- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #27.181
Anladım isimler karıştı o zaman :))Hayır bu bahsettiğim basirly diye bi uygulamadaki haritalara buçlara bakan biri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım isimler karıştı o zaman :))Hayır bu bahsettiğim basirly diye bi uygulamadaki haritalara buçlara bakan biri
Nasıl yani. Hem unut demis hem de uc hafta bir aya kadar döner mi demisGeysu ya fal yolladım son bir umut. Biraz daha uğraşsan bu adamı unutursun demiş. Yorumun sonuna da 3 hafta bir ay vade vermiş. Kendime kızıyorum sadece kendi elimle kendimi kör kuyuya atmama. Faldan da nefret ediyorum. Benim için kapandı bu defter. Onun yerine kitap okuyacağım ya da örgü öreceğim, kurabiye yapacağım. Dokuz aydır adam gelecek mi gelmeyecek mi diye düşünmekten hayatımın renkleri soldu. Yoruldu kadın.![]()
Yorumun başında biraz daha uğraşsan unutursun demiş. Sonlara doğru dailetişim için yaklaşık bir aylık vade vermiş. Açıkçası hepsini okumaya tahammül edemedim. Bu fal işinden nefret ettim kendimden. Sevgimden.. Yazacağım ama gurur işte. Daha önce yazmıştım bir ay sonra bensiz geçirdiği zaman için bir aylık emeğim çöpe gitti demişti gel de yaz. Falla çözülecek mesele değil. Neyse iyi günler.Nasıl yani. Hem unut demis hem de uc hafta bir aya kadar döner mi demis
merhaba bu bahsettiginiz astrolilth mi acaba?Hayır bu bahsettiğim basirly diye bi uygulamadaki haritalara buçlara bakan biri
instigramdan bakan nakta ben öyle biliyorumyanlıs mı anladım acaba chitra instagramdan mı bakıyormus?
Astrolilith evetmerhaba bu bahsettiginiz astrolilth mi acaba?
merhaba bu bahsettiginiz astrolilth mi acaba?
yanlıs mı anladım acaba chitra instagramdan mı bakıyormus?
Daha önce Chitra'ya Hint Astrolojisi baktırmıştım.O paraya değdiğini düşünmüyorumChitra’nın özel falları 70 kredi olmuş bilmiyorum değer mi? Severim Chitra’yı ama bilemiyorum Altan![]()
Ben peri tarotu attım. 40 kredi gayet iyiydiChitra’nın özel falları 70 kredi olmuş bilmiyorum değer mi? Severim Chitra’yı ama bilemiyorum Altan![]()
O anki durumu yorumlamada gercekten başarılıydı ama vadesi geçeli iki ay oldu. Söylediği gibi olmadı sonuç .keske tutsaymışGeçmiş fallara baktığımda şuana kadar en çok detayı ve süreci Eveline bilmiş. Ama sonuç için 1 ay var. Eveline ye fal baktıranlar varsa görüşlerini paylaşabilirler mi?
Chitra instagramdan bakıyor mu ? Siz baktırdınız mı acaba ?Evet o.
O da bakııyormuş instagramdan :)
yok baktırmadım ben instagram üzerinden.Chitra instagramdan bakıyor mu ? Siz baktırdınız mı acaba ?
Bende baktırsam mı demiştim burda ismi çok geçiyor merak ettimyok baktırmadım ben instagram üzerinden.