tellwe.com'da bakılan fallar!

Kizlar ben bi 3 ay once naktaya baktirmistim tellweedeyken bana spesifik dedigi sey oldu.bir kez daha baktirmak istiyorum ama bakmiyor bana :/ malesef

Kızlar chitraya iki yıl önce atmıştım önce söyledikleri çok anlamsız geldi. Sonra bakınca ne demek istediğini anladım. Geri dönmüş yine attim. Nokta atışlı bir faldı. Spesifik noktalara değinmiş. Çıkacağını beklemiyorum ama yine de belirtmek istedim.
Sonuç olarak fal sayfasını burda kapatıyorum. Çünkü bes altı aydır o kadar çok fal attım ki hepsi iletişim gördü. Sonuç için olumsuz konuşanlar bile. Fal attıkça sadece verdikleri vade uzuyor. Ben de bu fal işinden umudumu kestim artık

Peralina bana bakmıyor :işsiz:
Sebep neymiş ki?

merhaba birşey sorabilir miyim? o dönemlerde baktırırken cok beklentiye girdiniz mi? beklentiye girip zamanı ötelersiniz diyorlar ondan sordum. olacak sey sureklı ileri tarihe atıyor. boyle bir surec yasadınız mı acaba?
Evet Aşırı beklenti içindeydim, beklentiyi kestim 2 ay kadar artık yoluma bakmaya başlamıştım ki adım geldi

Kabul ettiniz mi ?
Zaten direk tekrar deneyelim diye gelmedi, bahanelerle merakla geldi daha sonrasında tekrar deneyelim kıvamına gelmişti kabul etmiştim.

Sebep neymiş ki?

Evet Aşırı beklenti içindeydim, beklentiyi kestim 2 ay kadar artık yoluma bakmaya başlamıştım ki adım geldi

Zaten direk tekrar deneyelim diye gelmedi, bahanelerle merakla geldi daha sonrasında tekrar deneyelim kıvamına gelmişti kabul etmiştim.
Karışık ve yorucu bir enerjim olduğunu söyledi

Kızlar yok mu şöyle tellwe'de bakıp nokta atışı yapıp da vadesi de tutan birileri acaba ?
Chitranin en son baktığı bana nokta atışlı bir faldı. Spesifik olaylara bilgi vermeden deginmis. Vadeye daha var. Ama zaten bana vade tutturan da olmadı simdiye kadar. Tutankamon var yıllar önce bakmıştı. Asıl konuyla alakalı degil ama dört ile altı ay arasında olacak dedigi sey dört ay sonra olmuştu. Ama dedigim gibi asıl mesele için olumlu konuşmuştu ama olumsuz oldu

Chitranin en son baktığı bana nokta atışlı bir faldı. Spesifik olaylara bilgi vermeden deginmis. Vadeye daha var. Ama zaten bana vade tutturan da olmadı simdiye kadar. Tutankamon var yıllar önce bakmıştı. Asıl konuyla alakalı degil ama dört ile altı ay arasında olacak dedigi sey dört ay sonra olmuştu. Ama dedigim gibi asıl mesele için olumlu konuşmuştu ama olumsuz oldu
Kredisi uygun olan birileri var mı acaba

Abelz'e attım uzun zamandır girmedi ve o yüzden iptal ettim Denizvenus e attım onun da yorumlamasını 1 haftadır bekliyorum neredeyse giriyor çıkıyor ama fallara bakmıyor

Back
X