• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

Nakta da ben gidişat yönünde hayal kırıklığı yaşamıştım. Karşı tarafın düşüncelerini bire-bir söylemişti ama uzun bir ilişki olacağını söylemişti 1 hafta sonrasında ayrıldık
Benim falında hiçbir şey bilememisti.yasimiza meslegimize karşı tarafın konumuna Gore akıl yürütüp fal bakıyorlar.yani geleceği Allah bilir.oyle net çizgilerle bu kişiyle olacak,olmayacak falan tarzı şeyler yazmak iyi bir şey değil.ben sadece karşı tarafın dusuncesini merak ederek attım tam bir hayal kırıklığı.sordugum kişiye evli bakmakta olduğu kişiler var dedi.ama adam bekar ve evlenmekten korkuyor.yani yorumcular akıl yürütüp birşeyler söylüyorlar.yani ben adamın bekar olduğunu bilmesem bu faldan sonra oturup aglicam uzulecem..herseyi Allah bilir.

Benim falında hiçbir şey bilememisti.yasimiza meslegimize karşı tarafın konumuna Gore akıl yürütüp fal bakıyorlar.yani geleceği Allah bilir.oyle net çizgilerle bu kişiyle olacak,olmayacak falan tarzı şeyler yazmak iyi bir şey değil.ben sadece karşı tarafın dusuncesini merak ederek attım tam bir hayal kırıklığı.sordugum kişiye evli bakmakta olduğu kişiler var dedi.ama adam bekar ve evlenmekten korkuyor.yani yorumcular akıl yürütüp birşeyler söylüyorlar.yani ben adamın bekar olduğunu bilmesem bu faldan sonra oturup aglicam uzulecem..herseyi Allah bilir.
ya aynı şey bendede oldu başka falcilar adam evli bağlı dediler ama değil benim arkadaşımla aynı yerde çalışıyor sadece evlenmekten korkuyor bağlanmak istemiyor

ya aynı şey bendede oldu başka falcilar adam evli bağlı dediler ama değil benim arkadaşımla aynı yerde çalışıyor sadece evlenmekten korkuyor bağlanmak istemiyor
Dediğim gibi akıl yürütüyorlar geleceği Allah bilir.boyle keskin çizgilerle insanları yönlendirmek doğru değil bana yeni iki gormişti birde altı ay önce bakmışti.temmuzda olacak bu kişiler diye hiçbiri olmadı.

bende anlamadim yanlis oldu demek istedigim anda hangi falci daha iyi bildi senin icin
Hi ben çok falci denemiyorum baya uun suredir fix falcim yagmur falsepetinden , bir de kizlar geysu femisti gysuyu da cok begendim bence hisli kadin

yesilcigeneyi burda o kadar övünmüşki bende bi deneyim dedim denemez olaydim çok kötüydü birde birsü bilgi uydurmuş alakasız hic tavsiye etmem
Ben yesilcingeneye 2 3 sene once sanirim atmistim sonu cikmadi benim icin amdada iyi degildi 2 ayri kiso icin baktirmistim ozaman ki durumda begenmisyim ama sonradan konusmalar oldu o kisilerle aramizda ve ne simdisi ne de gelecegi cikti

Rahatlattin beni bayahi moralimi bozdu bos bos konustu
Takma kafana bir daha da baktırma canım.her dedikleri olsaydi.ki olmuyorda iyi de deseler kötü de deseler olmuyor.zaten duvarlarında çarşaf çarşaf reklam yapanlara bir daha baktirmicam ben.burayi kesinlikle okuyorlar.iyi yorumları alıp paylaşıyorlar.zaten bu kadar reklam yapan iyi bakmiyordur.

