- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.841
Arkadaşlar peralina yı bulamadım ben telve de bırakmış mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çıkmıyor artık. Zaten bakmıyordu iyi olmuş gitsin dinlensinArkadaşlar peralina yı bulamadım ben telve de bırakmış mı ?
Bana da olumsuzdu.Lunara nun falı çıkmayan var mı? Bana çok olumsuz konuştuda![]()
Çıktı mı size falı pekiBana da olumsuzdu.
Barışma yok dedi 1.5 ay önce hâlâ barışmadık.Çıktı mı size falı peki
Yule de olumsuzdu bana, ama kişi analizi ve anda baya iyiydiArkadaşlar Yule nasıl? Arkadaşım baktırdı sanki bir yerden yapay zeka okuması yapıyor gibi dedi, sizce de öyle mi?
Arkadasim gecen fal gönderdi durduk yere sinirlenip sacmalamis arkadasima laf soktu baya ve hic bakmadan iade etmis. Ben baktirmak istiyordum ama bana cok kinciymis gibi geldi vazgectim bir de kiz gercekten normal sorularini sorup fal gönderdiArkadaşlar Yule nasıl? Arkadaşım baktırdı sanki bir yerden yapay zeka okuması yapıyor gibi dedi, sizce de öyle mi?
Çok ilginç diyeceğim ama rağbet gören her falcının sonu benzer oluyor :) sırf meraktan baktıracağım bende haftasonu.Arkadasim gecen fal gönderdi durduk yere sinirlenip sacmalamis arkadasima laf soktu baya ve hic bakmadan iade etmis. Ben baktirmak istiyordum ama bana cok kinciymis gibi geldi vazgectim bir de kiz gercekten normal sorularini sorup fal gönderdi
Ben baktırdım çok pozitif geldi açıkçası, ne dediğini de hatırlamıyorum bile.Nariin111 i deneyen var mı? Süreci yule ve lunara ile aynı söylemiş ama sonuç daha olumlu
Inanmadim bende ama screenshot atinca sok oldum durduk yere kadin kriz gecirmis bakmicam diyeÇok ilginç diyeceğim ama rağbet gören her falcının sonu benzer oluyor :) sırf meraktan baktıracağım bende haftasonu.