tellwe.com'da bakılan fallar!

Canım haklısın da öyle boyle şeyler demedi takılmayacak gibi değil arkadaşıma da bakti görüştügun adam evlenmiş ayrılmış dedi bunu sana demiyor dedi bugün sormus adama evet demiş evlendim ayrildim 3 gün evli kaldim demiş.

bence sen ilk önce kendini o çemberin içinden bi çıkar kafanı toparla sonra değerlendir bu üzüntü ile değerlendirme kadının yorumunu en çıkılmaz durumlardan çıkılır en kötü anlar biter buna emin olarak yapıyorum bu yorumu inan canım çıkıyor nefes alamıyorum dediğim durumlardan geçtim gitti ve emin ol senin içinde geçecek hepsi sırf aşk konusu olarak demiyorum sadece kendini dibe çekme lütfen..

bence sen ilk önce kendini o çemberin içinden bi çıkar kafanı toparla sonra değerlendir bu üzüntü ile değerlendirme kadının yorumunu en çıkılmaz durumlardan çıkılır en kötü anlar biter buna emin olarak yapıyorum bu yorumu inan canım çıkıyor nefes alamıyorum dediğim durumlardan geçtim gitti ve emin ol senin içinde geçecek hepsi sırf aşk konusu olarak demiyorum sadece kendini dibe çekme lütfen..
Çok teşekkür ederim canım.....

Şöyle ki benim ondan değil ama bizzay duyduğum şeylerdi söyledikleri hatta o dönem sorunları bilsem de emin değildim ama sonrasında emin oldum .

bide şöyle bir şey var faldan 1 hafta sonra bir gelişme oldu ve onun bana dediği cümleyi söyleyip açıklamasını yaptı (doğruydu da )

ben artık anlık olaya bakıyorum fal olacak diye beklemiyorum hatta artık falda atmıyorum :-)
sizin falınızın sonucu da çıkmış mıydı yoksa anlık durumda kalmış mıydı

Kizlar son fallarimda cogunlugun donmez demesi bi de agizbirligi gibi baska kadin var demeleri cokertti valla beni ilk defa bekle diyenler yok demekki bu kadar insan ayni seyi solediyse ben de donmeyecegine aramayacagina ve baska kadin olduguna inandim..
Elif hanzade: 1bucuk 2 ay sonra iletisim olur ama baskasini sececeksin olmaz bu is
Pelin bilge: iletisim olur ama iliski adina olmayacak olmaz bu is
Yesilcingene:5 vadede iletisim olacak ama iliski olmaz. Baska bir kadin var.
Fama: aralik iletisim
Nakta: o aramaz senin araman lazim yine de olmaz bu is
Kaan: pisman olacak. Donme ihtimali var. Aralik 12
Serkan tek: baska bi kadin var. 5 vakit icinde donecek.
Sufali: notr adam o yuzden iade etti
Efsunine: aramayacak donmeyecek
Tempus: baskasi var donmeyecek

Kizlar son fallarimda cogunlugun donmez demesi bi de agizbirligi gibi baska kadin var demeleri cokertti valla beni ilk defa bekle diyenler yok demekki bu kadar insan ayni seyi solediyse ben de donmeyecegine aramayacagina ve baska kadin olduguna inandim..
Elif hanzade: 1bucuk 2 ay sonra iletisim olur ama baskasini sececeksin olmaz bu is
yuuuhhh bu neee falcılar günah mı çıkartıyor:D:D

elif hanzade-fama-yeşil çingene -serkan tek olcak dedi mutlu son ama olmadı takma kafana çıkmıyor fallar

Valla resmen ya bana patladilar olumsuz donemleri ya da gercekten benim is olumsuz ki bana da olumsuz gibime geliyo zaten
Kaan çıkmadı bana. Nakta zaten olumsuz. Efsunine de evlendirdi beni temmuz ilk on günüydü vadesi. Patladı yani . Diğerlerine baktirmadim. Telwedeki cogu falcı zaten patladı bende. Temmuz ağustos vadesiydi sözleşmiş gibi bana da hep o ayları gösterdiler ama olmadı. Sıkma canını bence

peki geysunun söylediklerinin doğru olduğunu teyit etme şansınız var mı? yani genelde durum analizi yapıldığında karşı tarafın hislerinden falan bahsediliyor ama çoğu zaman biz duyup inanıyoruz ama asıl öyle olup olmadığını bilen yok :) o açıdan sordum acaba teyit edebilme şansın var mı olay durum neyse diye
Ben teyit ettim hatta Geysu'nun karşı taraf ile alakalı söylediklerini en iyi teyit edebilen olduğumu düşünüyorum. Tüm dedikleri doğruydu. Zaman tutmasa da dediklerini çoğu yaşadım. Başka birini sorduğumda da olmaz demişti olmamıştı. Doğru anlatmıştı.

o zaman chitra nasıldır, çıkar mı falları? ve ne baktırıyorsunuz diye soruyo ve susuyorum :KK70:

Bana tarihiyle birlikte tutturan bir kaç kişiden biri.

Ben teyit ettim hatta Geysu'nun karşı taraf ile alakalı söylediklerini en iyi teyit edebilen olduğumu düşünüyorum. Tüm dedikleri doğruydu. Zaman tutmasa da dediklerini çoğu yaşadım. Başka birini sorduğumda da olmaz demişti olmamıştı. Doğru anlatmıştı.

Bana tarihiyle birlikte tutturan bir kaç kişiden biri.
chitrayla geysu çelişir diye korkup atamıyorum :D :D

Pethulinqa ya baktiran varmi aranizda kaidn su zamana kadar tum olay orgusunu bilmis ana sistemde gozukmuyor nedeb goremiyorum.

Back
X