Rahatlattin beni bayahi moralimi bozdu bos bos konustu
Yok yok bana bi de olumlu seyler demisti sevmese yaninda durmaz vs ben olumsuz boseyler hissediyodum gorunurde yoktu oyle bir durum o da bana olumlu konustu falin ertesi gunu cocuk ayrilmak istiyorum dedi:D:D valla kendi hislerim hep en dogrusu da iste yine de gidiyorum falciya

Takma kafana bir daha da baktırma canım.her dedikleri olsaydi.ki olmuyorda iyi de deseler kötü de deseler olmuyor.zaten duvarlarında çarşaf çarşaf reklam yapanlara bir daha baktirmicam ben.burayi kesinlikle okuyorlar.iyi yorumları alıp paylaşıyorlar.zaten bu kadar reklam yapan iyi bakmiyordur.
Bana binnazdaki zumra lal bakti ve ozenli sevmistim tespitleri falan şu yesilcingeneyi burda cok övmüşler bende bi denedim yapmaz olaydim adam bana zaten şartlı fal attım kabul ettim ve benim eski sevgilimin baska biriyle gorustugunu ve kizin 5 6 tane harf vermis onun isminde ve soy adindaymis . Zumra bana oyle bir ciddi kadin enerji almadigini soylemisti, tam’tersi yani su yesilcingene neden boyle abartip harfleri ve fiziğini bana tarif etti cok kötü oldum terredütte kaldim. Yurtdisinda oturuyorum umarim kendimi anlattabildim :)

Yok yok bana bi de olumlu seyler demisti sevmese yaninda durmaz vs ben olumsuz boseyler hissediyodum gorunurde yoktu oyle bir durum o da bana olumlu konustu falin ertesi gunu cocuk ayrilmak istiyorum dedi:KK70::KK70: valla kendi hislerim hep en dogrusu da iste yine de gidiyorum falciya
Vallaha de olalaaa bu yesilcingene tam dalga geciyor bence enerji meselesi de degil burda reklamcilar doluuu

Vallaha de olalaaa bu yesilcingene tam dalga geciyor bence enerji meselesi de degil burda reklamcilar doluuu
Yani ben tam olarak boyle dusunmuyorum cok yakin arkadaslarimdan begenen de var onlara cikan da var bana cikmadi ben de uzulmemen adina bunu belirttim yoksa reklam yapanda vardir ama cingene icin oyle oldugunu dusunmiyorum.gercekten bildikleri de vardir.bana cikmadi sadece

Bana binnazdaki zumra lal bakti ve ozenli sevmistim tespitleri falan şu yesilcingeneyi burda cok övmüşler bende bi denedim yapmaz olaydim adam bana zaten şartlı fal attım kabul ettim ve benim eski sevgilimin baska biriyle gorustugunu ve kizin 5 6 tane harf vermis onun isminde ve soy adindaymis . Zumra bana oyle bir ciddi kadin enerji almadigini soylemisti, tam’tersi yani su yesilcingene neden boyle abartip harfleri ve fiziğini bana tarif etti cok kötü oldum terredütte kaldim. Yurtdisinda oturuyorum umarim kendimi anlattabildim :)
Canım kesinlikle inanma aldatan kendini aldatır hem.falda bunu nasıl gormuski.k bak bak bi de harf vermiş zaten 29 harf var 6taneden bir ikisi zaten tutar.buraya gelip ovenlere de takılma.bak bir falcı sosyal medyaya yönlendiriyor paso reklam hikâyelerinde.ve bildiği bir şey de yok yani yok harf bildi yok hasta bildi yani hepimizin ailesinde hasta oluyor alt usti 8unlu harf var veriyor üzeri noktalı sesli var diyor gelde tutma:))sonrada fal tuttu .kesinlikle üzülme.hersey zamanla hallolur.

Bazı isimlerin burada reklama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.. Müşterisi olmayanlar daha ziyade reklama gelir buraya..
yorum alan biri olarak beğendiklerini de yazması insanların reklam sayılmaz bence. Zaten bu başlık da bunun için var yıllardır.. kim iyi kim kötü yazılsın diye.. hangi durım için kimlere gidilmeli vs.
Geysu gibi, çingrne gibi yada nakta gibi..
Bence aldığınız yorumlara zaman verin..
Çıkmama gibi ihtimalleri var elbet de ama istediğini duyamayınca gelip veryansın edenlerin zaman içinde çıktı diye yazdıklarına da şahit oluyoruz...
Geysu uzun vadede çıkar bana.. anlık durumda üstüne tanımam.. ameliyatımı yapan dr un adına tipine varıncaya kadar söylemiştir. nakta astroloji destekli okur yorumları. Yaşadıkça otururur taşlar artık bana bakmasa da hakkında çok şeyi biliyorum objektif olamıyorum dediği için..
Çingrneye de çok sık baktırınca tavsiyeye döner. Ama 6 ayda bir baktırmak lazım daha erken değil..
Not : bu mesaj reklam değildir..

