- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #26.541
Yorumlayip iade etmek nasil oluyorSufali ikinci kez falımı iade ettiilk iadesinde siz barışacaksınız, seni seviyor demişti şimdi yollarınız ayrı, barışma yok diyerek iade etmiş. Çok enteresan
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumlayip iade etmek nasil oluyorSufali ikinci kez falımı iade ettiilk iadesinde siz barışacaksınız, seni seviyor demişti şimdi yollarınız ayrı, barışma yok diyerek iade etmiş. Çok enteresan
![]()
Sufali da bana dun iade etti ne olumlu ne olumsuz suan notr durumda kisi dedi... bu da yeni cikti heralde hahhaSufali ikinci kez falımı iade ettiilk iadesinde siz barışacaksınız, seni seviyor demişti şimdi yollarınız ayrı, barışma yok diyerek iade etmiş. Çok enteresan
![]()
Bugün değişik bir şey yaşadım. Görüştüğüm bir bey var. Karşı taraf yeni boşanmış, ben uzun süreli bir ilişkiden yeni çıktığım için iki tarafta ürkek adımlarla birbirine yaklaşıyor, haftanın iki, üç günü buluşuyoruz. Ne ben ne o birbirimizi yara bandı olarak kullanmayı istemiyoruz.
Ama çok enteresan , belki bana uzun zamandır böyle bir şey yaşamadığım ilginç geldi bilmiyorum bir taraftan hoşuma da gitmedi değil tabii :) bugün kirpiklerim takılacaktı yine bir saat sürdüğü için işlem birde gözler kapalı telefona bakamayacağım için seans öncesi aradım, meşguldü. Seansa başladık tabii bir buçuk saat sürdü. İşlem bitince telefona bir baktım sekiz cevapsız çağrı, bir sürü mesaj. Aradığımda bana kurulan cümle “sakın benden önce ölme. “ hayatımın en sert cümlelerinden oldu bu. Diğer hayatımdaki öküz aramalarıma cevap vermediğimde trip yaptığımı sanır iyi bir söverdi, ya da bir şey karıştırdığımı düşünürdü. Ne bileyim bu kurulan cümle, aradığımda onu o naiflik çok hoşuma gitti.
Umarım hayatımıza, hayatınıza böyle değen kişilerle karşılaşırız. Hepimiz için bunu en içten duygularımla diliyorum![]()
Yani yeni yeni adimlasiyorken biraz agir bir cumle degil mi ? Ne ara sizi bu kadar benimsemis kiBugün değişik bir şey yaşadım. Görüştüğüm bir bey var. Karşı taraf yeni boşanmış, ben uzun süreli bir ilişkiden yeni çıktığım için iki tarafta ürkek adımlarla birbirine yaklaşıyor, haftanın iki, üç günü buluşuyoruz. Ne ben ne o birbirimizi yara bandı olarak kullanmayı istemiyoruz.
Ama çok enteresan , belki bana uzun zamandır böyle bir şey yaşamadığım ilginç geldi bilmiyorum bir taraftan hoşuma da gitmedi değil tabii :) bugün kirpiklerim takılacaktı yine bir saat sürdüğü için işlem birde gözler kapalı telefona bakamayacağım için seans öncesi aradım, meşguldü. Seansa başladık tabii bir buçuk saat sürdü. İşlem bitince telefona bir baktım sekiz cevapsız çağrı, bir sürü mesaj. Aradığımda bana kurulan cümle “sakın benden önce ölme. “ hayatımın en sert cümlelerinden oldu bu. Diğer hayatımdaki öküz aramalarıma cevap vermediğimde trip yaptığımı sanır iyi bir söverdi, ya da bir şey karıştırdığımı düşünürdü. Ne bileyim bu kurulan cümle, aradığımda onu o naiflik çok hoşuma gitti.
