- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #27.901
Onlar 4 hafta sonra ilk defa girmiş ama gene fal açmadan çıkmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş için dediğim gibi Yeşilçingene, Nakta, Falcinurseli bildiler bende.İş için bir kişide bana tuttursa, ya ucundan da olsa kimseninki çıkmadı.![]()
Geçen yıl Naktaya telwede baktirdim.kisilik analizi iyi değildi çünkü çok büyük haksızlığa uğradım sorduğum kişi ile ilgili onu övmüş bana şöyle iyi böyle iyi diye sana dönüşü var dedi ciddi ilişki anlamında Kasım ayi demişti hepsi fooosss.eylulde Ümmühan isimli biri sana birini söylüyecek onunla gorusecen dedi güvenlik görevlisi dedi.hic böyle şeyler olmadı.bana dediği hiçbir şey çıkmadım yaşamadım.
Bana da hiçbir dediği çıkmamıştı
Hani bana ne anı ne geçmişi ne de geleceği ne de duygu durumumu bilemedi.tutarli değildi.baska başka insanlar da ciddi düşünecek dedi ama hiçbiri olmadı.zamani da geçeli oldu bayaga.
Naktaya geçen yıl instgram üzerinden baktırmıştım bu hafta tekrar dinledim yolladığı ses kaydını ne karakter analizi nede ön görüleri çıkmış tanışacağım hayatıma girecek olan gözlüklü beyde gelmemiş açıkçası
birde şu var nakta bu sitede çok iyi bir takipçi kendisi hakkında burada güzel olan tüm yorumları sayfasında yayınlıyor ve reklamını yapıyor , ama maalesef benle enerjisi tutmamış ;-)
bana da muzikle ugrasan gitar calan biri girecekti gecen Eylul ayinda :)) BIr iki defa daha gorusup bir daha gorusmeyeceksin dedigi kisiyle de hala gorusuyoruz.
Dün yine dinledim ses kaydını onbir dk bakmış Nakta.ve hiç bir yerinden tutan yok en son gözleri sürmeli bayan ve bebeği olan bir bayandan bahsetmiş aracı olacak iş ve nasip için demiş hepsi patlamış fossss.enerjisi bayaga kişiye tutmamış.
o kadar iyi mi bakıyor bu adam gerçekten bende çok merak ediyorum girsinde baktiralim diye kovalayan ne çok kişi var :)Onlar 4 hafta sonra ilk defa girmiş ama gene fal açmadan çıkmış.
Eki Görüntüle 2262906
lao yaşam koçu olduğunu falanda belirtmiş merak ediyorum aslinda ama yaşamkoçu olduğunu öğrenince tereddütte ettim dert dinler gibi tavsiye verir gibi bakarsa diyeFalaniyethakkaniyeti geçen sene genel geçer bulmuştum.
Banu Yılmaz'ı beğeniyorum. Anlıkta, kişilik analizinde ve geçmişte iyi geliyor bana. Ama vadeleri çıkmadı.
Lao'yu hiç fark etmemiştim. Sen deyince baktım benimde dikkatimi çekti. Nasıldır acaba
Banu yılmaz’a gecen sene baktırıyordum ilk 3-4 falı çıktı bana ve soylemedigim detayları bildi ama sonraki falları çok kısa ve hep aynı seyleri soylemis. Kehanettin de bana bildi ama denk gelmiş de olabilir cok detay vermiyor, daha genel geldi bana bakımı.ben şu gaiptensesleri kehanettini banuyilmazi birde lao ve falaniyethakkaniyeti çok merak ediyorum içlerinde baktirdiklariniz var mı nasıllar bunlar?
Ya kıyamam kaderi Allah dışında kimse bilemez asla bozma moralini canım.paramizla dalga geçiyorlar.Bende bi heycana gelip attım ama daha çok moral bozdu. O kadar anlatıp anlatıp kişiyi yok sen onla olmazsın dedi. Senn karşına farklı birisi çıkaacak dedi. Birde tuhafbişi dedi bu falda söyledikleri kader olasılıklarıymış. Gercekleşirmiş. Şimdi biz böyle dusunurmuşuz ama coğu takipçileri aaa evet olmuş aynen diyormuş . Eski falıda tutmamış bende boştan gere enerjimi duşurdum
Yinede sevenleri var tabiki![]()
Öyle bakıyor olabilir sayfasında yorumların birkaçı içimi ferahlattınızlı. Burada arama kısmında tarattım ama kimse baktırmamış galiba. Benimde vedik astrolojiyle ilgilenmesi dikkatimi çekti.lao yaşam koçu olduğunu falanda belirtmiş merak ediyorum aslinda ama yaşamkoçu olduğunu öğrenince tereddütte ettim dert dinler gibi tavsiye verir gibi bakarsa diye
Aynen pusudayim açar açmaz aticam Onlara:))o kadar iyi mi bakıyor bu adam gerçekten bende çok merak ediyorum girsinde baktiralim diye kovalayan ne çok kişi var :)
kız 50 tl ye değer mi ben onu düşünüyorum direkÖyle bakıyor olabilir sayfasında yorumların birkaçı içimi ferahlattınızlı. Burada arama kısmında tarattım ama kimse baktırmamış galiba. Benimde vedik astrolojiyle ilgilenmesi dikkatimi çekti.
