tellwe.com'da bakılan fallar!

Evet bir ara çok popülerdi bende anda da gelecekte de hiç bir şey bilememişti.
o zaman atmıyorum ya. zeus a attım. bakıcam bi nasılmış. kalan krediyi de melike ye kullancam. en son nakta ve kapanış. yoksa tüm maaşı oraya yatırcam gibi duruyo

Yok yaa nesibeyi ve dennis i sallayin. Fatima ya baktirdim anlatmama ragmen guzel bilmis insallah cikar. Gerci biliolar da noluyo cikan falci lazim bize

Yok yaa nesibeyi ve dennis i sallayin. Fatima ya baktirdim anlatmama ragmen guzel bilmis insallah cikar. Gerci biliolar da noluyo cikan falci lazim bize
Ben artık hic birine inanmıyorum ya. Anda bile kimi öyle diyor kimi böyle diyor boş yere bence

n
Anlatmamama ragmen olucak :)
fatimayı yakalayamıyorum kiiiiii :( alex nasıl? ben faksepetinde ki krediyi bitirem siye buğraya attım söyledim başta da ilk falında söylediklerin oldu diye 3 kişinin müdahil olduğu tartışma öngörmüştü hatta bana bi gün sonra oldu. sorularımı açık açık sordum hızlı konuştuğun için anlayamadım dedim. ya çok nazik yavaş yavaş konuşmuş jsjsjs kızmıştım ilk ama şimdi anlattıklarını beklicem

Kızlar Banu yılmaz’a fal baktırdım tek kelimeyle çok kötü bi faldı, üstelik en fazla 5 tl edebilecek faldan 30 tl istemesi de cabası. Kesinlikle uzak durun derim çok çok kötüydü
Sürekli yazıyorum Banu nun artık iyi bakmadığını... Lizyaa Lizyaa da en başta memnunken şu an değil. 10TL lik falı 30TL ye çıkarırsa olacağı bu, işi ticarete döktü tılsımı gitti :/

zeus'tan falım geldiiiii. söylediği şeyler doğru. aralık ayı (naktada aralık demişti, buğrada, senanurda) aşk için, iş içinse herkesin aksine 2019 başı dedi. ama şöyle bir şey tayin sebebiyle geldiğimden dolayı benim burdaki psikolojim bozuldu. bunuda söylemiş, verimin düşmüş ama üzülerek söylüyorum 2019 başı döneceksin demiş. nakta 2018 yılının son aylarında bi kadınla tanışacağımı o kadının bana tayin talebinde bulunacağını söylemişti. (Kendim talepte bulunamıyorum sözleşme gereği lütfen sen talepte bulunsana demeyin....)

Buğra bende fazla olumluydu ya keşke onun dediği gibi olsa gelecekte durumlar. Ama benim ruh halimi ve şu anı iyi analiz etmiş bilemedim :(

buğra'nın falı nasıldı peki ? olumlu dediği şeyler mi çıkmadı. Taraca uyumsuz ve banuyılmaz'ın bana dediği vadeler bende çıkmadı :KK43:
Buğranın anlık analızı de doğru değildi zaten bende beğenmemiştim falını. Burda konuşulunca tekrar dinledim falı olumsuzdu ama dedıklerı olmadı

medyumçetin'in dediği bir şey bugün itibariyle patladı. Ayrıca en spesifik bir şey bilenin kehanettin olduğunu düşündüğümden bugün başka hesaptan fal attım. bu sefer daha genel bir soru sordum bayaa bi sallamış herkese uyabilecek genel lafları yazmış tutarsa die ama her zaman tutmuyor işte :)

