tellwe.com'da bakılan fallar!

peki sizce okudugu akil sizinki mi yoksa bilgilerini verdiginiz karsi taraf mi ? onemli olan o tabi bizde kendi dusuncelerimizi biliyoruz yoksa :) teyit ettim dediginiz icin soruyorum benim oyle bir sansim yok maalesef.
Ya bu konuya tam bişey diyemiyorum. Çünkü ben karşı tarafın ne hissettiğini yaşamını çok iyi analiz ederdim ayrıyken yaşadığı her şeyi Geysu derdi bana okurken "a evet bildi" derdim. Sonra o dönem bi kaç kişi daha beyin okuyor deyince bu kanıya varmıştım. Ama şu da var o kişi için şöyle şöyle bir kızla görüşüyor ama şu sebepten görüşmeleri bitecek dediği olmuştu bir kaç kez. verdiği tarif harfler doğruydu görüşmeleri o sebepten bitmişti.

Ayyy cok sevindim asil kahraman doncek dedi ve döndü yani :)) ya benim de bir mahkeme olayim var orasi olumsuz ama asil kahramanla ilgili suan olumsuz sabredersen olumlu diyor .

Ben bir falda artık şey demiştim "2-3 hafta diyorsunuz ama çok zaman geçti" Geysu da bana "bu adam sana hep adım atmak istiyor ondan vade yakın çıkıyor demek ki son anda vazgeçiyor ama er ya da geç o adım gelecek" sonra sormuştum dönünce.. ara ara merak ettim aramak istemiş demişti..

Yorumlara bakilirsa oyle herkese olumlu konusan birisi degil :)

Asıl kahramanlarla alakalı olumlu kounşuyor bence :D

1.5 yıl mı.. bu biraz umut vaadedici :) bende diyodum ki artık 9 ay olmuş dönmez diye.. ama döndüren allah döndürüyor demek ki işte yıl bile geçse..
geysu dündendir 6 kişide hala bakmıyor sanırım yaa ilerlese de baktırsak :KK43:

Sıfır iletişim ile geçen 1.5 yıl.. Şunu anladım ki karşı tarafın hayatında bir iz bıraktıysanız ve o iz ona yakıştıysa buna alıştıysa, kimseyle olamayacağını anlayıp er ya da geç dönüyorlar.. (karşı taraftan duyduğum bir laf)

Ya bu konuya tam bişey diyemiyorum. Çünkü ben karşı tarafın ne hissettiğini yaşamını çok iyi analiz ederdim ayrıyken yaşadığı her şeyi Geysu derdi bana okurken "a evet bildi" derdim. Sonra o dönem bi kaç kişi daha beyin okuyor deyince bu kanıya varmıştım. Ama şu da var o kişi için şöyle şöyle bir kızla görüşüyor ama şu sebepten görüşmeleri bitecek dediği olmuştu bir kaç kez. verdiği tarif harfler doğruydu görüşmeleri o sebepten bitmişti.

Ben bir falda artık şey demiştim "2-3 hafta diyorsunuz ama çok zaman geçti" Geysu da bana "bu adam sana hep adım atmak istiyor ondan vade yakın çıkıyor demek ki son anda vazgeçiyor ama er ya da geç o adım gelecek" sonra sormuştum dönünce.. ara ara merak ettim aramak istemiş demişti..

Asıl kahramanlarla alakalı olumlu kounşuyor bence :KK70:

Sıfır iletişim ile geçen 1.5 yıl.. Şunu anladım ki karşı tarafın hayatında bir iz bıraktıysanız ve o iz ona yakıştıysa buna alıştıysa, kimseyle olamayacağını anlayıp er ya da geç dönüyorlar.. (karşı taraftan duyduğum bir laf)
ya asıl kahramanla olumlu konuşmadığı durumlarda var bana 2 ay vade vermiş üstelik gecikmezse diye de not düşmüş ya biraz da bakış açısı mı ne 3 hafta önce aa ne güzel diyordum şimdi falı tekrar okudum 2 ay belirsizlik ne kopma ne birleşme sonrada zamanla oturacak taa yaza ailesiyle tanışıcaksın diyorr peeehhh...

