tellwe.com'da bakılan fallar!

Nakta ve çıngene cok baska benım ıcın...Enerjım mi uydu ne oldu bılmıyorum ama her ne olduysa bunca yıllık tecrubemden elımde böyle ıkı yorumcu kalması benı zıyadesıyle mutlu edıyor. Hanı demısın ya: "Nakta... O, "görüyor"....Bunun ne oldugunu, onunla yasayan bılır ancak... Bugun aılemden bırı,tanıdıgım bırı veya en yakınım kızkardesımın fal baktırmaya ıhtyacı olsun pardon "O görüyor" denecek bırıne....her ne kadar herkesın herkesle enerjısının uymayacagını bılsem de gözu kapalı,zerre supheye dusmeden onerebılecegım 2 ısımden bırıdır Nakta. En azından "pıyasadakı" en ıyı ısımlerı onerdıgımı bılırım...
Capella peki sen de nakta ve çinegenenin yorumları aynımı gider.
Ben de nakta kişiyi ne kadar batırdıysa(hem niyeti hem kişiliği hakkında) çingene o kadar iyi niyetli ve hisleri olduğunu söyledi.Böyle bişey yaşadın mı merak ettim.Paralel mi gidiyor yorumları?

Merhaba Selena, ben Talia ile ilgili baska mesajlarımda da yorum yapmıstm o nedenle sanırım eksık anlattım. Karısmasın kafan:) dur anlatayım. Talıa ruzgarı burada delı gıbı estgı zamanlar ona fal gonderdım. Anı-ne-neden-nıye oldu... super anlattı ve zaten yırtık kumastn elbıse olmayacagını mevcut duruma bakarak yorumladı ve soyledı AMA....FALIN SONUNDA bundan bır yol olmaz ama bekle beyaz atlı prensın gelecek.....onun ıcın de bana yenıden fal yolla mınvalınden bır sey dıyınce......Talıa daha yenıyken burada yazmıstm, Talıa su an cok tutuluyor ama gelecek konusunda patladı yazanlar cok olacak dıye,cunku an ve gecmıste ıyı ama aslolan gelecek ıse gelecek geldıgnde gorursunuz dıye..... Yanı sözun ozu Talıa'nın falının patlayacagını bılıyordm ve patladı "a kısısı olmayacak ama bekle b kısısı gelecek" dıyen falcıya yıllardır prım vermedım daha da vermem,cunku herkes tornadan cıkmıs gıbı aynı seylerı beklemıyor hayattan Selena. Umarım yardımcı olabılmısımdır tatlm.
Cok tesekkurler hayatim.Bende Taliayi cok begeniyorum ama zaten cok kısa vade birkac haftalik gelecek soyluyor bana ve tutuyor cidden.Daha uzun vade bana yorum yapmadi ama dedigin gibi yapsada beklemem cikmasini

Hadi Talia'nın bu a kişisi-b kişisi mevzusunu gectım Selena, bana o dönem Ocak ayının sonunda baktırmısım saglık konusunda da "kalp-gögüs veya mıde mı" ne bu cıvarlarda bır bolgede sorun yasayacagımı soylemıstı. Evet aylardır dönem dönem benı yoklayan bır saglık sorunu yasıyorum ve bunu ılk kez bu yıl yasadım. Tansıyon dusmesı....Ama bas dönmesı,çınlaması seklınde degıl bır nevı yarı bıtkı durumuna gecme gıbı....Sebebını bulamadım,doktora ne vakıt gıdeyım desem gıtmeden once bır gun duzelıyorum...ben de daha olmaz artık dıyorum.....O bas belası da bana ansızın cıkıp gelıp "nanik" dıyor.....:)

klenbe kler klenbe kler tatlım istersen sana ıkısının son falını gönderebılırım rahatlıkla karsılastırmayı dılersen sen yap..Hatta nakta'nın falında soyledıgı bır seyı donup Cıngeneye sordum, yuvarlak anlatırsam: adam mı-karsısındakı mı karar almıs dıye....Cıngenenın cevabı da aynen Nakta'nın bana anlattıgı gıbı olmus ve dıyorum ya sufalı da aynı seyı soylemıstı...Ben omrumde pes-pese bu kadar benzer 3 yorum almadım...

Son zamanlarda Tutku, Yiğit, Rezzane, Rezzan, Buğra, Zümra, Ares, Çingene ve Nakta'ya baktırdım. Sadece Nakta ve Çingene, benim kritik sorum için benzer saptamayı yaptılar. Yani benim 2 falda da paralellik var. İlginç, şaşırdım.

