tellwe.com'da bakılan fallar!

Aynı kişi olması lazım. Bu daha öncede konuşulmuştu. iki şiveyide konuşabilen biri olmalı. Ben ikisinede baktırmıştım yıllar önce. Hayatımdaki kişi için çok değişik bir terim kullanmıştı şuan hatırlayamadım ama ikisinden de duymuştum o kelimeyi. Kolay kolay günlük konuşma dilinde olmayan bir kelimeydi. Tekrar dinleme imkanım olursa bu mesajı alıntılar yazarım.

Gizem sitare tellwede ki akrepgöz olabilir mi?

Ben de ayni kisi diye duymustum.

yesil cingenenin dediği herşeyi yasayan varmı? ilişkimle ilgili süreci doğru bildi ancak şimdi eski sevgilim barısmak istiyor fakat barıssak da bu isin artık toparlanmayacağını eskisi gibi olamayacağını söylemiş, hayatı fallara göre yaşamak ne kadar doğru bilmiyorum ama çok etkisinde kaldım ve cok ağlıyorum.

yesil cingenenin dediği herşeyi yasayan varmı? ilişkimle ilgili süreci doğru bildi ancak şimdi eski sevgilim barısmak istiyor fakat barıssak da bu isin artık toparlanmayacağını eskisi gibi olamayacağını söylemiş, hayatı fallara göre yaşamak ne kadar doğru bilmiyorum ama çok etkisinde kaldım ve cok ağlıyorum.
Ben daha bir ay önce baktirdim bayaga bildi geçmiş ve ani.ne baktirdiniz siz Tarot mu katına mi

Lütfen ağlamayın o size şöyle şöyle olacaak demiş ama olmayabilir de.zaten her şey yasanip görülüyor.

Telwe'nin çalışma mantığını bilmiyorsunuz.Turuncu Pup da çalışan bir falcı tanıdığım vardı düzenli baktırdığım.Oranın sahibi ile arası bozulunca ayrıldı.Burdan bakıyordu para gelmiyor diyordu. Bahsedeyim.Şimdi Telwe Teller diye bir uygulama var oraya girip üyelik açıyorsunuz.Sonra 5 adet promosyon baktıktan sonra puanınız yüksek ise kayıtlı falcı oluyorsunuz.50 tl yi geçene kadar para yatırmıyorlar size.Sonra örneğin 1.ay 30 kazandınız para almıyorsunuz 2.ay 50 kazandınız toplam 80 oldu 3.ayın 15.inde bu 80 lira yatıyor.Ama 3.ayın başı ile 3.ayın sonundaki para yatmıyor. 4.ay falcıdaki para 49 tl 5.ay başı 50 oldu mesela 5.ayın 15inde para alamıyorsunuz 6.aya sarkıyor böyle dandik bir durum var.Telwe fallardan yüzde 30 kesiyor. 5 liralık faldan 1.5 kazanıyorlar

Hayırdır, işleyişi bu kadar iyi bildiğinize göre aklıma deli sorular geliyor ? İnanın orada çalışanlar bu detayları bilmiyordur...

Yoksa siz ?

fal baktırırım ben de. severim de baya. ama hayatınızla ilgili kararları kendiniz alın. kadının biri öyle dedi diye bu kötü olacak diye bir şey yok. kaldı ki eskisi gibi olmazsa bile falcı dediği için olmayacak bu, tamamen sizin elinizde her şey. bunu unutmayın.

fal baktırırım ben de. severim de baya. ama hayatınızla ilgili kararları kendiniz alın. kadının biri öyle dedi diye bu kötü olacak diye bir şey yok. kaldı ki eskisi gibi olmazsa bile falcı dediği için olmayacak bu, tamamen sizin elinizde her şey. bunu unutmayın.
yani ama bütün gidisatı doğru bilince ki verdiği vade cıktı insan böyle garip oluyor kendimi cok cok kötü hissediyorum haliyle sanki ne derse cıkıyormus gibi

yani ama bütün gidisatı doğru bilince ki verdiği vade cıktı insan böyle garip oluyor kendimi cok cok kötü hissediyorum haliyle sanki ne derse cıkıyormus gibi
bu psikolojiyle yaklaşırsan çıkar ki dedikleri zaten. ona göre yaşarsın. biraz rahatla lütfen.

yani ama bütün gidisatı doğru bilince ki verdiği vade cıktı insan böyle garip oluyor kendimi cok cok kötü hissediyayorum haliyle sanki ne derse cıkıyormus gibi
üzülme lütfen. kaç yaşındasın bilmiyorum ama 19 yaşından küçük olduğunu sanmıyorum. fala bu kadar kaptırır mı insan ya? ben fala 100lerce lira harcamışımdır, kimi olumlu kimi olumsuz diyor. insan o an içini rahatlatmak için ya da bir şeyi öğrenmek için baktırıyor. onlar sadece hisleri doğrultusunda tahmin ediyorlar, ağızlarından çıkan her şey doğru olacak diye bir şey yok. ki olsa bile, kararı verip kaderini şekillendiren sensin. ben bir sürü falcıya denk geldim, olmayacak dediği halde olan.
fallara bu kadar kaptırma kendini lütfen. ben de fal bağımlısıyım ama eninde sonunda geleceği kimse bilmiyor. ben de eski sevgilim için çok baktırdım, haddi hesabı yok. kimisi dedi dönecek, çok azı dedi dönmeyecek ama en sonunda ben vazgeçtim. 2-3 haftadır kopardım iletişimi ve hiçbiri bilemedi bunu. toparlan lütfen. fal uğruna morali bozulup ağlayan birine hayatta bu kadar mesaj yazmazdım da aynı durumu ben de yaşamıştım, o yüzden.
olayını tam olarak bilmiyorum fakat, o falına bakan kişi doğru bildiyse bile kendin iyice düşünüp, o kişinin gerçekten iyi biri olup olmadığını, sana iyi gelip gelmediğini sorgula lütfen. sırf seviyorsun diye duygularının seni yönetmesine sakın izin verme. eninde sonunda üzülen sen olursun. o dönse bile, eğer iyi biri olmadığını düşünüyorsan reddedebilme gücünün kendinde olduğunu bil lütfen. zaten hayırlı biriyse eninde sonunda yollarınız kesişecektir. her şey dilediğin gibi olsun :)

peki nasıl aşabilirim bu durumu resmen asırı etkilendim ve korktum suanki durumdan
En kotu tekrar denersin ve olmaz, hic denemeyip icinde kalmasindan cok daha iyidir.

Bir falci bana ben boyle hissediyorum ama kader bu, degisebilir demisti, bence de oyle, sadece olacak yuksel olsiligi soyluyorlar kaldi ki en iyi falcilar bilemeyip yaniliyor.

Back
X