Bugün değişik bir şey yaşadım. Görüştüğüm bir bey var. Karşı taraf yeni boşanmış, ben uzun süreli bir ilişkiden yeni çıktığım için iki tarafta ürkek adımlarla birbirine yaklaşıyor, haftanın iki, üç günü buluşuyoruz. Ne ben ne o birbirimizi yara bandı olarak kullanmayı istemiyoruz.
Ama çok enteresan , belki bana uzun zamandır böyle bir şey yaşamadığım ilginç geldi bilmiyorum bir taraftan hoşuma da gitmedi değil tabii :) bugün kirpiklerim takılacaktı yine bir saat sürdüğü için işlem birde gözler kapalı telefona bakamayacağım için seans öncesi aradım, meşguldü. Seansa başladık tabii bir buçuk saat sürdü. İşlem bitince telefona bir baktım sekiz cevapsız çağrı, bir sürü mesaj. Aradığımda bana kurulan cümle “sakın benden önce ölme. “ hayatımın en sert cümlelerinden oldu bu. Diğer hayatımdaki öküz aramalarıma cevap vermediğimde trip yaptığımı sanır iyi bir söverdi, ya da bir şey karıştırdığımı düşünürdü. Ne bileyim bu kurulan cümle, aradığımda onu o naiflik çok hoşuma gitti.
Umarım hayatımıza, hayatınıza böyle değen kişilerle karşılaşırız. Hepimiz için bunu en içten duygularımla diliyorum