tellwe.com'da bakılan fallar!

Anda evet masallah cok populer geysu ama gelecegi birebir cikan da var ben beklemedeyim suan

Merhaba bende geysuya fal atmistim. Ama vade olarak baya genis bir surec verdi. Gecmis ve suanki durum cok cok iyiydi. Burda geysunun cikan falari var mi pek hakim degilim. Insallah cikar tabikide ama bu fal olayini cok beklemek mi gerekiyor yoksa beklememek mi bilemedim :)

Merhaba bende geysuya fal atmistim. Ama vade olarak baya genis bir surec verdi. Gecmis ve suanki durum cok cok iyiydi. Burda geysunun cikan falari var mi pek hakim degilim. Insallah cikar tabikide ama bu fal olayini cok beklemek mi gerekiyor yoksa beklememek mi bilemedim :)
Beklememek gerekiyor unutmak gerekiyor 4 sene sonunda benim kanaatim bu:))

Merhabalar,havadise baktıran oldu mu? belki birisi tecrübesini paylaşır diye uzun zamandır sayfayı takip ediyordum en sonunda üye olup sorayım dedim :) iyi akşamlar
Falcılığından ziyade çirkefliği konuşuldu geçmiş sayfalarda.. muazzamış bu konuda kendileri :))
:KK48::KK48:

Geysu bende çıkar ama vadelerş çok sarkmış olarak çıkar.. 2 ay dediğinin 7ay sonra çıkmışlığı var...

Uyumsuzz isimli bir falcıya baktırdım. Hayatımda bu kadar saçma sapan bir fal görmedim. Anlık durumu bile bilememiş. 2 dk’da baktı zaten fala,zerre emek yok. Keşke şartlı bakımı kabul etmeseydim. Boşa gitti param.
Evet oyle kisa ve devrik cumleler kuruyor ben de bundan 5-6 ay once baktirmistim o zaman basta hic bgenmedim ama gecen fallarimi okurken farkettim soyledigi sekilde olmus hatta tellwe'de 2 kisi falan ancak bilmis digerleri patlamis. Yine attim gecen gun cok cok az yazmis ve sorularima cevap vermemis ne gorduysem onlari falda soyledim zaten demis ben de pek begenmedim biraz daha ozen gosterebilir.

Evet oyle kisa ve devrik cumleler kuruyor ben de bundan 5-6 ay once baktirmistim o zaman basta hic bgenmedim ama gecen fallarimi okurken farkettim soyledigi sekilde olmus hatta tellwe'de 2 kisi falan ancak bilmis digerleri patlamis. Yine attim gecen gun cok cok az yazmis ve sorularima cevap vermemis ne gorduysem onlari falda soyledim zaten demis ben de pek begenmedim biraz daha ozen gosterebilir.
Gelecek için bilmiyorum tabii ki ama anlık söylediği şeyler maalesef doğru değil. Çünkü teyit edebilme şansı yakaladım. Onun bahsettiği durumla uzaktan yakından alakası yok. Size çıktığına sevindim. Umarım gelecek kısmı en azından bana da çıkar.

Zaman konusunda verdigi vade birebir çıkıyor diyemem ama geçen falda onu dinlemedigim için cok pisman oldum mesela söylediği gibi oldu.
Bana sabirli ol ses cikarma gibi bir yorum yapmisti, ben de aradayim suan bi gorduklerim var bir de fal var

Back
X