Asıl kahramanlarla alakalı olumlu kounşuyor bence :KK70:

Eger oyleyse valla cok uzulurum yaaa. Bence ileriye donuk kahramanlar icin olabilitesi var gibi gibi :KK70:(kendi gorusum )

:KK70: :KK70: lise aşkının geri dönüp evlenme teklifi etmesi geçerli olursa 17 yıl birde 2009 daki erkek arkadaşımın 2017 de tekrar görüşmek istemesi aklıma gelenler bunlar :KK22:

ve elbette ki her giden bir gün geri döner ..

Geri doner ama hala eskisi gibi sorumluluk sahibi olacak mi orasi tartisilir :D

capella79 capella79 be ncarenot ncarenot hatunlar arka arkaya gelmişsiniz, ee falcı da önerin bari . Hani şöyle çıkanından olsa tadından yenmez.
capella79 capella79 fal topiğinde, “ Retrolarda fal baktırmayın, mutluluk içimizde “ eksenli şeyler yazıp sektöre darbe vurma demiş philly philly ..:110:

Cancağızım bakma topiklerde gezdiğime son 1 yıldır online fala itibar etmiyorum..
Promosyon hediye kredi falan işte.. hep de iş sordum.. ilişkim normal seyrinde..
Buğra ya attım.. herşey güzel olacak kıvamında bir yorumdu.. nokta atışı yoktu..
Binnazda çok kredim birikmişti.. Nehir severim ben orada.. iş ile ilgili bir dediği çıktı.. diğerlerinin zamanı var..
Lina Marry vardı binnaz da. İngilizce uygulamada.. sorudan yazmış birşeyler.. beğenmedim..
yazılı fal tercihim değil aslında..
Ama orada Meral Ateş diye birine rastgele atmıştım.. ucuz diye.. şimdi sen sorunca okudum onu da evet iş ile ilgili dediği bir şeyi yaşamışım..çok da spesifik bir olay tarif etmiş..
Falın bakıldığı tarihte konusu dahi olmayan... isim vermiş, isimler tutmasa da harfler yurtdışındaki bağlantımda var..
İstersen falı özelden atarım.. kendin karar verirsin..
Paralı 2 falım var.. biri medyum çetin ıhhhh brğenmedim.. diğeri geysu.. anlık durumlarda yine iyiydi.. o kadar bende..

ya asıl kahramanla olumlu konuşmadığı durumlarda var bana 2 ay vade vermiş üstelik gecikmezse diye de not düşmüş ya biraz da bakış açısı mı ne 3 hafta önce aa ne güzel diyordum şimdi falı tekrar okudum 2 ay belirsizlik ne kopma ne birleşme sonrada zamanla oturacak taa yaza ailesiyle tanışıcaksın diyorr peeehhh...
Aslında olumsuz da değil zamana bırakmış gibi duruyor bakış açısı olabilir sen artık umutsuz bakıyorsan olaya. Olsun yaza bişey kalmadı geç olsun güzel olsun :KK200:

çetin iade etmiş bana..hoş değil ama en azından dürüst davranmış..yani 15 kredilik falcı arayşım sürüyor öneri varmı? :D

capella79 capella79 fal topiğinde, “ Retrolarda fal baktırmayın, mutluluk içimizde “ eksenli şeyler yazıp sektöre darbe vurma demiş philly philly ..:110:

Cancağızım bakma topiklerde gezdiğime son 1 yıldır online fala itibar etmiyorum..
Promosyon hediye kredi falan işte.. hep de iş sordum.. ilişkim normal seyrinde..
Buğra ya attım.. herşey güzel olacak kıvamında bir yorumdu.. nokta atışı yoktu..
Binnazda çok kredim birikmişti.. Nehir severim ben orada.. iş ile ilgili bir dediği çıktı.. diğerlerinin zamanı var..
Lina Marry vardı binnaz da. İngilizce uygulamada.. sorudan yazmış birşeyler.. beğenmedim..
yazılı fal tercihim değil aslında..
Ama orada Meral Ateş diye birine rastgele atmıştım.. ucuz diye.. şimdi sen sorunca okudum onu da evet iş ile ilgili dediği bir şeyi yaşamışım..çok da spesifik bir olay tarif etmiş..
Falın bakıldığı tarihte konusu dahi olmayan... isim vermiş, isimler tutmasa da harfler yurtdışındaki bağlantımda var..
İstersen falı özelden atarım.. kendin karar verirsin..
Paralı 2 falım var.. biri medyum çetin ıhhhh brğenmedim.. diğeri geysu.. anlık durumlarda yine iyiydi.. o kadar bende..

