- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #28.581
kızlar merhaba. Nakta telwe den ayrılmış ama yinede kimlere çıktı veya çıkmadı bilmek istiyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnstagram’dan bakıyor artık. Benim sürecimde hala onun dediği gibi ilerliyorkızlar merhaba. Nakta telwe den ayrılmış ama yinede kimlere çıktı veya çıkmadı bilmek istiyorum![]()
Ben gecen hafta baktirdim. Baya 20dem fazla dinledim kaydi benimle alakasi yok. Uzun uzun cevremdeki insanlari tasvir etmis ama oyle insanlar da cok cevremde. Ben begenmedimkızlar merhaba. Nakta telwe den ayrılmış ama yinede kimlere çıktı veya çıkmadı bilmek istiyorum![]()
özelden yazar mısınız banaİnstagram’dan bakıyor artık. Benim sürecimde hala onun dediği gibi ilerliyor
bazı insanlar çok beğeniyor bazıları ise memnun değil ortası yok galiba :))Ben gecen hafta baktirdim. Baya 20dem fazla dinledim kaydi benimle alakasi yok. Uzun uzun cevremdeki insanlari tasvir etmis ama oyle insanlar da cok cevremde. Ben begenmedim
Aynı kişi olması lazım. Bu daha öncede konuşulmuştu. iki şiveyide konuşabilen biri olmalı. Ben ikisinede baktırmıştım yıllar önce. Hayatımdaki kişi için çok değişik bir terim kullanmıştı şuan hatırlayamadım ama ikisinden de duymuştum o kelimeyi. Kolay kolay günlük konuşma dilinde olmayan bir kelimeydi. Tekrar dinleme imkanım olursa bu mesajı alıntılar yazarım.
Gizem sitare tellwede ki akrepgöz olabilir mi?
klothoyağmur'u önerebilirim. Ama lütfen başka üyelerin yorumlarını da okuyun.telwede cingene dışında iyi olan varsa yazsın benim hala krediler bekliyor :) bu kredileri de bitirip silecem telefondan
Ben daha bir ay önce baktirdim bayaga bildi geçmiş ve ani.ne baktirdiniz siz Tarot mu katına miyesil cingenenin dediği herşeyi yasayan varmı? ilişkimle ilgili süreci doğru bildi ancak şimdi eski sevgilim barısmak istiyor fakat barıssak da bu isin artık toparlanmayacağını eskisi gibi olamayacağını söylemiş, hayatı fallara göre yaşamak ne kadar doğru bilmiyorum ama çok etkisinde kaldım ve cok ağlıyorum.
Lütfen ağlamayın o size şöyle şöyle olacaak demiş ama olmayabilir de.zaten her şey yasanip görülüyor.yesil cingenenin dediği herşeyi yasayan varmı? ilişkimle ilgili süreci doğru bildi ancak şimdi eski sevgilim barısmak istiyor fakat barıssak da bu isin artık toparlanmayacağını eskisi gibi olamayacağını söylemiş, hayatı fallara göre yaşamak ne kadar doğru bilmiyorum ama çok etkisinde kaldım ve cok ağlıyorum.
Telwe'nin çalışma mantığını bilmiyorsunuz.Turuncu Pup da çalışan bir falcı tanıdığım vardı düzenli baktırdığım.Oranın sahibi ile arası bozulunca ayrıldı.Burdan bakıyordu para gelmiyor diyordu. Bahsedeyim.Şimdi Telwe Teller diye bir uygulama var oraya girip üyelik açıyorsunuz.Sonra 5 adet promosyon baktıktan sonra puanınız yüksek ise kayıtlı falcı oluyorsunuz.50 tl yi geçene kadar para yatırmıyorlar size.Sonra örneğin 1.ay 30 kazandınız para almıyorsunuz 2.ay 50 kazandınız toplam 80 oldu 3.ayın 15.inde bu 80 lira yatıyor.Ama 3.ayın başı ile 3.ayın sonundaki para yatmıyor. 4.ay falcıdaki para 49 tl 5.ay başı 50 oldu mesela 5.ayın 15inde para alamıyorsunuz 6.aya sarkıyor böyle dandik bir durum var.Telwe fallardan yüzde 30 kesiyor. 5 liralık faldan 1.5 kazanıyorlar
fal baktırırım ben de. severim de baya. ama hayatınızla ilgili kararları kendiniz alın. kadının biri öyle dedi diye bu kötü olacak diye bir şey yok. kaldı ki eskisi gibi olmazsa bile falcı dediği için olmayacak bu, tamamen sizin elinizde her şey. bunu unutmayın.yesil cingenenin dediği herşeyi yasayan varmı? ilişkimle ilgili süreci doğru bildi ancak şimdi eski sevgilim barısmak istiyor fakat barıssak da bu isin artık toparlanmayacağını eskisi gibi olamayacağını söylemiş, hayatı fallara göre yaşamak ne kadar doğru bilmiyorum ama çok etkisinde kaldım ve cok ağlıyorum.
yani olmayacağımızı kesinlikle söylemişLütfen ağlamayın o size şöyle şöyle olacaak demiş ama olmayabilir de.zaten her şey yasanip görülüyor.
yani ama bütün gidisatı doğru bilince ki verdiği vade cıktı insan böyle garip oluyor kendimi cok cok kötü hissediyorum haliyle sanki ne derse cıkıyormus gibifal baktırırım ben de. severim de baya. ama hayatınızla ilgili kararları kendiniz alın. kadının biri öyle dedi diye bu kötü olacak diye bir şey yok. kaldı ki eskisi gibi olmazsa bile falcı dediği için olmayacak bu, tamamen sizin elinizde her şey. bunu unutmayın.
bu psikolojiyle yaklaşırsan çıkar ki dedikleri zaten. ona göre yaşarsın. biraz rahatla lütfen.yani ama bütün gidisatı doğru bilince ki verdiği vade cıktı insan böyle garip oluyor kendimi cok cok kötü hissediyorum haliyle sanki ne derse cıkıyormus gibi
üzülme lütfen. kaç yaşındasın bilmiyorum ama 19 yaşından küçük olduğunu sanmıyorum. fala bu kadar kaptırır mı insan ya? ben fala 100lerce lira harcamışımdır, kimi olumlu kimi olumsuz diyor. insan o an içini rahatlatmak için ya da bir şeyi öğrenmek için baktırıyor. onlar sadece hisleri doğrultusunda tahmin ediyorlar, ağızlarından çıkan her şey doğru olacak diye bir şey yok. ki olsa bile, kararı verip kaderini şekillendiren sensin. ben bir sürü falcıya denk geldim, olmayacak dediği halde olan.yani ama bütün gidisatı doğru bilince ki verdiği vade cıktı insan böyle garip oluyor kendimi cok cok kötü hissediyayorum haliyle sanki ne derse cıkıyormus gibi
peki nasıl aşabilirim bu durumu resmen asırı etkilendim ve korktum suanki durumdanbu psikolojiyle yaklaşırsan çıkar ki dedikleri zaten. ona göre yaşarsın. biraz rahatla lütfen.
En kotu tekrar denersin ve olmaz, hic denemeyip icinde kalmasindan cok daha iyidir.peki nasıl aşabilirim bu durumu resmen asırı etkilendim ve korktum suanki durumdan