tellwe.com'da bakılan fallar!

Banu’ya en az üç, dört defa baktırmışımdır. Burada onu savunmak için yazmıyorum kesinlikle yanlış anlamayın. Fal enerji meselesi gerçekten. Sema, Uyumsuzz, Falcıalim hesaplarını bilemem ama Banu’nun bana dediği çoğu şeyi yaşadım. İlk falında bana sonbahar dedi daha sonra benim ve karşı tarafın iş durumlarıyla ilgili çok şey bilmiştir. Bunu yancılıl yapmak için yazmadım sadece enerji olduğunu belirtmek istedim

Ne olursa olsun isterse dünyanın en iyi medyumu falcısı olsun bu şekilde konuşmasını gerektirmez ne kadar cahil medeniyetten yoksul bi insan olduğunu gösteriyor kendisine gelmiş bi insana beğenmedi diye nedir bu .yazık yazık böyle insanlara gidilmez eksik kalsın onun falciligi

Ne olursa olsun isterse dünyanın en iyi medyumu falcısı olsun bu şekilde konuşmasını gerektirmez ne kadar cahil medeniyetten yoksul bi insan olduğunu gösteriyor kendisine gelmiş bi insana beğenmedi diye nedir bu .yazık yazık böyle insanlara gidilmez eksik kalsın onun falciligi
böyle dedi bana...iade etti sonra.

Merhaba arkadaşlar bende sizin buradaki yorumlara bakıp fal atıyorum.Banuyilmaza dört kere fal atan biriydim bu okuduklarimdan sonra şüphe ettim.cunku bana yaşını 37demisti.suan harcadigim paralara acidim.telwede çok fal baktırıyodum.eger siz uyarmasaydiniz halen atacaktim.

"Teyze" lafını nıyee söyledıgını anlamamak için süzme salak olmak gerek:) Saygıdanmış,hadi ordan. Ama sen de sağlam oturtmuşsun:) Bır de nedense ben Banu Yılmaz'ın 25 yasında olduguna aala ınanmıyorum, o yasta o kadar falcı kımlıgını bunyede toplamak bence mumkun degıl. Fama,uyumsuz,sema,aylın,beyaz melek,herra,falcı alım vs.....

Sımdı hemen atlarlar,ispatla dıye, hadi ordan. Eskı sayfalarda kac kısının dıkkatını cektı o benzer yazı bıcımlerı,ispatlayacak durumda olsak salakmıyız kı sıze gelelım. Çoklu ısımler maalesef ınsanda "farklı" 1 falcı zannı olusturuyor....
Bana yaşını 37 demişti.eger doğruysa tabi.birine 25.bana 37 ve bekarim demişti.y anı şuan siteye hiç güvenim kalmadı.

Banu bence 30 lu yaşlardadır ama teyze kelimesini kullandığı, ayıp ettiği için 25'im demiştir. Özellikle dedim hırsımdan diyemeyeceğine göre.
Üslubunu asla tasvip etmiyorum fakat fallarından memnunum 1 yıldır.
Başka da çıkan falcı yok bana maalesef

Kizlar geysunun baktigi faldan sonra bana bir sey oldu :KK43: . Yani ben kac senedir ayni konu icin zamaninda bir suru fal baktirdim. Ama bu fal sanki beni bana anlatti. Ama ilerisi icin artik coktandir umidi kestim. Zaten hayatima da kimse girmiyor . Ama geysu tam tersini soyledi. Bilmiyorum belki olur. Ama kafami niye hala o kisiden ayiramiyirum anlamiyirum :KK43: . Ustelik kendisi benle artik konusmaman gerekir dedi ve benden de tavir olarak gercekten hic yuzune bakmama gibi bir sey gorunce şok gecirdi eminim.. bilmiyorum icimi bir hos etti yani . Faldan sonra bir turlu toplayamadim. Zaten baya uzuun bir vade verdi 6 aydanda uzun diyim. Ama keske ciksa..

arkadaşlar çok bahsedilen geysuyu ilkkez denedim ve açıkçası beni korkuttu işimle ilgili çok gizli bir şeyi söylemiş aşk kısmında benim duygularımı çok net bilmiş karşı tarafla olan süreci çok net bilmiş ,cidden hoşuma gitti bahsedilmeyi hak ediyormuş,

Kizlar geysunun baktigi faldan sonra bana bir sey oldu :KK43: . Yani ben kac senedir ayni konu icin zamaninda bir suru fal baktirdim. Ama bu fal sanki beni bana anlatti. Ama ilerisi icin artik coktandir umidi kestim. Zaten hayatima da kimse girmiyor . Ama geysu tam tersini soyledi. Bilmiyorum belki olur. Ama kafami niye hala o kisiden ayiramiyirum anlamiyirum :KK43: . Ustelik kendisi benle artik konusmaman gerekir dedi ve benden de tavir olarak gercekten hic yuzune bakmama gibi bir sey gorunce şok gecirdi eminim.. bilmiyorum icimi bir hos etti yani . Faldan sonra bir turlu toplayamadim. Zaten baya uzuun bir vade verdi 6 aydanda uzun diyim. Ama keske ciksa..
Geysu'ya daha önce baktırmış mıydın?Çıktı mı sana?

arkadaşlar çok bahsedilen geysuyu ilkkez denedim ve açıkçası beni korkuttu işimle ilgili çok gizli bir şeyi söylemiş aşk kısmında benim duygularımı çok net bilmiş karşı tarafla olan süreci çok net bilmiş ,cidden hoşuma gitti bahsedilmeyi hak ediyormuş,
Bende yeni baktırdım.2 aylık bir süre veri.

Geysu'ya daha önce baktırmış mıydın?Çıktı mı sana?
yok baktırmamıştım ilk falım bu benim ama 2 sene önce yine forumdan bir arkadaş geysu geysu demişti o dönem niyetlenmiştim sonra çevrimiçi olmadı ben yagmur'a sardım bidaha aklıma gelmedi... bende Yagmurla Geysunun falı parelel çıktı yagmurda bende çok bildiğinden geysu da favorım arasında artık

yok baktırmamıştım ilk falım bu benim ama 2 sene önce yine forumdan bir arkadaş geysu geysu demişti o dönem niyetlenmiştim sonra çevrimiçi olmadı ben yagmur'a sardım bidaha aklıma gelmedi... bende Yagmurla Geysunun falı parelel çıktı yagmurda bende çok bildiğinden geysu da favorım arasında artık
Yağmur fal sepetindeki mi acaba

Back
X