tellwe.com'da bakılan fallar!

Geysu ya fal yolladım son bir umut. Biraz daha uğraşsan bu adamı unutursun demiş. Yorumun sonuna da 3 hafta bir ay vade vermiş. Kendime kızıyorum sadece kendi elimle kendimi kör kuyuya atmama. Faldan da nefret ediyorum. Benim için kapandı bu defter. Onun yerine kitap okuyacağım ya da örgü öreceğim, kurabiye yapacağım. Dokuz aydır adam gelecek mi gelmeyecek mi diye düşünmekten hayatımın renkleri soldu. Yoruldu kadın. :KK1:

Geysu ya fal yolladım son bir umut. Biraz daha uğraşsan bu adamı unutursun demiş. Yorumun sonuna da 3 hafta bir ay vade vermiş. Kendime kızıyorum sadece kendi elimle kendimi kör kuyuya atmama. Faldan da nefret ediyorum. Benim için kapandı bu defter. Onun yerine kitap okuyacağım ya da örgü öreceğim, kurabiye yapacağım. Dokuz aydır adam gelecek mi gelmeyecek mi diye düşünmekten hayatımın renkleri soldu. Yoruldu kadın. :KK1:
Nasıl yani. Hem unut demis hem de uc hafta bir aya kadar döner mi demis

Nasıl yani. Hem unut demis hem de uc hafta bir aya kadar döner mi demis
Yorumun başında biraz daha uğraşsan unutursun demiş. Sonlara doğru dailetişim için yaklaşık bir aylık vade vermiş. Açıkçası hepsini okumaya tahammül edemedim. Bu fal işinden nefret ettim kendimden. Sevgimden.. Yazacağım ama gurur işte. Daha önce yazmıştım bir ay sonra bensiz geçirdiği zaman için bir aylık emeğim çöpe gitti demişti gel de yaz. Falla çözülecek mesele değil. Neyse iyi günler.

Geçmiş fallara baktığımda şuana kadar en çok detayı ve süreci Eveline bilmiş. Ama sonuç için 1 ay var. Eveline ye fal baktıranlar varsa görüşlerini paylaşabilirler mi?

Geçmiş fallara baktığımda şuana kadar en çok detayı ve süreci Eveline bilmiş. Ama sonuç için 1 ay var. Eveline ye fal baktıranlar varsa görüşlerini paylaşabilirler mi?
O anki durumu yorumlamada gercekten başarılıydı ama vadesi geçeli iki ay oldu. Söylediği gibi olmadı sonuç .keske tutsaymış

Merhabalar. Yaklaşık iki yıldır fal baktiriyorum. Son sekiz dokuz aydır da özellikle telwede ismini hatırlayamadığım bir çok kisiden yorum aldım. Bunlardan sadece bana en çok tutturanlari ve çıkanları yazicam.
NAKTA : kendisinden yaklaşık iki yıldır yorum alıyorum. Yaşadığım durumları en iyi bilen en iyi analiz eden ve yine falının yüzde doksanınin çıktığını gördüğüm bir yorumcu . Burda bir kac kere olumsuz konuşuyor demistim kendisi için. Burayı takip ediyorsa eger hâlâ kendisinden özür dilemek istiyorum. Olumsuz olan onun yorumu degil benim durumumdu. Ben onun dışında bir çok kisiden yorum aldım. Oldu olacak olumlu diyenler patladı zaten. Verdikleri vadeler çoktan geçti . Dün aldığım yorumların çoğunu dinledim. Ve çıktığını gördüm.
CHITRA : iki kere yorum aldım . Ilk falı çıkmıştı. Ikinci için vade var. Bildigi spesifik durumlar nokta atışlı bir faldi.
GEYSU : ilk fali oldugu gibi cikti yine .ikinci ve üçüncü fallarim da durum analizi acısından ve spesifik durumlarla ilgili cok iyiydi. Ama vade olarak tutmadı. Insallah olur:))
Bu bahsettiklerim disinda aman aman bildi çoğunluğu cıktı diyebilecegim kimse yok. Yine de en çok yorum aldığım her falını başarılı buldugum naktadir . Zaten yorum almaktan vazgectigimi burda yazmıştım. Son olarak bir analiz yapmak istedim

Back
X