- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #29.281
yok canım çok pahalı ya tellwede o parayı vermem fal sepetinde baktırırmSen medyumçetine attın mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım çok pahalı ya tellwede o parayı vermem fal sepetinde baktırırmSen medyumçetine attın mı?
Ben baktırdım. Çok olumsuzdu söyledikleri. Bekliyordum ama bu kadar beklemiyordum :) anda iyi mi acaba çetin diye soracaktım. Bilen varsa söylesin a dostlar :)yok canım çok pahalı ya tellwede o parayı vermem fal sepetinde baktırırm![]()
Aşk için anda iyi , dönmez dediği döndü.. kariyer için 2020 dedi beklemedeyim. Inatla2019 olmaz dedi, olamadı daBen baktırdım. Çok olumsuzdu söyledikleri. Bekliyordum ama bu kadar beklemiyordum :) anda iyi mi acaba çetin diye soracaktım. Bilen varsa söylesin a dostlar :)
Bana bitirmiş seni dedi. Diğer falcılar daha farklı konuştu. Çetin çok olumsuzdu. Ben de pek olumlu beklemiyorum durumu gerçi ama.Aşk için anda iyi , dönmez dediği döndü.. kariyer için 2020 dedi beklemedeyim. Inatla2019 olmaz dedi, olamadı da![]()
aşk ta kötü iş kariyer de mi iyi o zaman çetin hiç baktirmadim valla zor duruyorum offffBana bitirmiş seni dedi. Diğer falcılar daha farklı konuştu. Çetin çok olumsuzdu. Ben de pek olumlu beklemiyorum durumu gerçi ama.
Is ve kariyer icin dedikleri bende cikmadi. Askta yakin gelecegi ilk kahve falinda bilmisti bende. Hem de aklima hayalime gelmeyecek uzak mesafelerden onceden tanisikligim olan gelecek teklifleri.aşk ta kötü iş kariyer de mi iyi o zaman çetin hiç baktirmadim valla zor duruyorum offff
durduk yere çetin çıktı bi de desene mecbur baktircam artıkIs ve kariyer icin dedikleri bende cikmadi. Askta yakin gelecegi ilk kahve falinda bilmisti bende. Hem de aklima hayalime gelmeyecek uzak mesafelerden onceden tanisikligim olan gelecek teklifleri.
olumsuz ama gerçekçi konuşmuştu kısmen tutuyor gibi :)Banuyılmaza baktirdim da şaşırtıcı derece de güzeldi. Olumsuz konuştuğu yerler vardı. Batırıp çıkan fallar var mı banunun?
Aynen bende şaşırdım, süslü bir anlatım değil. Şişirip en mutlu insan sen olacaksin dememişolumsuz ama gerçekçi konuşmuştu kısmen tutuyor gibi :)
bence de :)Aynen bende şaşırdım, süslü bir anlatım değil. Şişirip en mutlu insan sen olacaksin dememişkişilik analizi de nokta atışıydı
ben geçen sene baktirmistim eski falları silerken geçen gün okudum o zaman bana dediği hiç bisey çıkmamış bende tutmamış demek. gerçi en sevdiğim yesilcingene bile bana çoğu durumu tek bilen yaz ayları sizin için altın değerinde gelecek için konuşmalar olacak demişti biz ayrıldık o da bana en sonun da çıkmadı üzüldüm ama yapacak bisey yok her zaman çıkacak bilecek diye bir durum yok diye düşündümAynen bende şaşırdım, süslü bir anlatım değil. Şişirip en mutlu insan sen olacaksin dememişkişilik analizi de nokta atışıydı
