tellwe.com'da bakılan fallar!

selamlar kızlar iki gündür taraca ya fal atsammı diye düşünüp duruyorum baktıran yada yorumcu ile ilgili düşüncesi olan varmı acaba?

Nerden nereye....Medyum Çetin'e cıktı bır yol daha ama bu kez Yasemın abla degıl cunku o hesap tellwe tarafından degıl falcının sanırım kendınce kapandı cunku burada eskı yazılarda bahsedılmıstı,bu durum tellweye ıletılmıs ama falcı ortadan kaybolunca telwenın yanıtı bılgımız yok olmustu....

Sımdı ben bunu neden hortlattım...Telwee'de Sezgıselgüçler dıye bır falcı var. Gecenlerde ona bır fal gonderdım...Gelen yoruma hayret ettım AYNEN USTTEKI 2 UYE GIBI...Bana gelen o fal da MedyumÇetın'ın bana baktıgı fala benzıyordu...Daha fazla ayrıntı vermeyecegım, ama yuh denecek kadar benzerlık var....Isın ılgıncı yazım bıcımlerı aynı degıl ama tarıfler çok spesıfık ve benzıyor...Onlıne olma durumları da dıkkatımı çekıyor ama bılıyorsunuz kı teknolojık backroundum,hacker gecmısım yok.Sadece tecrubeler,hısler....De....farklı zamanlarda benzer durumlar ve 1 falcının ortak paydada olması....Garıp sankı....
ben sezgisel ve medyum çetine baktirdim bende farklıydı biri olumlu biri olumsuz kişi tarifleri benzerlik vardı sadece bakalım kimin çıkacak

selamlar kızlar iki gündür taraca ya fal atsammı diye düşünüp duruyorum baktıran yada yorumcu ile ilgili düşüncesi olan varmı acaba?
taraca ilgili ve kibar birisi. Ama bende tüm söyledikleri ve vadeleri patladı :)

Ikisi icin ayni kisi diyorlar zaten en azindan birinden cek bence :) Ikisi de ozensiz bakar ama az cok uyumsuzz olarak baktigi fallari yasadim banu yilmaz hesabina uzun zamandir atmadim.
Tamam tessekurler banu yilmazi iptal ettim :) 20 kredim var kime onerir sin tellwede ? Kiz zumra lal bana cok iyi gibi geldi onunki cikarsa burda yazarim insallah

Kızlar yeniyim dayanamadım görüşlerimi bildirmek için hesap açtım Bende tellwede arefzaur kahinfevzi poyraz15 nakta taraca ve yeşilçingene yi denedim.Arefzaur çok kibar bir beyefendi ama sadece burç analizi yapmıştı ve bütün söyledikleri fena patladı . Poyraz15 kafamı çok karıştırdı.kartların böyle böyle diyor ama hislerim tam tersini söylüyor vs diye konuşuyor hep.bu bana bi taktik gibi geldi çıksa da çıkmasada olumsuz yorum almasın diye. Kahinfevzi Evet ilgiliydi ama herkese uyabilecek şeyler söylemiş vade olarak ağustos sonu eylül başı demiş.Nakta 16 dakikalık bir ses kaydı göndermiş. Sorduğum kişinin a dan z ye bütün özellikleri en ince ayrıntısına kadar bilmiş. Hobilerine fobilerine kadar saydı ağzım açık dinledim en küçük şeyleri bile söylemiş durum analizleri, aramızdaki farklar falan tamamen söyledi. Kesinlikle bu fal değil başka bir şey onun yaptığı. Ama o kadar olumsuz ki kaydı yarıda kesip ağladım resmen moralini bozmak isteyen atsın diyorum Bi kaç tane de vade verdi süresine daha çok var çıkar mı bilmem. Taraca müthiş kibar ve ilgili biri. Güzel olumlu konuştu ve analizleri güzeldi o da Ağustos sonu Eylül başına vade verdi. Yeşilçingene ise, daha şimdiden favorim oldu. Hayretler içinde okudum. Baktırdığım kişinin hayatında berrak adında bir kız var şu an yakın olduğu. Ve yeşilçingene bana, bu çocuğun hayatında şu an bi kız var sevgili olmak üzereler içinde b, e, r harfleri olan zayıf kumral bi kız deneyecekler ama olmayacak dedi ve bizim için 5 vade verdi. O da Ağustos yolu Eylül başına tekabül ediyor. Beklemedeyim
Yesilcingene nenin fali ne oldu sonuc olarak ?

Yesilcingene nenin fali ne oldu sonuc olarak ?
Yeşilçingeneye 3 kez fal attım 3ü de kendi içinde tutarlıydı. İlk ikisinin vadeleri tuttu ve dediği şekilde ilerledi. 3.sünün vadesine daha çok var ama o da dediği şekilde ilerliyor. benim tavsiyem çok sık atmamak gerekiyor çünkü faldan çok öneri halini almaya başlıyor.Ama yinede benim favorim yeşilçingene :)

Back
X