tellwe.com'da bakılan fallar!

Hazır foruma gırmısken yazayım....Telweye Tempus DENEN FALCI YENIDEN GELMIS.....AIN-GECMISI SUPER BILIR...GELECEK DAIMA PEMBECIDIR VE ASLA ASLA VCIKMAZ......

Eskıden o kadar cok FAL GOndermıstımkı.....Iyı bılırım....Onun dedıklerı cıksaydı burada olmazdım hala,evlı-mutlu-cocuklu olurdm:)

Bu arada eskıden İmparatoriçe denen kısıyle aynı oldugu söylenırdı TelweCfede...Imparatorıce o donem hıc falıma bakmamıs daıma ıade etmıstı.....Tempus ıse hep bakmıs.....ve hıc cıkmamıstı.....Isteyen yıne de baktırsn,demesem ıcımde kalırdı. Yenı, bu nasıldır dıye merak edenler olacaktır dıye not olarak ekleyıp gecıyorum.
Tempusa baktirdim ben geri donmez baska biri var zaten bekleme dedi çoktum yaaa cikmaz insallah

Tempusa baktirdim ben geri donmez baska biri var zaten bekleme dedi çoktum yaaa cikmaz insallah
Bu mesajı yazarken kendı kendıme guldum...dedım kı kımbılır sonrasında haangı baska ısımle gıttım aynı falcıya bır de burada "ooo superdı" yazdım....

Eskıden yemın ederım fosforlu pembeydı, ya baktı racon degıstı olumsuz konusmaya basladı ya da artık doğru soylemeye....Eskı tempus fallarımdan bırını ozelden sana gondereyım yazım bıcımı hala aynımı,soylersın bana çok merak ettım....

Hazır foruma gırmısken yazayım....Telweye Tempus DENEN FALCI YENIDEN GELMIS.....AIN-GECMISI SUPER BILIR...GELECEK DAIMA PEMBECIDIR VE ASLA ASLA VCIKMAZ......

Eskıden o kadar cok FAL GOndermıstımkı.....Iyı bılırım....Onun dedıklerı cıksaydı burada olmazdım hala,evlı-mutlu-cocuklu olurdm:)

Bu arada eskıden İmparatoriçe denen kısıyle aynı oldugu söylenırdı TelweCfede...Imparatorıce o donem hıc falıma bakmamıs daıma ıade etmıstı.....Tempus ıse hep bakmıs.....ve hıc cıkmamıstı.....Isteyen yıne de baktırsn,demesem ıcımde kalırdı. Yenı, bu nasıldır dıye merak edenler olacaktır dıye not olarak ekleyıp gecıyorum.

Korkunçtu iade etti çok şükür

bu arada binevs'e pembeci diyecek arkadaş varsa şimdi tam sırası :KK70: ya konuşsun ya da sonsuza kadar... :KK70: :KK70:
biraz kısa ve kendi durumum için doğru olamayacak kadar olumlu buldum hemen kıllandım ama durum için söylediği şeyi ben mi söylemiştim acaba nerden bilmiş falan oldum, hiç çıktığı ufak tefek şeyler olduğu oldu mu kızlaaar?
ben burda bana ve arkadasıma baktığını söylemiştim bana olumlu arkadaşıma olumsuz konuşmuş en az bende senin kadar merak ediyorum söylediklerinin olmasını cok isterim ama dediğim gibi resmi bir işten haber dedi onu bir hafta dolmadan yaşadım. binevs eskiymiş ya acaba aramızda eskiden baktırıpta cıkanlar var mı? bu arada ben ve arkadasım kahve yollamıstık ama zaten kartlarla destekliyor tarzı o şekilde

Mılletı bu konuda yıllar sonra kudurtan benım daha cıkan bır sey olmadı ama Bınevs 2 vade demıstı....1 vade gıttı,kaldı 1 vade daha....Net sonuçç o zaman guncellenır tarafımdan:)

Ama bana da pembecı gelmıstı,olması zor ve artık gonulsuz oldugum seyı olacak dıye yazmıstı....Ama anda,dusuncemde olan seylerı cok ıyı bılmıstı....