Bazı isimlerin burada reklama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.. Müşterisi olmayanlar daha ziyade reklama gelir buraya..
yorum alan biri olarak beğendiklerini de yazması insanların reklam sayılmaz bence. Zaten bu başlık da bunun için var yıllardır.. kim iyi kim kötü yazılsın diye.. hangi durım için kimlere gidilmeli vs.
Geysu gibi, çingrne gibi yada nakta gibi..
Bence aldığınız yorumlara zaman verin..
Çıkmama gibi ihtimalleri var elbet de ama istediğini duyamayınca gelip veryansın edenlerin zaman içinde çıktı diye yazdıklarına da şahit oluyoruz...
Geysu uzun vadede çıkar bana.. anlık durumda üstüne tanımam.. ameliyatımı yapan dr un adına tipine varıncaya kadar söylemiştir. nakta astroloji destekli okur yorumları. Yaşadıkça otururur taşlar artık bana bakmasa da hakkında çok şeyi biliyorum objektif olamıyorum dediği için..
Çingrneye de çok sık baktırınca tavsiyeye döner. Ama 6 ayda bir baktırmak lazım daha erken değil..
Not : bu mesaj reklam değildir..

kesnilkile seninle aynı düşüncelerdeyim , geysu anda muhteşem benim için ,
nakta desek zaten sürekli kendisinden yorum alırım ilk baktırdığım falla sonraki falları hep tutarlı ve bana çıkıyor
birtek yeşil çingeneye gönderdim bir defa bana bakmadı enerjimiz uyuşmamış diye oysa ondanda yorum almayı çok istemişimdir ama bana bakmadı diye düşüncem sadece laf olsun diye yazmayayım diye iade etti diye düşündüm vew bu hareketi bile nezaketli birisi olduğunu düşündürdü bende..

merhaba. bi süredir uzaktan okuyordum yorumları. yaklaşık 1 ay kadar önce ben de tellwe,byv ve falsepetinden fallar baktırdım.aklıma geldikçe tek tek yorumlayacağım baktırdıklarımı ve vadesi geldiğinde detaylı yazacağım , kimler bildi diye.
ümitlendiren de oldu,vadesini beklediklerim de..üslubuyla moralimi bozan da oldu basbaya salladığı için cevap verdiğimde çok biliyorsan fal baktırma diyen de :)) 1 puan verdiğimde sanırım onlar da bize oy veriyor olmalı ki arka arkaya farklı falcıların fallarımı iade ettiği de oldu enerji alamadık diye .üstelik aynı falı aynı sorularla başka sitelere attım ve gayet de isabetli olumlu-olumsuz yorumlaması yapıldı.
bir tek tellwede şu an biraz kredim var onu da bitirdikten sonra uzun bi süre fal baktrmayı düşünmüyorum.

kesnilkile seninle aynı düşüncelerdeyim , geysu anda muhteşem benim için ,
nakta desek zaten sürekli kendisinden yorum alırım ilk baktırdığım falla sonraki falları hep tutarlı ve bana çıkıyor
birtek yeşil çingeneye gönderdim bir defa bana bakmadı enerjimiz uyuşmamış diye oysa ondanda yorum almayı çok istemişimdir ama bana bakmadı diye düşüncem sadece laf olsun diye yazmayayım diye iade etti diye düşündüm vew bu hareketi bile nezaketli birisi olduğunu düşündürdü bende..
Chitra da bana bakmadı. 2 defa iade etti:))
Saygı duydum. Netice de 2 kuruşa tamah edip uydur kaydır birşeyde yollayabilirdi.. falcılığına yorum yapamasamda dürüstlüğüne dair yazarım şurada...
Niye bakmadı ki sanki bana :110:

