
Kendime çok kızdım, neyse bunda da vardır bir hayır bundan sonra tüm fal uygulamalarından uzaklasıyor ve paralı fal baktirmaya son veriyorum
Allah herkesin gonlune gore versin ki kimse fal baktirma ihtiyaci bile duymasin insallah, hepinizi öpüyorum size kolay gelsin![]()
çok üzüldüm.Fal baktırma işine Senanurla son veriyorum. Zaten bitirme kararı almıştım ama Senanur bu kadar ovulunce ben de deneyim dedim. Tam bir hayal kırıklığı.
Fatima tavsiye ederim yillar once attigim falinda 10 soylediginin 9’u cikmisti o derece bilmisti yuzyuze bile bu kadar cikmaz gecen haftalarda yine attim bu defa spesifik biri ve ask konusunda ve karsimdaki kisiyi birebir anlatmis benim ruh halimi de cok iyi bilmis, anlik durumlari ve tavirlarini da, bakalim gelecek ongorusu cikacak mi onu bilemiyorum. bana fatima’nin enerjisi cok uyuyor, ozellikle kart fallarini katina veya tarotunu oneririm onun icin.
Kızlar sıze bir sey soracagım Senanur'a fal baktıranlar....Sıze de baktıgı fallarda sordugunuz adam ıcın "onunla ılgılı bırsey duyabılırsınz,hayatnda bırının oldugunu dusunebılırsınız ama yok" gıbısınden bır cumle kurdu mu?...
Bu arada evet Senanur'un bana baktıgı 2 falı anda ve gecmıste soyledıgı seyler 0 bılgıye ragmen tuttugu ıcın begendım ve burada tavsıye ettm. Az onceTheMySky 'ın falını dınledım....Kız 2 cumle ıle de durumunu anlatmıs bana....Kızın durumu ile falında ona söyledıkleri..... bilmem..... Bır kere soru olarak falını atarken ne kadar bılgı verdı dıyecegm ama benım sorum ınanılmaz lakayıttı. O nedenle cok bılgı verılmedı de an ile ılgılı "ayryım ne olacak" dıyen herkese uyacak, yuzde seksen gelecek odaklı ve pembe 1 fal dınledım ben
TheMySky 'ın falında. Sımdı kızlar haklı olarak dıyeceksınız kı sen
TheMySky 'ı ne kadar tanıyorsun da falının anla ılgılı bırsey olmadıgını bılıyorsun?.....Olsa "su su dedıgı dogru muydu, haklı mıydı"..dıye sorulabılecek cumleler olurdu. YOKTU. O falı o durumdakı herkese soyleyebılırm ben....Kımse de dogru veya yanlıs dıyemez o kadar muallak....
Bu arada Senanur'un sayfasına baktım dun sadece 1 tane 1 yıldızı vardı onu da sanırımangelmiracle vermiş....
nailpolish tatlım sen kaç verdın? Hak etmıyorsa, hıc uymadysa tabı kı 1 vereceksınız....
YOK arkadas yok...Bır falcıya en az 3 fal atıp 3'unde de begenırsen onereceksın dıyecegım ama sagolsun falcı Nurselı'ye tam 3 fal atıp onermıstım....Onu da gorduk....Bu nedır arkadas....
Parasında degılım ınsanların umudu,beklentısı soz konusu ya....Bır falcı falda olumsuz gorup de soylemıyorsa veya bırsey gormeyıp laf olsun dıye fal bakıyorsa yazık ya....Ha para demısken demeden edemeyecegm tellwe Lydıan yenı geldıgınde ılk baktıgı fallar bana gunuyle cıktı demıstm ve gayet de ozenlıydı daha sıtede yuz tane bıle fal bakmamısken. Gecenlerde 40 tl olan falını secıp gonderdım,fıyat yuksek olursa daha ozenlı olur dıye.....7 lıralık baktıgı fallar ondan bın kat ıyıydı. Ben bu kadar sallapatı,umursamaz bır tavır gormedım. Toplamda fal adına 3 cumleye 40 tl verdım....Afıyet olsun bana....
Al bende de o kadar Topuklu.... Sen topıkte yazmadan önce zaten 1 arkadasım fal baktırmıs ona ve bana telefondan ulasamayınca whatssuptan ses meajı atarak sohbet esnasında "bak tesadufen ıyı bır falcı buldm" dıye bahsettgını duydugumda kahkayı patlatmıstm.... Gec kaldın dıye... Benım anlamadıgım falsepetınde falcı,gelen faldan goru alamadıysa bıle ıade edemıyormu acaba,ılle de bak mı denıyor yonetımce de el-mecbur böyle yapıyorlar...Hadi ıyı nıyetle dusuneyım desem aklıma bır tek bu gelıyor, o kadar...b
ben de sıfır bilgiyle fal attım. arz talep meselesine mi döndü onu anlamaya çalışıyorum. yani öyleyse üzülürümzaten kızlara üzüldüm de.
