tellwe.com'da bakılan fallar!

Kopyala yapistir bir fal oldugunu dusunuyorsan veya falci boot yorumuysa evet bir baskasindan yorum alabilirsin; yok kisiye ozel yani benim icin yorumlandi diyorsan ve eminsen, bu durumda bir baska yorum ALMAMANI oneririm. Yerine yeni bir kahve icip gondermen daha iyi olur.
canım sagol bazen fincan güzel cikiyor yorum tirt :)ondan sordum

benim kafam geysu konusunda çok karışık. çok özenli anda da gayet tutarlı gibi ama benim olayımda imkansıza yakın gördüğüme olumlu demiş. ama burada olumsuz baktıkları da olmuş. çıkanı da vaar çıkmayanı daa :KK43: bilemedimm. vade bana 2-3 ay verdi ama. yakın değil pek.yine de çok kibar ve özenli olduğu için sevdim. umarım doğrudur hisleri

Banada vade olarak o kadar bir zaman dilimi verdi :D valla bende umutsuzum artik. Ama cok kibar ve ozenli baktigi icin cok hosuma gitti benimde. Insallah enerjimiz uymusturda cikar <3

Canım temmuzdan beri tanışıyoruz aslında. Ama dediğim gibi eski ilişkilerden dolayı adı konulmuş, net bir şey yok
Hi anladim vallahi kotu niyetli degildim sadece bazen boyle ölüp biten tipler oluyor ya hemen sevip hemen soguyanlar onlardan mi dedim , :) çok mutlu olursun insalllahhh

Kizlar geysuya tekrar attim. Belkide 3 hafta sonra attigim icindir bilemiyorum. Ilk faliyla cok cok benzer seyler soyledi. Hatta konsept ayniydi yani :KK70: esas olay şu ki, ben malum kisiyle herkes kendi yoluna tarzi bi konusma yaptim. Oylede devam ediyor. Ama geysu tam tersini soyluyor. Birde eskiden bana soyledigi bir laf vardi hala oyle dusunuyor dedi. Ama herkes kendi yoluna dedi yani inanamadim. Ben kendi adima soyleyeyim
Aaa bi an benim mesajim mi dedim ahahahah ikimizde ayni durundayiz ikimizinde fali yakin tarih ben de 3 4 hafta once attim.Ben de cocukla benzer konusma yaptim 2 aya toparlancak ciddi ask var dedi

Hi anladim vallahi kotu niyetli degildim sadece bazen boyle ölüp biten tipler oluyor ya hemen sevip hemen soguyanlar onlardan mi dedim , :) çok mutlu olursun insalllahhh
Yok yok anladım ne demek istediğini canım :) o konudan zaten emin olamadığım için son bir aydır bir iler iki geri durumdayız :D
Bundan önceki tam senin dediğin gibiydi. İkinci günümüzde aşkım, çiçeğim, balım peteğimler havada uçuşuyordu şimdi malum yerdeyiz :D

Yok yok anladım ne demek istediğini canım :) o konudan zaten emin olamadığım için son bir aydır bir iler iki geri durumdayız :KK70:
Bundan önceki tam senin dediğin gibiydi. İkinci günümüzde aşkım, çiçeğim, balım peteğimler havada uçuşuyordu şimdi malum yerdeyiz :KK70:
Ahh ahhh ben de uzuldugumden diyorum yalniz soyle bisey oldu bende o kadar cok buna benzer sey yasadimki artik gonulden iyi bisey diyen varsa ona da ben inanamiyoru..Benimkini sozde ben deniyodum.O kadar uzattimko soguk davranma surecini cocuk pır oldu:(( sonra aradim baktim o eski sıcaklik yok://hep eskiler yuzunden ,canim yandi diye agirdan alayim dedim cok agir oldu:((((

Ahh ahhh ben de uzuldugumden diyorum yalniz soyle bisey oldu bende o kadar cok buna benzer sey yasadimki artik gonulden iyi bisey diyen varsa ona da ben inanamiyoru..Benimkini sozde ben deniyodum.O kadar uzattimko soguk davranma surecini cocuk pır oldu:KK43:( sonra aradim baktim o eski sıcaklik yok://hep eskiler yuzunden ,canim yandi diye agirdan alayim dedim cok agir oldu:KK43:(((
İşte o yüzden bir şeyleri tam bitirip başlamak gerekiyor. Benim Ay burcum yengeç bağlandın mı tam bağlanıyorum. Onlar bizi bağlayana kadar depar atıyorlar sonra biz bağlanınca bir anda uçuyorlar. Son iki ilişkimdede yaşadım bunu bende maalesef