Çingene bana enerjimiz tutmadı diyip iade ediyor. Arkadaşıma da vade vermişti. Tutmamıştı. Bunlar anlık durumu bilip kendince yorum katıyor da olabilir. Beğendiğim birini tarif etmiş banu, bu soğuk biri bununla mutlu olamazsın demiş. Ben gram tanımıyorum çocuğu. Arkadaşlarına sordum soğuk sevimsiz dedilerben geçen sene baktirmistim eski falları silerken geçen gün okudum o zaman bana dediği hiç bisey çıkmamış bende tutmamış demek. gerçi en sevdiğim yesilcingene bile bana çoğu durumu tek bilen yaz ayları sizin için altın değerinde gelecek için konuşmalar olacak demişti biz ayrıldık o da bana en sonun da çıkmadı üzüldüm ama yapacak bisey yok her zaman çıkacak bilecek diye bir durum yok diye düşündüm
Android bir telefondan girmeyi dene bence. Öyle ulaşabilirsinTellwe’de geçmiş falın tam olarak hangi günde geldiğini nereden görebiliriz? Vadesini takip etmek istediğim bir fal var ama 2 ay önce yazıyo bu da çok yuvarlak:) hafta sayısı da göstermiyor mesela 11 haftayı da 2 ay içinde sayıyordur
Tam günü bir yerden görebiliyor muyuz, ulaşamadım bir türlü
valla ben tesadüf gördüm geçmiş fallar kısmını meraktan okudum bakim salak gibi kimlere fal göndermişim diye okudum tek tek hiç biri çıkmamış o zaman yazmislar hayatim da olan kişi ile ilgili klasik sonu güzele bağlamışlar sonuç şimdi başka birine fal baktiriyorum uslanmaz biriyim sanırım fal olayına son vermem gerek kendi adıma diyorum parama yazık yani gelmek isteyen zaten seven deger veren insan bırakmaz küsse de bi bahane bulur geri gelirTellwe’de geçmiş falın tam olarak hangi günde geldiğini nereden görebiliriz? Vadesini takip etmek istediğim bir fal var ama 2 ay önce yazıyo bu da çok yuvarlak:) hafta sayısı da göstermiyor mesela 11 haftayı da 2 ay içinde sayıyordur
Tam günü bir yerden görebiliyor muyuz, ulaşamadım bir türlü
Çetine 3 kere falan baktirdim galiba aşkla ilgili tekrar iletisiminiz olcak ama sonu olmaz dedi baskasi olcak dedi tekrar iletisimimiz olmadi o kisiyle baskasi da cikmadi. Kariyer olarak 2020 ortalarinda is başlangıcı dedi ama agustosta basliyorum insallah :)Is ve kariyer icin dedikleri bende cikmadi. Askta yakin gelecegi ilk kahve falinda bilmisti bende. Hem de aklima hayalime gelmeyecek uzak mesafelerden onceden tanisikligim olan gelecek teklifleri.
Ay çetin çok lanet bir fal baktı banaÇetine 3 kere falan baktirdim galiba aşkla ilgili tekrar iletisiminiz olcak ama sonu olmaz dedi baskasi olcak dedi tekrar iletisimimiz olmadi o kisiyle baskasi da cikmadi. Kariyer olarak 2020 ortalarinda is başlangıcı dedi ama agustosta basliyorum insallah :)
Ben bir ara baya gondermistim Cetin'e ,uzun bakar emek verir ama bana da ilk kahve falinda dedigi bu detaylar disinda cikan fali olmadi. En son bir falci gelmisti ve kadin(?) sadece Cetin'e soyledigim bir olayi bana kendi gormus gibi yazmisti ama alintiladigi cok belliydi. Ben de yonetime bildirdim. Bir arkadasa da ayni sekilde Çetin in falindaki bilgiler gonderilmisti. Bunu cok saibeli buldugum icin tekrar gondermedim. Yonetim iade etti. Olayin aslini ogrenmek istegimde diretince Cetin'e uyari gittigini, tekrari halinde hesabi kapatabileceklerini soylediler. Diger(?) falcinin hesabi kapatildi hemen.Çetine 3 kere falan baktirdim galiba aşkla ilgili tekrar iletisiminiz olcak ama sonu olmaz dedi baskasi olcak dedi tekrar iletisimimiz olmadi o kisiyle baskasi da cikmadi. Kariyer olarak 2020 ortalarinda is başlangıcı dedi ama agustosta basliyorum insallah :)