Son zamanlarda Tutku, Yiğit, Rezzane, Rezzan, Buğra, Zümra, Ares, Çingene ve Nakta'ya baktırdım. Sadece Nakta ve Çingene, benim kritik sorum için benzer saptamayı yaptılar. Yani benim 2 falda da paralellik var. İlginç, şaşırdım.
Zümra ve Ares parallel miydi peki? Ikisi bende benzer konusuyor ikisine de ara ara danisiyorum ama Ares daha net konusmustu en son.

Kızlar ONLAR 'ın falı çıktı. Nisanın ilk haftasında buluşma var demişti, bugün sabah aradı ama buluşalım konuşalım diye, ama işi çıktı ama yazışmaya devam :KK70: Online gören olursa ONLAR'ı yazsın lütfen. sürekli bakmaktan yoruldum. :KK43:
Peki daha once hic gorusme olmuyorken mi boyle bir teklifle geldi? Onlar bana da ciksin istiyorummm Insallah, yaz aylarinda baslayacak bir surec vermisti.

Bu arada Onlar’ı iki defa online yakalamış biri olarak şunu yazayım martın sonu gibi görüşme dedi diye anımsıyorum buluştuk bir kere bakalım diğer dedikleri çıkacak mı? Çıkarsa yazacağım yine
Sana daha uzak vadede olacakalrdan bahsetti mi ONlar? Bana cook uzak bir vade vermisti, Yazin baslayacak Kasimdan sonra ozellikle olacak dedigi seyler var bir seneyi bulacak sonrasinda.

Ben de cok isterim cikmasini ama olmasi pek imkanli durmuyor sanki :)) Ares ve Zumra'yla paralel ama daha da uzak vadeyi gordugu icin onlardan daha net konustu.

Sana daha uzak vadede olacakalrdan bahsetti mi ONlar? Bana cook uzak bir vade vermisti, Yazin baslayacak Kasimdan sonra ozellikle olacak dedigi seyler var bir seneyi bulacak sonrasinda.
Canım bana uzak vadede benim karmamın o kişiyle olduğunu bahar bitmeden netleşeceğini söyledi. Aslında astrolojiylede biraz paraleldi baktırdığım bir kişininkiyle yani

Zümra ve Ares parallel miydi peki? Ikisi bende benzer konusuyor ikisine de ara ara danisiyorum ama Ares daha net konusmustu en son.
Evet, her ikisi de genel olarak paralel. Ama ismini verdiğim falcıların hepsi genel olarak paralel konuştu. Sadece Nakta ve Çingene, bir takım şartların gerçekleşip gerçekleşmemesi ihtimaline bağladılar sonucu. Bu bakımdan Çingenin verdiği ihtimal, bütün hepsinden çok çok daha düşük. Doğru, Ares, Zümraya göre birazcık daha net ve kesin konuşuyor. Baktırdıysanız bilirsiniz; Yiğit de çok net ve kesindir. Ama bence bu farklılık, bu ikisinin üsluplarıyla ilgili. Zümra oldukça pozitif ve ılımlı bir kişilik. Dolayısıyla falına da pozitiflik yansıyor sanırım. Ares ve özellikle Çingene keskin, net ve bence gerçekçiler, anlattıklarının doğru olduğuna inancım fazlaca. Ares, birazcık kişisel yorumunu da katıyor. Bence şöyle şöyle yap...gibi. Bu 3 kişi içinde benim gönlüm daha çok Nakta'dan yana. Oldukça uzun bir yorum yaptı bana sonraki bir sürü soruma, hatta fal konusu dışındaki astroloji, durugörü gibi bazı özel sorularıma, hiç bir bıkkınlık göstermeden tatlı tatlı yanıtlar verdi. Karşı tarafı bana nötr kalarak yansıttı..Sani kendisi bir sinema perdesinde izliyor ve izlediklerini bana aktarıyor gibiydi. Bana aktardıklarını hiç yadırgamadım, şaşırmadım çünkü benim tahmin ettiğim gerçeklere çok uygundu. Anlattıklarından sonra karşı tarafın hayırlı/hayırsız bir kişilik olduğu yorumuna kendiniz varıyorsunuz ki böylesi bana daha doğru görünüyor. Nakta gerçekten ilginç. Falla ilgili insanları resmen görüyor ve işitiyor sanki.

