tellwe.com'da bakılan fallar!

siz olsanız naparsınız?
aynı durumu birebir yasıyorum inan bana sadece bitme durumu yok ama 3 yada 4 ayı geçmiştir ne olduğumuz belirsizlik içinde ve fallar yüzünden kafayı yemiştim medyumcetin komple olumsuz konuşmuştu hala düşününce ağlayasım gelir ama nasibin önüne geçilmez hiç bi şekilde faldir de geç nolursun onun hislerini sen bilip yaşıyorsun. on sene geçip birleşen insanlar var yani Rabbim den başkası bilemez. bende takıntı yapıp gerçekten denildiği gibi gidiyor diye karalar bağlayıp gezmiştim. halada aklıma gelir. ama kendini yıpratma söyleyeceğim tek şey bu değmiyor

ben az önce tellwede katina attım ama karşı tarafın adını, doğum tarihini falan yazmayı unuttum. siz hep yazıyor musunuz? ulaşabileceğim bir yol var mı?

aynı durumu birebir yasıyorum inan bana sadece bitme durumu yok ama 3 yada 4 ayı geçmiştir ne olduğumuz belirsizlik içinde ve fallar yüzünden kafayı yemiştim medyumcetin komple olumsuz konuşmuştu hala düşününce ağlayasım gelir ama nasibin önüne geçilmez hiç bi şekilde faldir de geç nolursun onun hislerini sen bilip yaşıyorsun. on sene geçip birleşen insanlar var yani Rabbim den başkası bilemez. bende takıntı yapıp gerçekten denildiği gibi gidiyor diye karalar bağlayıp gezmiştim. halada aklıma gelir. ama kendini yıpratma söyleyeceğim tek şey bu değmiyor
sonuç ne oldu peki

sonuç ne oldu peki
hala git-gel devam ediyor canı nasıl isterse öyle davranıyor yanımda melek gibi ertesi gün dağlar var aramızda..medyumcetinin vadesinin dolmasına tam 1.5 ay var ama çıkabilir karşım daki benden vazgeçmesede ben geçeceğim gibi duruyor sonunda halim kalmadı çünkü.. az önce sadecegerçekler e baktirdim şartlı bakım yollamış inanılmaz olumsuz ve bitecek bu sene diyor kesinlikle. inan çok moralim bozuldu ve sildim falı hemen üç kere iptal iptal iptal deyin demişti birisi çıkmasını istemediğiniz falın ardından.. tek yapabildiğim bu şuan..:) takma kafana ben çok taktım çok yoruldum canını acıtma kendi kendine..

sana neden bu kadar önyargılı davranıp falcı diye yapıştırıyor insanlar anlamıyorum gerçekten buraya sen yazdıktan sonra playstoreda uygulamaya bakıp yorumlarını okumuştum yorumlarda bile yazıyor yüzde 30 aldıkları yada kazançlarının yatirilmadigi bu sebeple şikayetçi olan bie sürü falcı yorumu gördüm dolayısıyla seni haklı görüyorum bu yüzden de adam 5 tl ye fal bakıyor bunun yüzde 30 u 1bucuk 2 tl anca eder o paraya tabiki ona gore bakıyor yada bi ay sonra kaçıp gidiyordur. ben bu kadar önyargı olayına karşıyım ya ayıp ediliyor
Yönetim bilmiyordur bu kadar detay 😂 paranın hesap kesimini hesaba ne zaman yatacağını yüzde kaç alındığını 😂
Ama iyi düşünelim bir falcı gelip bu kadar yazacak kadar değildir sanırım 🙈
Bunu tek bilen siz değilsiniz ki. Ben de biliyorum, bir tellwe falcısına facebook üzerinden baktırınca anlatmıştı işleyişi. Zaten bu yüzden facebook açmış, ödenen ücret az olduğu için. Yani çok gizli bir bilgi değil, bunları bilmek sizi falcı yapmaz.
Sağolun kızlar valla teşekkür ederim ne mutlu şu mübarek günde :KK66:

kızlar sadecegercekler e baktiran yada çıkan varmi? şartlı bakım yolladı bana kabul ettim tamamen olumsuzdu tüm falı. bilgi vermedim hiç ilişkimle alakalı ama ite kaka gittiğini vs anı çok iyi bildi olmaz bitecek bu sene içinde dedi. çok moralim bozuldu açıkçası iptal diye bağırıyorum içimden içimden. korkuyorum şuan direk sildim falı zaten..

Kızlar falım geldi, yesilcingene'den. sartlı bakımdı ama ben cok begendim, realistti. dediklerine gelecek çolursam, falsepeti yağmur ile çok paralel şeyler söyledi. anlık olarak bildiği kesin ama vadesi için hepsini topluca temmuzun ilk haftası gibi yazarım artık :dua:

Kızlar falım geldi, yesilcingene'den. sartlı bakımdı ama ben cok begendim, realistti. dediklerine gelecek çolursam, falsepeti yağmur ile çok paralel şeyler söyledi. anlık olarak bildiği kesin ama vadesi için hepsini topluca temmuzun ilk haftası gibi yazarım artık :dua:
tekrar şansımı denesem mı cingeneye diyorum ama tersler heralde artık 3 kere ettim hic bisey göremiyorum dedi hepsinde 😂 ellynore çok övülmüş bende ona gönderdim merakla bekliyorum

tekrar şansımı denesem mı cingeneye diyorum ama tersler heralde artık 3 kere ettim hic bisey göremiyorum dedi hepsinde 😂 ellynore çok övülmüş bende ona gönderdim merakla bekliyorum
okuduğum kadarıyla çok zorlayınca enerjisi düşüyormuş. yani canım olumsuz bakma ihtimali yüksek olur gibi, strese girmeye gerek yok boş ver derim :eek:

kızlar sadecegercekler e baktiran yada çıkan varmi? şartlı bakım yolladı bana kabul ettim tamamen olumsuzdu tüm falı. bilgi vermedim hiç ilişkimle alakalı ama ite kaka gittiğini vs anı çok iyi bildi olmaz bitecek bu sene içinde dedi. çok moralim bozuldu açıkçası iptal diye bağırıyorum içimden içimden. korkuyorum şuan direk sildim falı zaten..
Bu sadece bir fal. Bu kadar yıpratma kendini. Korkuyorsan bitmesin istiyorsan buna göre davran çaba harca. Keşke zamanında bende böyle yapsaydım. Ama sen yap.

Bu sadece bir fal. Bu kadar yıpratma kendini. Korkuyorsan bitmesin istiyorsan buna göre davran çaba harca. Keşke zamanında bende böyle yapsaydım. Ama sen yap.
hiç kimseye harcamadigim çabayı harciyorum adama ama kadın suanki durumu komple bilince çok korktum gerçekten çıkması beni çok harap eder..

kadın dediginiz kim acaba
sadecegercekler diye bir falcı var telwede. şartlı bakım yolladı zaten fal tamamen olumsuz olduğu için düşük puandan korkup çok kısa bir faldı tek bir olumlu kelime yoktu falda bitecekten başka birşey söylememiş fakat suanki durumu bilmiş

Back
X