tellwe.com'da bakılan fallar!

yok baktırmamıştım ilk falım bu benim ama 2 sene önce yine forumdan bir arkadaş geysu geysu demişti o dönem niyetlenmiştim sonra çevrimiçi olmadı ben yagmur'a sardım bidaha aklıma gelmedi... bende Yagmurla Geysunun falı parelel çıktı yagmurda bende çok bildiğinden geysu da favorım arasında artık
Hangi Yağmur?Ne biliyor mesele?iletişim tarihi falan biliyor MU?

Hangi Yağmur?Ne biliyor mesele?iletişim tarihi falan biliyor MU?
ya binnazda bikaç gün öncesinde ben baya uzun yazmıştım benim açımdan yagmuru ben de yagmur çok iyidir ve geysuyu ben ilkkez denedim yagmurla geysunun falı paralel ikiside sabret sonuç güzel demiş yagmur benim 3senelik falcım ben ondan sonra bir de geysuyu begendim

ya binnazda bikaç gün öncesinde ben baya uzun yazmıştım benim açımdan yagmuru ben de yagmur çok iyidir ve geysuyu ben ilkkez denedim yagmurla geysunun falı paralel ikiside sabret sonuç güzel demiş yagmur benim 3senelik falcım ben ondan sonra bir de geysuyu begendim
Yağmur Tekin mı?Binnaz da O var...

kızlar geçen buğraya baktırdım hep aynı şeyleri farklı cümlelerle söyleyip durmuş sanki ama faldan sonra sorduğum soruma özenli cevap vermiş onun dışında pek bir şey yoktu bir de aylar önce naktaya ikinci falımı atmıştım ama ertesi gün tamamen patladı falı hatta en önemli noktayı yani patlamasına neden olan durumu dahi görememişti ilk attığım falda da dedikleri çıkmamıştı hiç bir sene oldu neredeyse

Hımmm Fal sepetindeki Yağmur evet şimdi online...hangi falı gönderiyorsun
Hepsini gonderdim ona ya katinasini begeniyorum , yani cok iyi bildigi fal vardi 3 ay onceye ait ona katina atmisim.Bir de su fali var onun da o cok pahali bosver evlilik falan degilse abartma derim istersen kahvede de deneyebilirsin bosa 15 lira fazla verme ,yagmur da kararsiz da insanlar ben de uzulurum paran bosa giderse

elfin demet geysu ve naktaya baktirdim. nakta olumsuz elfin ve geysu olumlu gormus. hangisine inansam bilemedim siz ne dusunuyorsunuz? aslinda nakta da tam olarak olumsuz degil ama zor oldugunu dusunuyor sanirim. geysu nun ve elfin in anda yanildigi oldu mu sizde? elfin en olumlusuydu.

Kizlar bu zamana kadar cok fal baktirdim. Yesilcingene derim ve susarim. Söylediklerinin cogu cikti bende. Ciddi anlmda gereksiz cok para harcadim, basirly olsun tellwe olsun. Ama yesilcingenenin hayatima gircegi kisi ile bildigi cok sey oldu. Eski sevgilimin de sadece bi kere aracagini verdigi vade ile bildi.

Kizlar bu zamana kadar cok fal baktirdim. Yesilcingene derim ve susarim. Söylediklerinin cogu cikti bende. Ciddi anlmda gereksiz cok para harcadim, basirly olsun tellwe olsun. Ama yesilcingenenin hayatima gircegi kisi ile bildigi cok sey oldu. Eski sevgilimin de sadece bi kere aracagini verdigi vade ile bildi.
Hangi falı baktirdiniz?telwede çok kişiye baktirdim ama pek bilen yok.

senin adına sevindim bende ilk falı iyiydi sonra çok sık atınca tavsiyeye döndü ve tabi cikamamaya başladı artık atmiyorum

online olarak nakta geysu ve elfine baktirdim demistim kizlar. bunlar disinda en iyi olan uzun suredir tecrube ettiginiz bir isim var mi? pelin bilge ozdogru yla ilgili ne dusunuyorsunuz?

falsepeti yagmura baktirmistim da yani 8 dakikanin 7 dakikasi benim kisilik analizim , vay efendim ben soyle iyimisim boyle iyimisim 35 tlyi bunun icin kendimin ovulmesini dinlemek icin vermis oldum yada bilmem genel gecer zor zamanlar yasamissin vsler havada ucustu .... evet cok tatli bi hanim ama yani ne gelecekle ilgili bidedigi var dogru duzgun yada npkta atisi yapti dieblcegim bi soylemi... enerjimiz cok uymadi sanirim... ama yinede ozenli bir bakimi var diyebilirim

bir de elfin bakarken tek tek kart yorumlamis bu soyle bir karttir vs gbi. eskidende baktirmistim tam olarak boyle miydi hatirlamiyorum kaydini dinleyemedim
bulup. kart yorumcusu mu kendisi yoksa anda hakliymis veya gelecekte dedikleri cikti diyenleriniz var mi ?

bir de elfin bakarken tek tek kart yorumlamis bu soyle bir karttir vs gbi. eskidende baktirmistim tam olarak boyle miydi hatirlamiyorum kaydini dinleyemedim
bulup. kart yorumcusu mu kendisi yoksa anda hakliymis veya gelecekte dedikleri cikti diyenleriniz var mi ?
Elfin kart yorumluyor ama birebşr anlamıda ziyade kendi hisleriyle mesela bana şu kart çıkmış botmalde anlamı budur ama ben bu şekilde dusunmuyorum der genelde hissettiği sekilde ve kartın çıktığı yere gore yorumlar.

Elfin kart yorumluyor ama birebşr anlamıda ziyade kendi hisleriyle mesela bana şu kart çıkmış botmalde anlamı budur ama ben bu şekilde dusunmuyorum der genelde hissettiği sekilde ve kartın çıktığı yere gore yorumlar.
dedikleri cikmis miydi sizde lizyaa? naktayla farkli konustular tereddutte kalip baska birine daha baktirmak istiyorum aslinda ama zumra iade etti. var mi tavsiyeniz?

Back
X