- 29 Kasım 2014
- 1.723
- 2.934
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #26.441
Ya bu konuya tam bişey diyemiyorum. Çünkü ben karşı tarafın ne hissettiğini yaşamını çok iyi analiz ederdim ayrıyken yaşadığı her şeyi Geysu derdi bana okurken "a evet bildi" derdim. Sonra o dönem bi kaç kişi daha beyin okuyor deyince bu kanıya varmıştım. Ama şu da var o kişi için şöyle şöyle bir kızla görüşüyor ama şu sebepten görüşmeleri bitecek dediği olmuştu bir kaç kez. verdiği tarif harfler doğruydu görüşmeleri o sebepten bitmişti.peki sizce okudugu akil sizinki mi yoksa bilgilerini verdiginiz karsi taraf mi ? onemli olan o tabi bizde kendi dusuncelerimizi biliyoruz yoksa :) teyit ettim dediginiz icin soruyorum benim oyle bir sansim yok maalesef.
Ayyy cok sevindim asil kahraman doncek dedi ve döndü yani :)) ya benim de bir mahkeme olayim var orasi olumsuz ama asil kahramanla ilgili suan olumsuz sabredersen olumlu diyor .
Ben bir falda artık şey demiştim "2-3 hafta diyorsunuz ama çok zaman geçti" Geysu da bana "bu adam sana hep adım atmak istiyor ondan vade yakın çıkıyor demek ki son anda vazgeçiyor ama er ya da geç o adım gelecek" sonra sormuştum dönünce.. ara ara merak ettim aramak istemiş demişti..
Yorumlara bakilirsa oyle herkese olumlu konusan birisi degil :)
Asıl kahramanlarla alakalı olumlu kounşuyor bence

1.5 yıl mı.. bu biraz umut vaadedici :) bende diyodum ki artık 9 ay olmuş dönmez diye.. ama döndüren allah döndürüyor demek ki işte yıl bile geçse..
geysu dündendir 6 kişide hala bakmıyor sanırım yaa ilerlese de baktırsak![]()
Sıfır iletişim ile geçen 1.5 yıl.. Şunu anladım ki karşı tarafın hayatında bir iz bıraktıysanız ve o iz ona yakıştıysa buna alıştıysa, kimseyle olamayacağını anlayıp er ya da geç dönüyorlar.. (karşı taraftan duyduğum bir laf)