Evet Bınevs buyuk harf ve kısa yazıyor eskılerden Lamia da öyle yazardı....Keske Lamia olsaydı....Delırecegım nerede bu kadın....Ilk falım ve en ıyı falımmıs.....Yılları görmus kadın....Yok onun gıbısı...:KK12:
binevs büyük harflerle ama falı kısa değildi bende sadece ani geçiişler yapmış biraz karmaşık ama dikkatli okuman gerekiyor

binevs büyük harflerle ama falı kısa değildi bende sadece ani geçiişler yapmış biraz karmaşık ama dikkatli okuman gerekiyor
Eskı yazılarda MissCherry cok begenmıs,çıktımı dıye sordm,baktı ama o hesabına gırıs yapamadıgı ıcın bırsey dıyemedı....

Anda superdı,Ustunkoru soruma o kadar nokta atıslı cvp verdıkı hayret ettm ama benım kendı durumum...Benım ıcım sogudugu ıcın cok sacma gelıyor bırseylerın olumlu olacak olması...Buyk harfle yazyor ama aynı cumlelerı tekrar etmıyor ve kısa degıl,ben kısamı demısım...yanlıs demısım o zaman...

Eskı yazılarda MissCherry cok begenmıs,çıktımı dıye sordm,baktı ama o hesabına gırıs yapamadıgı ıcın bırsey dıyemedı....

Anda superdı,Ustunkoru soruma o kadar nokta atıslı cvp verdıkı hayret ettm ama benım kendı durumum...Benım ıcım sogudugu ıcın cok sacma gelıyor bırseylerın olumlu olacak olması...Buyk harfle yazyor ama aynı cumlelerı tekrar etmıyor ve kısa degıl,ben kısamı demısım...yanlıs demısım o zaman...
bana da aynı sekilde ama arkadasıma da sonunun olmadığını söylemiş sanırım pembeci değil :) belki olmaz dediklerimiz de olabilir :)

binevse fal attım kızlar, bakalım yazsın söyleyeceğim yorumumu.
Bide banuyılmaza attım 2 yıldır atmıyormuşum. Fal krizim coşmuş durumda geysuya ihtiyacım var aslında ama sırası çok, dayanamazdım o kadar.

Aynen geysuda kac gundur siradayim. Benden once atanlarda geri cekmedi valla . Bekliyorum :KK51:

Bide banuyılmaza attım 2 yıldır atmıyormuşum. Fal krizim coşmuş durumda geysuya ihtiyacım var aslında ama sırası çok, dayanamazdım o kadar.
ben de geysu bekleyenlerdenim. kaç kişi var şu an acaba

geysu ben de son bi ek soruyla fal açmıştı söylediği süre geçti dediği olmadı

Bugün çok konuşulmuş, ben de Binevs'e atanlardanım ama beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Şu anki durum drğerlendirmesi bana uymuyor. Bu değerlendirme üzerinden yürümüş ama temel çürük olunca üstüne kurulanların da olasılığı yok bence.

banuyılmazla binevs aynı seyleri söylüyor bana hiç şaşmıyor banuyılmaz o yüzden ben binevs i de sevdim

Esrarengizlerden yorum alan varmı? Eski fallarımı okudum su falı baktırmışım eski sevgilin şu zamanda gelecek ama yapamicak 2 ay sonra gidecek demiş kontrol ettim ve tarihleri tutturmuş. Ne gelmesini bekliyodum nede gitmesini şaşırdım. Gerçi ondan sonra yine barıştık ayrıldık ama o zamanı iyi tutturmuş. Baktıran varsa çıkan çıkmayan yazın kızlar
Burada benim sık sık söz ettiğim bir falcı grubu var. Esrarengizler de bu grubun içinde. Bakınca yan yana dizildiklerini göreceksin. Efsunine de var bunların içinde Zanfira da var. Yine bunların içinde hisli biri/birileri olabileceğini de yazmıştım aylar önce ve kesin var. Ben en son Efsunine'yi özellikle denemek istedim. Bana dediği tarihte görüşme oldu ama olumsuz sonuçlandı kendisine göre bu tarih başlangıç iken bir ilerleme olmadı. Sonu dediği gibi olmasa da görüşme tarihi haftasını 12 den nasıl vurduğuna halen şaşkınım. Daha sonra farklı hesaptan tekrar denemek istedim ama iade etti. Bunlar pro. olduğundan kredi yüklenen numaradan ya da bir şekilde aynı kişileri tesbit edebiliyorlar anladığım kadarıyla. Ardından Zanfira da iade edince onun da gruptan olduğunu yazım şeklinden anladım. Enerjim düşük yazıp sonra bir başka falı yorumladığını gördüm :/

Back
X