merhaba. bi süredir uzaktan okuyordum yorumları. yaklaşık 1 ay kadar önce ben de tellwe,byv ve falsepetinden fallar baktırdım.aklıma geldikçe tek tek yorumlayacağım baktırdıklarımı ve vadesi geldiğinde detaylı yazacağım , kimler bildi diye.
ümitlendiren de oldu,vadesini beklediklerim de..üslubuyla moralimi bozan da oldu basbaya salladığı için cevap verdiğimde çok biliyorsan fal baktırma diyen de :)) 1 puan verdiğimde sanırım onlar da bize oy veriyor olmalı ki arka arkaya farklı falcıların fallarımı iade ettiği de oldu enerji alamadık diye .üstelik aynı falı aynı sorularla başka sitelere attım ve gayet de isabetli olumlu-olumsuz yorumlaması yapıldı.
bir tek tellwede şu an biraz kredim var onu da bitirdikten sonra uzun bi süre fal baktrmayı düşünmüyorum.
Falsepeti’nden kimlere baktırdınız ?

Chitra da bana bakmadı. 2 defa iade etti:))
Saygı duydum. Netice de 2 kuruşa tamah edip uydur kaydır birşeyde yollayabilirdi.. falcılığına yorum yapamasamda dürüstlüğüne dair yazarım şurada...
Niye bakmadı ki sanki bana :110:

:)) bende yeşilçingene niye bakmadı diye düşünürüm ara ara :D hatta tekrar bi denesemmi şansımı diyorum ama onaa çekindim .. chitrada çok nazik ilgili falı çıkmadı ama, bende bazen hissedemeyince karşı tarafı saçma sapan yorum yapmamak için falcının iade etmesi en doğrusu ..

tellwe: bu sitede genel olarak az kredili fallar baktırdım yorumcuları hiç bilmediğim için.genel olarak hep aynıydı merak ettiklerim ve gelen yorumlamalar. buradan da merak ettiğim birkaç falcıya fal attım ancak iade ettikleri için şimdilik içimde ukte :)

yeşilçingene: çok istedim yorumlama yapmasını.1 gün boyunca bekledim ancak iade etti.başka bir zamanda yine atmak istiyorum.
alora:nazik birisi.bekleteceği zaman haber vermesi ve sorularıma dönmesi benim için önemliydi.hem kahve hem tarot baktırdım. kahve falını ve analizlerini beğendim. birkaç harf söyledi ve düşününce doğru olabileceğini farkettim hatta şöyle diyeyim.içime doğan ama dillendiremediğim birini tarif etti. 2018 aralık ve 2019 nisan aylarına vadeler verdi.kahve falından birkaç gün sonra tarot attım . pek farklı birşey söylemedi ama genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim.
medyumece: o da bekleteceği zaman haber verdi ve sorularıma da çok bekletmeden cevap verdi.uzun ve kısmen de olsa tavsiye verdiği bir faldı.gördüğü sembolleri tek tek yorumladı.ancak ben de baya detaylı sormustum biraz da ordan tahmin yürütmüş gibi geldi ama beğendim ben arkadaşıma da önermiştim o da beğendi. bir kere daha baktırabilirim belki.
medyumellina: yorumlamasını sevdim .2019 un ortalarına ve 2019 sonuna doğru vadeler verdi.5 yıldız vermeme ve yorum yapmama rağmen soruma cevap bekledim dönmedi.
perihan_abla:çok kısa bir faldı. beklemiyordum bu kadar kısa bir yorum isabetli yerler vardı belki ama kendisi sorun olursa sorabilirsin demesine ve 5 yıldız vermeme ve yorum yapmama rağmen soruma cevap bekledim dönmedi.
falove:genel yorumlamasını istedim soru sormadım. onun da bana vadeleri oldu.falını beğendim.sorularıma dönüş yaptı ve kafamdaki soru işaretleri kısmen oturdu.
gunesbulut0608: bu kadını da yorumlamasını da cevaplarını da tavsiye niteliğinde olsa bile sevdim.iki defa kahve falı attım.vade vermese de olumlu ve emin konuştu. bakalım.
hayatmeleği:boş bir anıma geldi sanırım ya da enerji alamadı bilmiyorum ama yorumlaması bana uymadı.soruma cevap alamadım.
zarnayos:iş ve sosyal hayatımla ilgili uzun tespitleri doğruydu.mantık yönünden bakarsam merak ettiklerim konusunda yazdıklarına da hak verebilirim.vade verdi.bekleyeceğim.
tellwede başka önerileriniz varsa açığım.

Back
X