- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #28.661
sizin dediğiniz elifsu muydu neydi o kuşumkime attın ki kuzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin dediğiniz elifsu muydu neydi o kuşumkime attın ki kuzu
inşallah yine çıkar falı gerçekten ya hisleri kuvvetli yada habercileri var onunda yine çünkü hiç şimdiye kadar birebir çıkan falım olmamıştısizin dediğiniz elifsu muydu neydi o kuşum
Tellwe için; elifsucan bana komple çıktı falları son baktiranlarda memnun gördüğüm kadarıyla şuanda. aytence hisleri kuvvetlidir yine sesli ve detaylı bakar ama bire-bir çıktı diyemem askerde duygularının farkına varacak demişti tek tutan o oldu. Ruhfall yine iyi bakıyor ve onun dedikleri de hepsi olmasa da çıkıyor bende. Ellynore gerçekten analiz ve detay nokta atışı çok iyiydi ve yakın gelecek vadesi verdi olmayacak şeyler değil. Cananay iki yıldır sürekli baktiririm yine çıkıyor çoğu dediklerinin ama tutmayan arkadaşlarimda oldu. Medyumcetin falı yorumladığı gibi silmiştim dili çok abartı derecede korkutucu bir nevi felaket tellalı iyi hiç bisey söylememişti.. Sezgiselgucler başlarsa iyiydi ama artık çok göndermiyorum çok iyi değil şuan. Sadecegercekler o da gerçekten felaket tellalı gibiydi zaten şartlı bakım gönderdi puan kaygısı yüzünden çünkü çok kısa bir faldı ve tek olumlu kelimesi yoktu falında ağlayasım gelmişti. Ruzgarbey yine gayet iyidir çok sık girmiyor artık ama o da detay ve vade konusunda tutturuyor. Falcikahine an konusunda iyiydi. Bilirabla gelecek vadesi için var henüz ama an ve gelecek için çok çok iyiydi. Ben kahinfevzinin dilini de seviyorum söyledikleri tutarlı hep..arkadaşlar uygulama veya normal olarak önerdiğiniz dedikleri cikan falci var mi kahve veya tarot fark etmez ben daha yeni üyeyim onerir misiniz lütfen![]()
Ben de sizin bu yorumunuz üzerine attım ona. Çok olumsuz aslında benim durumum ama olumlu konuşmuş bana baya. Pembeci gibi geldi bana.sadecegercekler diye bir falcı var telwede. şartlı bakım yolladı zaten fal tamamen olumsuz olduğu için düşük puandan korkup çok kısa bir faldı tek bir olumlu kelime yoktu falda bitecekten başka birşey söylememiş fakat suanki durumu bilmiş
Ben pek ciddiye almak istemiyorum onu açıkçası çünkü söyledikleri benim için olumsuzu çağırmak olur tamamen ve böyle bir bitişi kaldıramam zaten.. pek ciddiye alınacak bir falcı değil bence daha iyileri olduğunu düşünüyorum:)Ben de sizin bu yorumunuz üzerine attım ona. Çok olumsuz aslında benim durumum ama olumlu konuşmuş bana baya. Pembeci gibi geldi bana.
Boşuna gitti yani krediler :) neyse sağlık olsun.Ben pek ciddiye almak istemiyorum onu açıkçası çünkü söyledikleri benim için olumsuzu çağırmak olur tamamen ve böyle bir bitişi kaldıramam zaten.. pek ciddiye alınacak bir falcı değil bence daha iyileri olduğunu düşünüyorum:)
Önerebileceğin biri var mı peki? Yeşilçingene bana bakmadı, neden böyle yaptı anlamadım.Ben pek ciddiye almak istemiyorum onu açıkçası çünkü söyledikleri benim için olumsuzu çağırmak olur tamamen ve böyle bir bitişi kaldıramam zaten.. pek ciddiye alınacak bir falcı değil bence daha iyileri olduğunu düşünüyorum:)
tamamen olumsuz fal yorumlamaları yasak diye biliyorum mesela ben telwede falcıların şikayet edip iade istemeyi düşünmüştüm de sonradan uğraşasım gelmedi.. aynen ne yazık ki boşa gittiBoşuna gitti yani krediler :) neyse sağlık olsun.