ben olumsuzum demedim son yaşadığım bir durumu bildi yani çıktı yakın zaman için vadesi mı denir öngörüsü mu denir herneyse adı o tuttu :) ben karalama olayına çok karsiyim tabi ki olumsuz şeyler de olabilir çok kez belirttim bende mesela bir falda on şey söyleniyorsa 5 i çıkar 5 i çıkmaz herşey çıkmak zorunda değil gaybi bir tek Allah bilir ama kişilik analizi falan gayet güzel vadeleri zaten bekleyeceğim şuan için birşey diyemem:) ama bir falciyi tamamen kötüleyip olumsuz göstermek yanlış yani enerji olayı çünkü bana tutar başkasına tutmaz o anki enerjiye bağlı herkesle enerji tutacak diye bir kaide yokBir şey daha belirteceğim Nakta ile ilgili olumsuzları toplamışsınız olumlu olanlar nerede? Tarafsızlıksa onlarında olması gerektiği kanaatindeyim
Canım sana demedim zaten diğer yazanlaraydı sorum. En üstüne alınmaması gereken sen üstüne alınmışsınben olumsuzum demedim son yaşadığım bir durumu bildi yani çıktı yakın zaman için vadesi mı denir öngörüsü mu denir herneyse adı o tuttu :) ben karalama olayına çok karsiyim tabi ki olumsuz şeyler de olabilir çok kez belirttim bende mesela bir falda on şey söyleniyorsa 5 i çıkar 5 i çıkmaz herşey çıkmak zorunda değil gaybi bir tek Allah bilir ama kişilik analizi falan gayet güzel vadeleri zaten bekleyeceğim şuan için birşey diyemem:) ama bir falciyi tamamen kötüleyip olumsuz göstermek yanlış yani enerji olayı çünkü bana tutar başkasına tutmaz o anki enerjiye bağlı herkesle enerji tutacak diye bir kaide yok
Haklısın, vedik yazısını görünce heyecanlanıp, yükseldim. Eskilerden bir baktıran çıksa da aydınlansakkız 50 tl ye değer mi ben onu düşünüyorum direk![]()
Ay insallah cikar ya iyi durduruyorsun kendini gerçekten fal baktırmak uyusturucu gibi bagimlilik yaratiyor insanda resmenHaklısın, vedik yazısını görünce heyecanlanıp, yükseldim. Eskilerden bir baktıran çıksa da aydınlansak3 aydır tutumluyum, sadece 5 lira yükleyip kahve attım. O da şekli çok güzel çıktı diye. Yoksa binnazın çarkıyla geçiniyorum. Vadelerim yaklaştı tutmazsa ki inşallah tutar, lao aklımda baktırıp haber veririm
![]()
Bence iyi ve hisleri var cunku diger hicbir falcının gormedigi andaki bir detayı bildi benle ilgilio kadar iyi mi bakıyor bu adam gerçekten bende çok merak ediyorum girsinde baktiralim diye kovalayan ne çok kişi var :)
Ay insallah cikar ya iyi durduruyorsun kendini gerçekten fal baktırmak uyusturucu gibi bagimlilik yaratiyor insanda resmenama gozu karartıp heran bende baktirabilirim canim
![]()
Sanırım İstanbul’daki falcılardan biri fal baktıranların regl olup olmadığını anlıyormuş ve regl olanlara fal bakmıyormuş. Ne kadar doğru ya da neden bakmak istemiyor onu bilmiyorum ama.Adet iken fal baktırmak falı etkiliyor mu? Bu enerji olayları falan?
Bende birinden ruh bağımız zayıflıyor bedenle ruh arası o yüzden sakıncalı diye duymuştum. Ama garip geldi sorayım bi dedimSanırım İstanbul’daki falcılardan biri fal baktıranların regl olup olmadığını anlıyormuş ve regl olanlara fal bakmıyormuş. Ne kadar doğru ya da neden bakmak istemiyor onu bilmiyorum ama.