İşte o yüzden bir şeyleri tam bitirip başlamak gerekiyor. Benim Ay burcum yengeç bağlandın mı tam bağlanıyorum. Onlar bizi bağlayana kadar depar atıyorlar sonra biz bağlanınca bir anda uçuyorlar. Son iki ilişkimdede yaşadım bunu bende maalesef
Insallah bu farkli olurr ❤

Banada vade olarak o kadar bir zaman dilimi verdi :KK70: valla bende umutsuzum artik. Ama cok kibar ve ozenli baktigi icin cok hosuma gitti benimde. Insallah enerjimiz uymusturda cikar <3

Geysu ne guzel olumlu buara herkese galba. İnşallah hepimizin enerjisi uymuşturda olumlu olumlu yaşarız. En yakın vadeyi bana verdi sanıraaö öax 2 haftaya sanırım ya karalar baglıcam yada mutluluktan ucucam :))

Geysu ne guzel olumlu buara herkese galba. İnşallah hepimizin enerjisi uymuşturda olumlu olumlu yaşarız. En yakın vadeyi bana verdi sanıraaö öax 2 haftaya sanırım ya karalar baglıcam yada mutluluktan ucucam :))
Bana bir hafta on güne kadar demişti. Moral bozmak gibi olmasin ama gecti. Insallah seninki tutar

Bugün değişik bir şey yaşadım. Görüştüğüm bir bey var. Karşı taraf yeni boşanmış, ben uzun süreli bir ilişkiden yeni çıktığım için iki tarafta ürkek adımlarla birbirine yaklaşıyor, haftanın iki, üç günü buluşuyoruz. Ne ben ne o birbirimizi yara bandı olarak kullanmayı istemiyoruz.
Ama çok enteresan , belki bana uzun zamandır böyle bir şey yaşamadığım ilginç geldi bilmiyorum bir taraftan hoşuma da gitmedi değil tabii :) bugün kirpiklerim takılacaktı yine bir saat sürdüğü için işlem birde gözler kapalı telefona bakamayacağım için seans öncesi aradım, meşguldü. Seansa başladık tabii bir buçuk saat sürdü. İşlem bitince telefona bir baktım sekiz cevapsız çağrı, bir sürü mesaj. Aradığımda bana kurulan cümle “sakın benden önce ölme. “ hayatımın en sert cümlelerinden oldu bu. Diğer hayatımdaki öküz aramalarıma cevap vermediğimde trip yaptığımı sanır iyi bir söverdi, ya da bir şey karıştırdığımı düşünürdü. Ne bileyim bu kurulan cümle, aradığımda onu o naiflik çok hoşuma gitti.
Umarım hayatımıza, hayatınıza böyle değen kişilerle karşılaşırız. Hepimiz için bunu en içten duygularımla diliyorum:KK200:
Tadını çıkar gitsin :KK200:..

Buraya sende paylasir misin canim sonucu ne oldu diye :) insallah enerjimiz uyar geysuyla dedigin gibi :))

Buraya sende paylasir misin canim sonucu ne oldu diye :) insallah enerjimiz uyar geysuyla dedigin gibi :))

Merhaba son kez fal baktırmak için şansımı geysuda denedim ilk falımdı ve durumum ilk defa bu kadar karışıktı merak ettiğim çözemediğim o kadar çok vardı ki...

falı okumaya başladığımda tüm soru işaretlerim bitmiş oldu ve aldığım cevaplar çok mantıklıydı emin olamadığım şeylerden emin oldum .

3 kez soru sordum hepsine özenle cevap verdi (ki en çok bunu sevdim)

falı çıkar yada çıkmaz tek istediğim anlık durumu bilmekti ve öylede oldu .
bu arada en kısa vade benim sanırım çünkü 10 gün içinde dedi bakalım kısmet :-)

valla şu an o kadar ihtiyacım var ki birinin çıkıp "geysu bildi valla imkansız dediğim şey oldu" demesine :( :cry:

Back
X