Evet, her ikisi de genel olarak paralel. Ama ismini verdiğim falcıların hepsi genel olarak paralel konuştu. Sadece Nakta ve Çingene, bir takım şartların gerçekleşip gerçekleşmemesi ihtimaline bağladılar sonucu. Bu bakımdan Çingenin verdiği ihtimal, bütün hepsinden çok çok daha düşük. Doğru, Ares, Zümraya göre birazcık daha net ve kesin konuşuyor. Baktırdıysanız bilirsiniz; Yiğit de çok net ve kesindir. Ama bence bu farklılık, bu ikisinin üsluplarıyla ilgili. Zümra oldukça pozitif ve ılımlı bir kişilik. Dolayısıyla falına da pozitiflik yansıyor sanırım. Ares ve özellikle Çingene keskin, net ve bence gerçekçiler, anlattıklarının doğru olduğuna inancım fazlaca. Ares, birazcık kişisel yorumunu da katıyor. Bence şöyle şöyle yap...gibi. Bu 3 kişi içinde benim gönlüm daha çok Nakta'dan yana. Oldukça uzun bir yorum yaptı bana sonraki bir sürü soruma, hatta fal konusu dışındaki astroloji, durugörü gibi bazı özel sorularıma, hiç bir bıkkınlık göstermeden tatlı tatlı yanıtlar verdi. Karşı tarafı bana nötr kalarak yansıttı..Sani kendisi bir sinema perdesinde izliyor ve izlediklerini bana aktarıyor gibiydi. Bana aktardıklarını hiç yadırgamadım, şaşırmadım çünkü benim tahmin ettiğim gerçeklere çok uygundu. Anlattıklarından sonra karşı tarafın hayırlı/hayırsız bir kişilik olduğu yorumuna kendiniz varıyorsunuz ki böylesi bana daha doğru görünüyor. Nakta gerçekten ilginç. Falla ilgili insanları resmen görüyor ve işitiyor sanki.
Anladim. Nakta bana olmadi iki defa denedim hic tutmadi soyledikleri enerjimiz uyusmadi onla sanirim.

QUOTE="NurbanuNurbanu, post: 59519309, member: 932803"]
Kızlar ONLAR 'ın falı çıktı. Nisanın ilk haftasında buluşma var demişti, bugün sabah aradı ama buluşalım konuşalım diye, ama işi çıktı ama yazışmaya devam :D Online gören olursa ONLAR'ı yazsın lütfen. sürekli bakmaktan yoruldum. :(
[/QUOTE]
Bende Onları bekliyorum girmesini pusudayim her gün beş altı kere bakıyorum online olsa da açmıyor fal alımını canım.

Kızlar ONLAR 'ın falı çıktı. Nisanın ilk haftasında buluşma var demişti, bugün sabah aradı ama buluşalım konuşalım diye, ama işi çıktı ama yazışmaya devam :D Online gören olursa ONLAR'ı yazsın lütfen. sürekli bakmaktan yoruldum. :(

Bende Onları bekliyorum girmesini pusudayim her gün beş altı kere bakıyorum online olsa da açmıyor fal alımını canım.

Kızlar yaklaşık 2 senedir baktirdigim 2 tane falcı var. Birisi Cananay.. Zaten vip falcılardan kendisi ve neredeyse tüm falları çıktı bana. Geçen sene bir ilişkim vardı adam boşanmış bir çocuğu vardı ama evine giren çıkan belli değildi kadınlarsan ortamlardan kafa kaldırmıyordu. Canan abla dedi ki bak evine bir sürü kadın giriyor çıkıyor takılalım edelim dersen anca o zaman kabul eder bu adam seni umut bağlama sevgi yok gözü dışarıda senin nasibin değil.. Gerçekten söylediği gibiydi herşey. Geçen sene yine ağustos dönemiydi dedem kanser hastasıydı yine bir falinda dediki 2 hafta içerisinde kötü haber alabilirsiniz vefat edecek gibi gözüküyor.. Dedem 2.haftaya girerken vefat etti ne yazık ki.. Bu sırada hayatım da başka bir adam vardı, hala hayatım da sağolsun çok güzel yönlendirmelerde bulundu yine Canan abla. o dönem ayrıydık dedemin cenazesinden sonra ise başladım canan abla dedi ki görüşmeniz olacak ama çok kısa sürecek ayak üstü olacak. Dediği günün ertesi günü adam işyerime geldi 15 dk görüşmüşüzdür en fazla o gün barışmamız oldu. 2019 senesinin nisan mayıs ayları gibi ev alacaksınız şuan umutlanmayın demişti yine geçen sene eylül ayı gibi. Bu ayın basında ev aldık.. Şuan erkek arkadaşımla ayrıyız pazar günü için görüşeceksiniz ama yine biraz mesafeli olacak baskı yapmandan korktuğu için dedi. Pazar günü görüştük ve şuan gerçekten mesafeli :)
Falcı adı Cananay tüm falları 15 krediye bakıyor. Kesinlikle öneririm. Tüm sorularınızın yanıtını alıyorsunuz başka arkadaşlarim da baktirdi çünkü.. :)

