- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #27.141
Tutturan kimse yok mu ciddi ciddi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba neden bakmıyor acaba?Kizlar ben bi 3 ay once naktaya baktirmistim tellweedeyken bana spesifik dedigi sey oldu.bir kez daha baktirmak istiyorum ama bakmiyor bana :/ malesef
nakta Online değil ki bakıyor mu yorumlarda hep iyi bahsetmişlerKizlar ben bi 3 ay once naktaya baktirmistim tellweedeyken bana spesifik dedigi sey oldu.bir kez daha baktirmak istiyorum ama bakmiyor bana :/ malesef[/QUOTE
Instagram hesabı üzerinnden bakıyor artıknakta Online değil ki bakıyor mu yorumlarda hep iyi bahsetmişler
cok bakmasini istiyorum insallah bakar. instagramdan bakiyor.merhaba neden bakmıyor acaba?
Sebep neymiş ki?Peralina bana bakmıyor![]()
Evet Aşırı beklenti içindeydim, beklentiyi kestim 2 ay kadar artık yoluma bakmaya başlamıştım ki adım geldimerhaba birşey sorabilir miyim? o dönemlerde baktırırken cok beklentiye girdiniz mi? beklentiye girip zamanı ötelersiniz diyorlar ondan sordum. olacak sey sureklı ileri tarihe atıyor. boyle bir surec yasadınız mı acaba?
Zaten direk tekrar deneyelim diye gelmedi, bahanelerle merakla geldi daha sonrasında tekrar deneyelim kıvamına gelmişti kabul etmiştim.Kabul ettiniz mi ?
Karışık ve yorucu bir enerjim olduğunu söylediSebep neymiş ki?
Evet Aşırı beklenti içindeydim, beklentiyi kestim 2 ay kadar artık yoluma bakmaya başlamıştım ki adım geldi
Zaten direk tekrar deneyelim diye gelmedi, bahanelerle merakla geldi daha sonrasında tekrar deneyelim kıvamına gelmişti kabul etmiştim.
Size falda iki aya dönecek dedi ne kadar zaman sonra geldiKarışık ve yorucu bir enerjim olduğunu söyledi
Yanlış alıntı yaptınız sanırım. Peralina bana hiç bakmadıSize falda iki aya dönecek dedi ne kadar zaman sonra geldi
Chitranin en son baktığı bana nokta atışlı bir faldı. Spesifik olaylara bilgi vermeden deginmis. Vadeye daha var. Ama zaten bana vade tutturan da olmadı simdiye kadar. Tutankamon var yıllar önce bakmıştı. Asıl konuyla alakalı degil ama dört ile altı ay arasında olacak dedigi sey dört ay sonra olmuştu. Ama dedigim gibi asıl mesele için olumlu konuşmuştu ama olumsuz olduKızlar yok mu şöyle tellwe'de bakıp nokta atışı yapıp da vadesi de tutan birileri acaba ?
Kredisi uygun olan birileri var mı acabaChitranin en son baktığı bana nokta atışlı bir faldı. Spesifik olaylara bilgi vermeden deginmis. Vadeye daha var. Ama zaten bana vade tutturan da olmadı simdiye kadar. Tutankamon var yıllar önce bakmıştı. Asıl konuyla alakalı degil ama dört ile altı ay arasında olacak dedigi sey dört ay sonra olmuştu. Ama dedigim gibi asıl mesele için olumlu konuşmuştu ama olumsuz oldu
Gülperi de yine spesifik bir konuda nokta atışı yaptı bana. Vadesi var ama uygun fiyatli olmasina ragmen güzel bakıyorKredisi uygun olan birileri var mı acaba
ismi Gulperii olarak yazan mıGülperi de yine spesifik bir konuda nokta atışı yaptı bana. Vadesi var ama uygun fiyatli olmasina ragmen güzel bakıyor
Evetismi Gulperii olarak yazan mı
BEn milenarta sormuşum evetYanlış alıntı yaptınız sanırım. Peralina bana hiç bakmadı