tellwe.com'da bakılan fallar!

Herkese merhaba arkadaşlar yeni üye olan ben Nakta ile ilgili yazmış olduklarınızı okudum , çok hit yorumlarda vardı , çok çekinerek baktırdım , ama bu kadarını tahmin etmiyordum , 38 yaşındayım beni etkileyen 2 fal 2 bakım olmuş derdim hep , Nakta ile ilgili 3 e çıktı , Sitede ilk kez baktırdım , umarım verdiği tarihler çıkar ,vadeleri takip edeceğim , en mahrem konuları bildi o anlattığında çok utandım :KK57: ,hala kendime gelebilmiş değilim :ıslık::ıslık: böyle bir yeteneğim olsun çok isterdim:KK42: beni özel yetenek ile tanıştıran vesile olan arkadaşlara teşekkür ediyorum
nakta cikti mi sana

Gizem sitare tellwede ki akrepgöz olabilir mi?
zannetmiyorum akrepgöz yabancı uyruklu bir falcı zaten yazım tarzından da anlarsınız okurken yazdıklarını başa dönüp dönüp on kerede anca anlıyor insan . gizem sitare de sesli yorum yapıyor türkçesi gayet düzgündü ve uzun süredir binnazda zaten sanırım iki sitede birden üyelik bulunduramıyor falcılar yasak diye biliyorum

elifsucan an ve geçmiş konusunda iyi bende yaşananları birebir bilmişti gelecek içinde yuvarlak tam net olmayan bir yorum yapıp akışına bırak anı yaşa demişti. araba ev gibi bi yatırımın olacak demişti ki imkânsizdan da imkansız bu sene bu durum fali bitirmek için öylesine toparlamış
Elifsucana baktıran var mı geçmiş gelecek karışık yorumluyor sanki. Geçmişte olanları olacak gibi anlatmış bende. Sizde de öyle mi?

Gizem sitare tellwede ki akrepgöz olabilir mi?
Aynı kişi olması lazım. Bu daha öncede konuşulmuştu. iki şiveyide konuşabilen biri olmalı. Ben ikisinede baktırmıştım yıllar önce. Hayatımdaki kişi için çok değişik bir terim kullanmıştı şuan hatırlayamadım ama ikisinden de duymuştum o kelimeyi. Kolay kolay günlük konuşma dilinde olmayan bir kelimeydi. Tekrar dinleme imkanım olursa bu mesajı alıntılar yazarım.

Aynı kişi olması lazım. Bu daha öncede konuşulmuştu. iki şiveyide konuşabilen biri olmalı. Ben ikisinede baktırmıştım yıllar önce. Hayatımdaki kişi için çok değişik bir terim kullanmıştı şuan hatırlayamadım ama ikisinden de duymuştum o kelimeyi. Kolay kolay günlük konuşma dilinde olmayan bir kelimeydi. Tekrar dinleme imkanım olursa bu mesajı alıntılar yazarım.
hiç düşünmemiştim ya şive farklı olunca da ihtimali çürüttüm kendi kafamda bide akrepgöz bana sesli bakmamıştı o yüzden ses analizi yapamıyorum ama yazdıklarını çok zor okumuştum

hiç düşünmemiştim ya şive farklı olunca da ihtimali çürüttüm kendi kafamda bide akrepgöz bana sesli bakmamıştı o yüzden ses analizi yapamıyorum ama yazdıklarını çok zor okumuştum
Ses tonu benziyor şive farkı vardı ama mesela benim tanıdığım azeriler var normal ben gibi düzgün de konuşabiliyor çok rahat şive de yapabiliyor. Böyle biri olabilir demiştim. Çünkü çok çok belirgin bir tanımlama yapmıştı bana ve emin olmak için bakmıştım iki falcı da hep aynı anda online oluyordu ve çıkıyordu. Bence aynılar ama tabiki yanılıyor da olabilirim.

Ses tonu benziyor şive farkı vardı ama mesela benim tanıdığım azeriler var normal ben gibi düzgün de konuşabiliyor çok rahat şive de yapabiliyor. Böyle biri olabilir demiştim. Çünkü çok çok belirgin bir tanımlama yapmıştı bana ve emin olmak için bakmıştım iki falcı da hep aynı anda online oluyordu ve çıkıyordu. Bence aynılar ama tabiki yanılıyor da olabilirim.
aynen öyle yanılıyor olabiliriz ama bence o. tellwede de baktırmıştım akrepgöze memnun kalmadım baktığı falı anlamadım binnazda da aynısı oldu bir şeyler anlatmış ama ne anlatmış sonuca bağlayamadım. Artık tanımadığım birisine fal atarken çekiniyorum geçmişte baktırdığım bir falcı çıkacak diye..

Yeşilcingene için genelde biliyor denmiş , aksini düşünen var mı. Bana fazla olumlu geldi dedikleri bilemiyorum

binnaz uygulamasını kaldırdım baran umut seviyorum kahve falını 5 ay sonra baktirim dedim 90 tl güzel de baktı hakkını yemiyim kahve de bana göre iyi bakıyor soru kısmını kaldırmışlar yazdım soru kısmı yok cevap geni uygulama da soru kısmı yazılı ve sesli de yok kaldırdık bende yazdım hata yapmışsınız o kadar para ödedikten sonra soru sormak hakkımız siliyorum sizi diye sildim uygulamayı sanal da zaten binnaz da baktiriyordum kredi veriyor diye arada paraya kıyıp beğendiğim iki kişi var ona o da bitti kaldım yine yesilcingeneye o da iki üç ayda bir fazla baktırmaya gerek yok ona da aklınız da olsun siz de öyle yazılı sesli baktırmak isterseniz soru kısmı yok binnaz da

Yeşilcingene için genelde biliyor denmiş , aksini düşünen var mı. Bana fazla olumlu geldi dedikleri bilemiyorum
valla benim favori falcim kendisi 4 senedir ne mutlu size olumlu konuşmuş bana daha öyle olumlu konuştuğu pek olmadı ne kötü ki olumsuz dediği çoğu şeyi de dedigi zamanlarda şaşmadan yaşadım ben beğenirim yorumlarını inşallah size dediği olumlu gelişmeleri yaşarsınız yabana atmayın derim dediklerini

valla benim favori falcim kendisi 4 senedir ne mutlu size olumlu konuşmuş bana daha öyle olumlu konuştuğu pek olmadı ne kötü ki olumsuz dediği çoğu şeyi de dedigi zamanlarda şaşmadan yaşadım ben beğenirim yorumlarını inşallah size dediği olumlu gelişmeleri yaşarsınız yabana atmayın derim dediklerini
hangi falı baktırıyorsunuz çingeneye?

tarot yada katına baktiriyorum ben ama kendi de açılım yapıyor anladığım bana öyle yazıyor çünkü biz artık 4 sene de arkadaş olduk sağolsun ilgilenir benimle derdimi dinler yol gösterir
normalde de öyle insancıl bir yapısı var gerçekten ben kahve baktırmıştım işle ilgili vadesi geçti malesef ama bazı falcılar bazı fallarda daha iyi oluyor ya ondan sordum.

normalde de öyle insancıl bir yapısı var gerçekten ben kahve baktırmıştım işle ilgili vadesi geçti malesef ama bazı falcılar bazı fallarda daha iyi oluyor ya ondan sordum.
kahve de ben binnaz da baran umut u beğeniyorum çok 90 tl yapmış fiyatını baktircaksam arada paraya kıyıp kahve de ona baktırırım

Back
X