tellwe.com'da bakılan fallar!

Elifsucana atmıştım, ben yorumu çok beğendim. Nokta atış, pembeci değil, en mantıklı bulduğum kişi oldu.
iki falida çıktı son baktığı falda dediği gibi ilerliyor resmen ben halen soktayim 40 50 tl ye baktığı halde boş bakan bir ton falcıya göre 10 tl ye mükemmel bakıyor bence

iki falida çıktı son baktığı falda dediği gibi ilerliyor resmen ben halen soktayim 40 50 tl ye baktığı halde boş bakan bir ton falcıya göre 10 tl ye mükemmel bakıyor bence
ay benim de öyle ilerliyor. önümüzdeki hafta yazmıycak sana 1 hafta yolu var dedi çocuk yazmadı valla. sağ ol canımmm senin önerin sayesinde atmıştı falı :dua:

ay benim de öyle ilerliyor. önümüzdeki hafta yazmıycak sana 1 hafta yolu var dedi çocuk yazmadı valla. sağ ol canımmm senin önerin sayesinde atmıştı falı :dua:
ya o kadın bana da ilginç geldi o fiyata bende beklemiyordum öyle bir fal inşalla fiyatını arttırmaz kim önerdiyse buradan teşekkür ederim bende

Ben de beğendim. İnandığım tek yorum oldh hatta onunki.
ya o kadın bana da ilginç geldi o fiyata bende beklemiyordum öyle bir fal inşalla fiyatını arttırmaz kim önerdiyse buradan teşekkür ederim bende
Beğenmeyeni de çok ama. Bakalım bekleyelim :)
şimdi gaza gelip ben de attım fal bakalım nasıl çıkacak
vallahi kadına fal gönderirken öyle korktum ki çıkmadı diyen o kadar çoktuki çok umutsuzdum gönderirken ilk falimi hatta baktirdiktan sonra bile ne alaka dedim.. iki üç hafta sonra falı tekrar okumasam farketmezdim çıktığını.. Bir numaralı falcim şuan kafamda.. Inşallah hepimizinkiler çıkar 🙏

vallahi kadına fal gönderirken öyle korktum ki çıkmadı diyen o kadar çoktuki çok umutsuzdum gönderirken ilk falimi hatta baktirdiktan sonra bile ne alaka dedim.. iki üç hafta sonra falı tekrar okumasam farketmezdim çıktığını.. Bir numaralı falcim şuan kafamda.. Inşallah hepimizinkiler çıkar 🙏
Neler çıktı mesela?

Neler çıktı mesela?
valla falı komple çıktı son iki baktığı hani örnek vereceksem de illaki askerden döndüğünde bildiği bir yerde kısa süreli bir iş başlangıcı var hayatındaki insanin ama çok kısa süreli olacak demişti . askerden döndü 10 gün sonra evet bildiği bi yerde bi abisinin yanında çalıştı bi on gün kadar iki gün önce ayrıldı. beş altı gün önce bi fal bakti araniza kısa süreye kadar bir şehir ayrılığı girecek dedi ve ertesi gün tatil planım çıktı ortaya ani bi şekilde, akçaya geldik bugün. görüşme planları olacak yakınlaşmak isteyecek demişti doğru gerçekten buda ve onun dışında ilişki ve karakter analizleri hiç bir detay vermememe rağmen birebir doğru ve dediği gidişatta gidiyor.. acaba bana mı salladı tuttu demistim fakat benden sonra baktiran herkes memnun kaldı gördüğüm kadarıyla..

Kızlar elifsucan a hangi falı attınız bende ona atmayı düşünüyorum

Selamlar. Bu konu başlığına da sorayım
instagramdaki falcı Miraç’ı deneyen oldu mu aranızda? Baktıranların yorumlarını SS atmış hep ama çok inandırıcı gelmiyor o yorumlar o yüzden sizlere sormak istedim:)

Bende sadecegerçeklere attım çok olumluydu falı inşş çıkar
Bide yeşilçingeneyi merak ediyorum

Selamlar. Bu konu başlığına da sorayım
instagramdaki falcı Miraç’ı deneyen oldu mu aranızda? Baktıranların yorumlarını SS atmış hep ama çok inandırıcı gelmiyor o yorumlar o yüzden sizlere sormak istedim:)
instagram falcılarına çok itibar etmeyin derim o fotoğrafların çoğu sahte :)

Back
X