Yüzümüze İstanbul'da var mı baktırdığın ve memnun kaldığın?

Aslında olumsuz da değil zamana bırakmış gibi duruyor bakış açısı olabilir sen artık umutsuz bakıyorsan olaya. Olsun yaza bişey kalmadı geç olsun güzel olsun :KK200:
Olumsuz olumlu oyle dalgalaniyorum iste sagol canim iyiki varsiniz

Dip değildir o.. Dip olan senin hissiyatın sadece... Minnacık bir çaba ile bakış açısını değiştirip o hissiyattan çıkabilir insan..

Bazen öyle durumlarla karşılaşıyoruz ki "ne yapayım kaderim buymuş " deyip kabulleniriz. Bazen ise "kaderimi belirleme gücü ben de" diyerek harekete geçeriz. "Hayat tıpkı hava gibi, sizin kontrol edebileceğiniz bir şey değildir." diyen bir cümleye de hak veririz, ya da "hayatımı ben belirleyebilirim, kurban olmamayı seçiyorum" diyene de. Hangisi doğru ?

Aslında ikisi de doğru. Sadece ikisi de farklı düzlemlerde çalışıyor. Yaşam gerçekten de kontrol edemeyeceğimiz olaylar ve durumlardan oluşur. Bazen siz ne kadar planlasanız da, kontrol çabasında olsanız da, olan sizin düşündüğünüzden çok farklıdır. Olaylar, durumlar hayatın bir düzeyidir. O zaman ne yaparsınız? Bir tepki verirsiniz. Tepki kelimesini "karşılık, cevap " anlamında kullanıyorum. Her ne kadar olayın/durumun üzerinde bir kontrolünüz olamadıysa da vereceğiniz tepkiniz üzerinde yüzde yüz kontrol şansınız vardır. Düşünceleriniz, yaşanmışlıklarınız ve duygularınızın bir sonucu olan tepkiniz de bir diğer düzeydir.

bizler bu iki düzeyi birbirine karıştırdığımız için kafa karışıklığı yaşıyoruz diye düşünüyorum. Son zamanlarda sıkça duyduğunuz "akışa bırakmak " kavramını sadece olaylar/durumlar düzleminde kullanmamız gerekir. Hava gibi değiştiremeyeceğim bir durumda akışa bırakmak, teslim olmak, olanı, gerçeği kabul etmektir yapmamız gereken. Evet havanın o gün kötü olması, benim tüm planlarımı alt üst etmesi, benim kaderimdir. Değiştiremem. Kontrol edemem. Ancak bana hediye edilmiş seçim şansımı, vereceğim tepkide kullanabilirim. Kontrol sahibi olduğum, sadece benim karar vereceğim, benim seçeceğim bir karşılık verebilirim bu olaya. Havaya kızar, küser, kendimi tüm dünyaya kapatır, somurturum ya da elimdekiyle mutlu olmayı seçebilirim. Elimdekiyle mutlu olmam bana esnek düşünüp, esnek davranma avantajını sağlar. Düşündüğüm günü değiştirip, yeni bir gün yaratırım kendime. Mesele etkili ya da etkisiz bir seçim yapmaktır burada.

Esnekliğimi koruduğum sürece, tepkilerimi seçebilirim. Tepkiler düzleminde kaderimi kendim yaratırım. Olaylar düzleminde olanı kabul ederim, onaylamasam da. "İçimde bana acı, sıkıntı veren şey hangi düzlemde çalışıyor şu anda ?" sorusu bize yol gösterecektir. Yaşadığım olaya/duruma ki o zaten oluyordur, oradadır, ona mı takılı kalıp kabul etmiyorum, yani olaylar düzleminde miyim ? Yoksa verdiğim tepki etkili mi etkisiz mi ? Söylenme, şikayet, karamsarlığı mı seçiyorum ya da kabul, yaratıcılık, çözüme yönelmeyi mi ?
???? Sabırla :))

Teşekkür ederim cümleleriniz bana çok iyi geldi... Ruhunuza sağlık

Back
X