olumlu yada olumsuz görü alamıyorum diye cevirdiyse enerjiniz tutmamıştır banada öyle yapıyordu çünkü birşey göremediği zaman iade ediyor bu şekilde.. çok isterdim onun bakmasını açıkçası.. Şuan önereceğim ellynore, Ruhfall ve elifsucan var elimde net kalan. Cananay ı çok seviyorum gidişatım hala onun dediği gibi ilerliyor ama sen sever misin bilmiyorum canım denemen lazım:)Önerebileceğin biri var mı peki? Yeşilçingene bana bakmadı, neden böyle yaptı anlamadım.
10 kredim kaldı. Bunlardan 10 kredilik olan var mı?olumlu yada olumsuz görü alamıyorum diye cevirdiyse enerjiniz tutmamıştır banada öyle yapıyordu çünkü birşey göremediği zaman iade ediyor bu şekilde.. çok isterdim onun bakmasını açıkçası.. Şuan önereceğim ellynore, Ruhfall ve elifsucan var elimde net kalan. Cananay ı çok seviyorum gidişatım hala onun dediği gibi ilerliyor ama sen sever misin bilmiyorum canım denemen lazım:)
elifsucan kahveyi 10a bakıyor. Ruhfall kahve yi kaldırmış ama tarot 7 tiydi. cananayın tüm falları 15 :)10 kredim kaldı. Bunlardan 10 kredilik olan var mı?
Ruhfalı denesem mi ki? Anda mı iyiydi ruhfal?elifsucan kahveyi 10a bakıyor. Ruhfall kahve yi kaldırmış ama tarot 7 tiydi. cananayın tüm falları 15 :)
gayet iyiydi bende dene istersen canımRuhfalı denesem mi ki? Anda mı iyiydi ruhfal?
Onu da deneyeyim bakiim :) bu ara çok sardım. Sonum hayır olur inşallahgayet iyiydi bende dene istersen canım
çok sık atma derim enerji falan düşüyor sanırım fallarda saçmalamaya başlıyor benim de öyle bir dönemim olmuştu yeni toparliyorumOnu da deneyeyim bakiim :) bu ara çok sardım. Sonum hayır olur inşallah
Üç ayrı kişiye baktırdım son haftalarda. Binnazda, fal sepetinde, telwede. Üçü de aynı şeyi söyledi. Üçü de çok olumlu konuştu ama benim hiç umudum yok. O yüzden olumsuz söyleyecek birini arıyorum galiba hissettiklerimi onaylasın diye :) psikopat mıyım neyim.çok sık atma derim enerji falan düşüyor sanırım fallarda saçmalamaya başlıyor benim de öyle bir dönemim olmuştu yeni toparliyorum
hahahhhahaha falsepetinde kime baktırmıştın?Üç ayrı kişiye baktırdım son haftalarda. Binnazda, fal sepetinde, telwede. Üçü de aynı şeyi söyledi. Üçü de çok olumlu konuştu ama benim hiç umudum yok. O yüzden olumsuz söyleyecek birini arıyorum galiba hissettiklerimi onaylasın diye :) psikopat mıyım neyim.
Zeliş cana baktırmışım. Biliyor musun?hahahhhahaha falsepetinde kime baktırmıştın?
evettt gördüm de baktırmamıştım ben ona yanlış hatırlamıyorsam. falsepetinde çoğu kişiyi tanıyorum ama fal işi enerjiyle ilgili yaZeliş cana baktırmışım. Biliyor musun?
Telwede kimi önerirsin? Ya da falsepetinde? Üç kişi de aynı şeyleri söyledi ayrıldığım kişi ile ilgili ama görünen köy meselesi de var :) anda nokta atış yapan biri var mı?evettt gördüm de baktırmamıştım ben ona yanlış hatırlamıyorsam. falsepetinde çoğu kişiyi tanıyorum ama fal işi enerjiyle ilgili yabana uyan başkasına uymuyor falan