Buğranın anlık analızı de doğru değildi zaten bende beğenmemiştim falını. Burda konuşulunca tekrar dinledim falı olumsuzdu ama dedıklerı olmadı
buğra bende de neredeyse hiç nokta atışlu anlık analiz yapmamıştı söylediği şey bir çok kişiye uyabilecek bir laftı zaten falları karşılaştırdığımız üyeye de aynısı söylemiş :( hep geleceğe yönelik konuşmuş daha çok ve kişi analizi yapmıştı

medyumçetin'in dediği bir şey bugün itibariyle patladı. Ayrıca en spesifik bir şey bilenin kehanettin olduğunu düşündüğümden bugün başka hesaptan fal attım. bu sefer daha genel bir soru sordum bayaa bi sallamış herkese uyabilecek genel lafları yazmış tutarsa die ama her zaman tutmuyor işte :)
kehanettine kalsa ben evlenmiştim :( çok isterim evlenmek ama iki sene önce baktırdım bide enerjimi toplamam lazım diye 7 saat bekletmişti. alamıyosan enerji iade et işte. kötüydü beğenmedim direkt iade etti. ben de kara listeye aldım. beğenmeyince çat diye iade ediyolar o yüzden puan durumları iyi. bundan sonra 100 olanlara baktırmam zatem.

n
buğra bende de neredeyse hiç nokta atışlu anlık analiz yapmamıştı söylediği şey bir çok kişiye uyabilecek bir laftı zaten falları karşılaştırdığımız üyeye de aynısı söylemiş :KK43: hep geleceğe yönelik konuşmuş daha çok ve kişi analizi yapmıştı
nasıl yani? aunı cünleyle mi fal bakmış. yaaa çok üzülürüm ilk falı çok doğruydu bende :( öf gene patlıcak fallarım galiba.

uzun zamandır fal baktırmıyordum. sonra bakıyorum buraya nadiren ve her defasında nakta övülüyor.. ki ben naktaya geçmişte baktıran biri olarak hiç hiç beğenmemiştim. sonra dedimki ''bu kadar övülüyor burada acaba bana kötü anına mı denk geldi..''bir daha denemek istedim naktayı ve bu kez beni şok etti hakkını yiyemem.. geysudan sonra beni şaşırtan isim oldu.. ancak nakta da karşı tarafı değil de bizim düşüncelerimizi okuyor olabilir mi? anlık söyleidği şeyleri karşı taraftan teyit eden var mı?

uzun zamandır fal baktırmıyordum. sonra bakıyorum buraya nadiren ve her defasında nakta övülüyor.. ki ben naktaya geçmişte baktıran biri olarak hiç hiç beğenmemiştim. sonra dedimki ''bu kadar övülüyor burada acaba bana kötü anına mı denk geldi..''bir daha denemek istedim naktayı ve bu kez beni şok etti hakkını yiyemem.. geysudan sonra beni şaşırtan isim oldu.. ancak nakta da karşı tarafı değil de bizim düşüncelerimizi okuyor olabilir mi? anlık söyleidği şeyleri karşı taraftan teyit eden var mı?
Sen de aynen benim hissiyatımı yasamıssın ama ben cesaret edemedım....Temmuz sonundan sonra yenıden vade veren olursa agzıma gelen kufuru edesım var cunku.....

ben tecrübe ettm naktayı. ayın 2si ve 5i için bana söylediği şeyleri sevgilim bana çat çut söyledi. hatta nakta şey diyo ya ruhunu okucam diye. orda mesela sevgilimin kavga etmeden önce bana söylediği şeyleri söyledi. ya bide garip garip konuşuyo mesela diyo ki (sevgilimim ağzından) " 26sı akşamı 14 dakikalık yaptığımız konuşma beni derinden yaraladı" hadi canım sende dedim. baktım sahiden 26sında uzun bi konuşma yapmışız ama iki parça halinde arada 1er dk var. toplamı 12 dk ediyo jsjsjs
26 temmuza az kaldı kızlar. bir kaza geçirceğimi söylemişti. bide 4 ağustos verdi. azcık vadeler yakın. eğer olursa güncellicem ^°^ capella79 capella79
ama ben şuan alex fatima ve melis durkan'a taktım sürekli yeniliyorum.

Back
X