Diğer falcı SezgiselGucler
Gerçekten hiç bir şekilde puan kaygısı olmadan, iyi kötü ne görüyorsa aktarıyor beni çok ağlattığı olmuştur ama dedikleri hep iyi yada kötü cıktı. Uzun süredir ona baktirmiyordum hatta bugün bir fal attım ev durumumuzu bilmiyordu, direk yakın zamanda hane değişikliği gözüküyor dedi. Erkek arkadaşım askere gidece 24 nisanda gitmeden önce görüşürüz tekrar demisti. SezgiselGucler de bugün aynı şekilde gitmeden önce görüşmeniz olacak dedi.. :)
25 krediye bakıyor, ama gayet iyi.. :)

Kesinlikle emin olduğum önereceğim falcılar bunlar, tavsiye ediyorum ve detaylı bir şekilde uzun bakıyorlar. :)

Kızlar yaklaşık 2 senedir baktirdigim 2 tane falcı var. Birisi Cananay.. Zaten vip falcılardan kendisi ve neredeyse tüm falları çıktı bana. Geçen sene bir ilişkim vardı adam boşanmış bir çocuğu vardı ama evine giren çıkan belli değildi kadınlarsan ortamlardan kafa kaldırmıyordu. Canan abla dedi ki bak evine bir sürü kadın giriyor çıkıyor takılalım edelim dersen anca o zaman kabul eder bu adam seni umut bağlama sevgi yok gözü dışarıda senin nasibin değil.. Gerçekten söylediği gibiydi herşey. Geçen sene yine ağustos dönemiydi dedem kanser hastasıydı yine bir falinda dediki 2 hafta içerisinde kötü haber alabilirsiniz vefat edecek gibi gözüküyor.. Dedem 2.haftaya girerken vefat etti ne yazık ki.. Bu sırada hayatım da başka bir adam vardı, hala hayatım da sağolsun çok güzel yönlendirmelerde bulundu yine Canan abla. o dönem ayrıydık dedemin cenazesinden sonra ise başladım canan abla dedi ki görüşmeniz olacak ama çok kısa sürecek ayak üstü olacak. Dediği günün ertesi günü adam işyerime geldi 15 dk görüşmüşüzdür en fazla o gün barışmamız oldu. 2019 senesinin nisan mayıs ayları gibi ev alacaksınız şuan umutlanmayın demişti yine geçen sene eylül ayı gibi. Bu ayın basında ev aldık.. Şuan erkek arkadaşımla ayrıyız pazar günü için görüşeceksiniz ama yine biraz mesafeli olacak baskı yapmandan korktuğu için dedi. Pazar günü görüştük ve şuan gerçekten mesafeli :)
Falcı adı Cananay tüm falları 15 krediye bakıyor. Kesinlikle öneririm. Tüm sorularınızın yanıtını alıyorsunuz başka arkadaşlarim da baktirdi çünkü.. :)

Diğer falcı SezgiselGucler
Gerçekten hiç bir şekilde puan kaygısı olmadan, iyi kötü ne görüyorsa aktarıyor beni çok ağlattığı olmuştur ama dedikleri hep iyi yada kötü cıktı. Uzun süredir ona baktirmiyordum hatta bugün bir fal attım ev durumumuzu bilmiyordu, direk yakın zamanda hane değişikliği gözüküyor dedi. Erkek arkadaşım askere gidece 24 nisanda gitmeden önce görüşürüz tekrar demisti. SezgiselGucler de bugün aynı şekilde gitmeden önce görüşmeniz olacak dedi.. :)
25 krediye bakıyor, ama gayet iyi.. :)

Kesinlikle emin olduğum önereceğim falcılar bunlar, tavsiye ediyorum ve detaylı bir şekilde uzun bakıyorlar. :)
Hoş geldiniz Canan Hanım :)

Fal alımını açmıyotsa niye online oluyor anlamadım, uzakta gozukmemek icin mi acaba.
gerçekten, fal almayacaksa ne diye online oluyor...ben çözemedim. ONLAR'a fal atma başarısını gösterebilen olursa, bir zahmet, hepimiz adına, kendisine neden böyle yaptığını da bir sorsa ne iyi olur.

Back
X