- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #27.381
İnan ben daha kendime gelemedim. Bir geleyim yazacağım sana özelden.Çok üzüldüm İnanresmen gıcıklık olsun diye yapmış.
Böylece Binevs patladı ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnan ben daha kendime gelemedim. Bir geleyim yazacağım sana özelden.Çok üzüldüm İnanresmen gıcıklık olsun diye yapmış.
İnan ben daha kendime gelemedim. Bir geleyim yazacağım sana özelden.
Böylece Binevs patladı amaonu söyleyeyim
normalde pek çıkmamıştı vadesi. bu sefer doğru oldu tesadüf müdür nedir bilmiyorum.Vadesi tuttu mu peki söylediği tarihlerde mi oldu yaşadığınız şeyler?
Chitra.fal hesabiChitranın sosyal medya adreslerini bilen var mı kızlar
Hestia hisli begenmıstm, telwe kkedi de ıyıMedyumhestia ya baktıran var mı?
aaa ben çok şaşırdım biri yazınca ben onun için beklemedim diğer daha popüler falcıların aksine o benim fal baktırdığım tarihten 3 ay kadar sonrasını vermişti şubat sonunu bekle demişti, benim vadem gelmedi ama öbür falcıların vadesi baya geçti en çok geçen de geysu , falsepeti sevgi derman ve falsepeti yagmur (ocak ayı içinde demişti) şaka maka baya olmuş aslında ya ocak aynı bitirmişim dönemim ekimdi.. ne çabuk geçmiş zamanMedyumhestia ya baktıran var mı?
merhaba geysu çıkmıyor zaten. hatta durumu bile yakın geçmişi söylüyorarkadalar 3 kişiye fal atmıştım elimde sadece medyum hestia kaldı, şubat sonu o da , verdiği vade geçip çıkmayanlar falsepeti yagmur, sevgi derman ve tellwe geysu
Katılıyorum size. Çok çabaladım ne zaman bir selam bir kelam olur diye. Yok bir şey bilen yok. Her gün bu forumu okuyorum. Her şeyi bilen tarih tutturan biri olur bize de söylersiniz diye bakıyorum ama yok. Umut da yok.Kimse kalmadı sanırım artık
Geysu bende anda muhteşemdi. Bunun yanı sıra geçen ay baktırdığımda 3 haftalık Bi vade vermişti ve hiç ummadığım bi şekilde 3.haftada dediği oldu.Geleceği çıkmıyor diye ümidim de yoktu halbukimerhaba geysu çıkmıyor zaten. hatta durumu bile yakın geçmişi söylüyor
geysu değişik biri ya bana durumu benim kafamdaki gibi gelmişti açıksçası benim ihninimi okuyor deniştimmerhaba geysu çıkmıyor zaten. hatta durumu bile yakın geçmişi söylüyor