Umarım hayatımıza, hayatınıza böyle değen kişilerle karşılaşırız. Hepimiz için bunu en içten duygularımla diliyorum![]()
Canım temmuzdan beri tanışıyoruz aslında. Ama dediğim gibi eski ilişkilerden dolayı adı konulmuş, net bir şey yokYani yeni yeni adimlasiyorken biraz agir bir cumle degil mi ? Ne ara sizi bu kadar benimsemis ki
Ben attım. Vadesi aralık. Durum için digerleriyle benzer şeyler söyledi. Su an karşı tarafı teyit etme imkanim yok. O yüzden bilemiyorum. Ins vadesi tutar ne diyimkızlar elitaya baktiran var mı? falcinin altindaki yorumlar her zamanki müthiş![]()
Bugün değişik bir şey yaşadım. Görüştüğüm bir bey var. Karşı taraf yeni boşanmış, ben uzun süreli bir ilişkiden yeni çıktığım için iki tarafta ürkek adımlarla birbirine yaklaşıyor, haftanın iki, üç günü buluşuyoruz. Ne ben ne o birbirimizi yara bandı olarak kullanmayı istemiyoruz.
hahah hemen sorayım o zamann bu bey'i bilebilen oldu mu bari fallardan?Bugün değişik bir şey yaşadım. Görüştüğüm bir bey var. Karşı taraf yeni boşanmış, ben uzun süreli bir ilişkiden yeni çıktığım için iki tarafta ürkek adımlarla birbirine yaklaşıyor, haftanın iki, üç günü buluşuyoruz. Ne ben ne o birbirimizi yara bandı olarak kullanmayı istemiyoruz.
Geysu, İlkay, Yağmur görüştüğümü söylediğimde iyi biri dediler canım.hahah hemen sorayım o zamann bu bey'i bilebilen oldu mu bari fallardan?
ve de hayırlısı olsunnnn
anlamadım ben geysu bu lafı ettiğinizi mi bildi yoksaa inanamadığınız şey bunlar aranızda olmasına rağmen geysunun olumlu konuşması mı olduKizlar geysuya tekrar attim. Belkide 3 hafta sonra attigim icindir bilemiyorum. Ilk faliyla cok cok benzer seyler soyledi. Hatta konsept ayniydi yaniesas olay şu ki, ben malum kisiyle herkes kendi yoluna tarzi bi konusma yaptim. Oylede devam ediyor. Ama geysu tam tersini soyluyor. Birde eskiden bana soyledigi bir laf vardi hala oyle dusunuyor dedi. Ama herkes kendi yoluna dedi yani inanamadim. Ben kendi adima soyleyeyim
anlamadım ben geysu bu lafı ettiğinizi mi bildi yoksaa inanamadığınız şey bunlar aranızda olmasına rağmen geysunun olumlu konuşması mı oldu![]()
vaay siz söylemeden o kilit lafı bilmesi baya ilginç olmuş. ben de takipteyim geysu'dan çıkan olursa diye hemen atlıyorum mesajlaraIkiside :) yani ben inanmiyorum artik ama geysu olumlu konustu. Birde o kisinin bana soyledigi bir laf vardi hala oyle dusunuyor dedi. Ben sok zaten. Madem diyorum oyle dusunuyor niye gelmiyo o zaman :) yani kader kismet tabikide :))
vaay siz söylemeden o kilit lafı bilmesi baya ilginç olmuş. ben de takipteyim geysu'dan çıkan olursa diye hemen atlıyorum mesajlaraumutlu bekleyiş
![]()
benim kafam geysu konusunda çok karışık. çok özenli anda da gayet tutarlı gibi ama benim olayımda imkansıza yakın gördüğüme olumlu demiş. ama burada olumsuz baktıkları da olmuş. çıkanı da vaar çıkmayanı daaBende bir sormak istedim kizlar ne dusnuyor diye :))
Geysu, İlkay, Yağmur görüştüğümü söylediğimde iyi biri dediler canım.
Nakta onunda çok yaralı biri olduğunu temkinli olmamı söylemişti
Falsepeti Yağmur canım.bu yağmur hangi yağmur canım ?
Kopyala yapistir bir fal oldugunu dusunuyorsan veya falci boot yorumuysa evet bir baskasindan yorum alabilirsin; yok kisiye ozel yani benim icin yorumlandi diyorsan ve eminsen, bu durumda bir baska yorum ALMAMANI oneririm. Yerine yeni bir kahve icip gondermen daha iyi olur.kızlar yorumlanmis kahve fincanini başka falciya yorumlata bilirmiyiz