Ben puan vermedim canım. Evet bana da hayatında biri olduğunu düşünüyorsun, paranoya yapmışsın ama kimse yok hayatında dedi. Ki 5 dk içinde söylediği tek şey de bu. Ama gerçeğin bununla zerre alakası bile yok.Kızlar sıze bir sey soracagım Senanur'a fal baktıranlar....Sıze de baktıgı fallarda sordugunuz adam ıcın "onunla ılgılı bırsey duyabılırsınz,hayatnda bırının oldugunu dusunebılırsınız ama yok" gıbısınden bır cumle kurdu mu?...
Bu arada evet Senanur'un bana baktıgı 2 falı anda ve gecmıste soyledıgı seyler 0 bılgıye ragmen tuttugu ıcın begendım ve burada tavsıye ettm. Az onceTheMySky 'ın falını dınledım....Kız 2 cumle ıle de durumunu anlatmıs bana....Kızın durumu ile falında ona söyledıkleri..... bilmem..... Bır kere soru olarak falını atarken ne kadar bılgı verdı dıyecegm ama benım sorum ınanılmaz lakayıttı. O nedenle cok bılgı verılmedı de an ile ılgılı "ayryım ne olacak" dıyen herkese uyacak, yuzde seksen gelecek odaklı ve pembe 1 fal dınledım ben
TheMySky 'ı ne kadar tanıyorsun da falının anla ılgılı bırsey olmadıgını bılıyorsun?.....Olsa "su su dedıgı dogru muydu, haklı mıydı"..dıye sorulabılecek cumleler olurdu. YOKTU. O falı o durumdakı herkese soyleyebılırm ben....Kımse de dogru veya yanlıs dıyemez o kadar muallak....
Bu arada Senanur'un sayfasına baktım dun sadece 1 tane 1 yıldızı vardı onu da sanırımangelmiracle vermiş....
nailpolish tatlım sen kaç verdın? Hak etmıyorsa, hıc uymadysa tabı kı 1 vereceksınız....
YOK arkadas yok...Bır falcıya en az 3 fal atıp 3'unde de begenırsen onereceksın dıyecegım ama sagolsun falcı Nurselı'ye tam 3 fal atıp onermıstım....Onu da gorduk....Bu nedır arkadas....
Parasında degılım ınsanların umudu,beklentısı soz konusu ya....Bır falcı falda olumsuz gorup de soylemıyorsa veya bırsey gormeyıp laf olsun dıye fal bakıyorsa yazık ya....Ha para demısken demeden edemeyecegm tellwe Lydıan yenı geldıgınde ılk baktıgı fallar bana gunuyle cıktı demıstm ve gayet de ozenlıydı daha sıtede yuz tane bıle fal bakmamısken. Gecenlerde 40 tl olan falını secıp gonderdım,fıyat yuksek olursa daha ozenlı olur dıye.....7 lıralık baktıgı fallar ondan bın kat ıyıydı. Ben bu kadar sallapatı,umursamaz bır tavır gormedım. Toplamda fal adına 3 cumleye 40 tl verdım....Afıyet olsun bana....
Senanur bana oyle birsey dememis ki ben de şunu merak ediyorum herkese olumlu mu konuşuyor. Evet ben biraz bilgi verdim durumla ilgili yalnız bana söyledikleri de tutarlı şeyler. Kısacası ben begendim öyle herkese uyacak gelecek odaklı bir fal da degildi.Kızlar sıze bir sey soracagım Senanur'a fal baktıranlar....Sıze de baktıgı fallarda sordugunuz adam ıcın "onunla ılgılı bırsey duyabılırsınz,hayatnda bırının oldugunu dusunebılırsınız ama yok" gıbısınden bır cumle kurdu mu?...
Su ana dek ettı 3.... Desene klişeymiş...kişiye özgü dğil....Ben puan vermedim canım. Evet bana da hayatında biri olduğunu düşünüyorsun, paranoya yapmışsın ama kimse yok hayatında dedi. Ki 5 dk içinde söylediği tek şey de bu. Ama gerçeğin bununla zerre alakası bile yok.