tellwe.com'da bakılan fallar!

evet oldu bilenler , şevdar - biray demir - nakta - zümra lal ama en detaylı nakta diyebilirim bahsettiği bi çok şey oldu ben beklemedim açıkçası daha önceki falları açıp dinlediğimde dediği şeyler oturdu .. ecem e baktırmıştım bende tutmadı başka varmı :)
Sezgi’den haberin var mı? İki defa mail attım ama dönüş alamadım hiç

Önerilen çoğu falcıyı denemiştim geysu hariç. Tereddütlerim vardı çünkü sadece anı biliyor gelecek çıkmıyor diyen çoktu. Son kez tellwede geysuyu deneyip tellwe hesabımı kapatacaktım. Tarot attım iade etti enerji alamadığı için bakamadığını ama kahve falı yollayabileceğimi, belki ondan enerji alabileceğini söyledi. Böyle bir durum yaşayan var mı? Şöyle düşündüm tarottan enerji alamadıysa kahveden de alamaz sırf bakmak için mi bakar yoksa özenir mi? Onun dışında inanılmaz ilgili ve tatlı biri bence. Faldan önce ne kadar sürede bakacağını bekletme durumu varsa açıklıyor, falı iade ettiği için de çok tatlı bir şekilde açıklamış. Yaklaşımını ve üslubunu çok beğendim
bence geysuyu bi dene der,m..bu arad tellwe hesabını kapatınca, tamamen kapatabiliyo muyuz?

evet oldu bilenler , şevdar - biray demir - nakta - zümra lal ama en detaylı nakta diyebilirim bahsettiği bi çok şey oldu ben beklemedim açıkçası daha önceki falları açıp dinlediğimde dediği şeyler oturdu .. ecem e baktırmıştım bende tutmadı başka varmı :)
Baska baktirmadim son zamanlarda :) eski fallarima bakinca az cok Ellynore ve Uyumsuzz bilmis bazi seyleri. Bu ara binnaz Ares Levi begeniliyor, o benim listemde kredi biriktiginde ona bir deneyecegim.

Baska baktirmadim son zamanlarda :) eski fallarima bakinca az cok Ellynore ve Uyumsuzz bilmis bazi seyleri. Bu ara binnaz Ares Levi begeniliyor, o benim listemde kredi biriktiginde ona bir deneyecegim.

uyumsuz u deneyebilirim o zaman ve ares levi yi merakettim bi girip yorumlarına bakayım :)

Uyumsuz a ben 7 ay önce baktirmistim. Birisiyle ilgili sordugum bir durum onun söylediği gibi oldu. Ben de beğeniyorum onu

dilaraasen diye bir kız vardı geçen sene ya bana falı birebir tutmuş yeni karşıma çıktı 6 ay öncesindden ilişkimizin nasıl noktalanacağını kimin ayrılacğını falan söylemiş o zaman takmamıştım o kızı instagramda arattım cıkmadı en son tellweye bir sene önce girmiş cok az fal bakmış eğer burayı okuyorsa geri dönsün cidden bunu nasıl bilmiş ya falında yazdıkları birebir cıkmış eğer sonucu da onun dediği giibi olursa gerçekten hayran kaldım ya burayı okuyorsan dön :D benim gibi başka baktıran var mı ?

ya ben yeni gordum harika gelismeler :)

peki biray demir kim? baska baktıran var mı acaba?

V vaselin teşekkür ederim , buradan bi arkadaşım baktırmıştı biray demire o beğenmedi binnazda biray demir..

birde fal işi birazda baktırıp zamana bırkamakta sanırım bizler şafak sayıyoruz fal baktırınca şafak saymayı bırakınca süreçte geçip gidiyor :) ..

Merhabalar,havadise baktıran oldu mu? belki birisi tecrübesini paylaşır diye uzun zamandır sayfayı takip ediyordum en sonunda üye olup sorayım dedim :) iyi akşamlar

Merhabalar,havadise baktıran oldu mu? belki birisi tecrübesini paylaşır diye uzun zamandır sayfayı takip ediyordum en sonunda üye olup sorayım dedim :) iyi akşamlar
daha önceki yorumlarda adı geçti baktıran olmuş hatta bende seninle aynı soruyu sormustum:)

Back
X