tellwe.com'da bakılan fallar!

Geysu bende bilemedi.Ne iş ne özel hayat çok önceden baktırmıştım.
Nakta’ya söz gelmişken ilk falı benim geneldi çok hayatıma dair bişeyler tutturamadı o dönem gibi geliyor.
Ama ikinci falında direk birini sordum ve aylar sonra o kişinin bazı düşüncelerini direk ağzından duydum.Özrü borç bilirim o konuda.Ben aslında bu yazın bitmesini bekleyecektim yazmak için ama çünkü bir durum daha var gerçekleşirmi bu yaz sonunda belli olacak.Ama kişinin tavırlarının böyle olmasının ana sebebini bi kişi bildi dediğim gibi.

Geysu bende bilemedi.Ne iş ne özel hayat çok önceden baktırmıştım.
Nakta’ya söz gelmişken ilk falı benim geneldi çok hayatıma dair bişeyler tutturamadı o dönem gibi geliyor.
Ama ikinci falında direk birini sordum ve aylar sonra o kişinin bazı düşüncelerini direk ağzından duydum.Özrü borç bilirim o konuda.Ben aslında bu yazın bitmesini bekleyecektim yazmak için ama çünkü bir durum daha var gerçekleşirmi bu yaz sonunda belli olacak.Ama kişinin tavırlarının böyle olmasının ana sebebini bi kişi bildi dediğim gibi.
bende de bildiği şeyler olmuştu naktanın ama asıl mevzuyu bekliyorum bende. çıkarsa yazalım bari :)

Böyle parça parça olacak gaiptenhaber vardı bi dönem nokta atış bilirdi bende.Arada bir giriyor ben yakalayamıyorum.Sonucu olumlu bağlardı ama olayları net görürdü. Eslina vardı hala varmı hiç bilmiyorum olmadı bende.Herra varmı bilmiyorum hala oda bilememişti.chitra,ecem23 bunlar bilemediler bende.elfin demet’e baktırdım kartlara kendi yorumunu katıyor.Ama çok kararsızım onda ya.Bildi bilemedi bişey diyemiyorum.Biraz zaman geçmeli yorum yapmam için.Ben baktırdıktan sonra o site cozuttu zaten o kadar para vermeye değer mi bilemiyorum.

Son düzenleme:
ya tövbe ettim bir daha baktırmıycam diye ama dayanamıycam sanırım kızlar :(
nakta'nın dili çok mu sert? yani olumsuzu direkt söylüyor mu?
onun dilinden korktuğum için atmadım şimdiye kadar

ya tövbe ettim bir daha baktırmıycam diye ama dayanamıycam sanırım kızlar :KK43:
Ona net soru sor.
Karşıma biri çıkacak mı aşk var mı bana falan değil.
He bide dinlerken yalnız ol gece olmasın bence :olamaz:
Ben çok ürkmüştüm zaten tırsağın tekiyim hala ne zorum varsa bu işlerle zaten.
Bana ağlama gelmişti.
Sana kişiliğine bişey demez.
insanların kötülüğüne şaşırıyorsun aslında senin hissettiğin bazı kötü niyetleri çat çat söylüyor.
Naif hassas biriysen üzülebilirsin.
Arkadaş aile çevreni güzel yorumlar.

Ona net soru sor.
Karşıma biri çıkacak mı aşk var mı bana falan değil.
He bide dinlerken yalnız ol gece olmasın bence :olamaz:
Ben çok ürkmüştüm zaten tırsağın tekiyim hala ne zorum varsa bu işlerle zaten.
Bana ağlama gelmişti.
Sana kişiliğine bişey demez.
insanların kötülüğüne şaşırıyorsun aslında senin hissettiğin bazı kötü niyetleri çat çat söylüyor.
Naif hassas biriysen üzülebilirsin.
Arkadaş aile çevreni güzel yorumlar.
peki falı atarken sorunla ilgili geçmişini anlattın mı sen?
yani böyle bir ilşkim oldu, böyle biriydi, bu yüzden ayrıldık gibisinden?
yoksa direkt soru mu

Klothoyagmur a baktırıp memnun kalanlar var mı?
Daha önce de yazmıştım Klothoyağmur'u. Ben memnunum. Kişileri, şu anı, geçmişi çok net ve doğru olarak anlatıyor. Gelecek konusunda ise, ancak bana yıllar önce baktığı falın çıktığını söyleyebilirim. Son aylarda ise 2 kez baktırdım ve henüz verdiği vadeler gelmedi.

Daha önce de yazmıştım Klothoyağmur'u. Ben memnunum. Kişileri, şu anı, geçmişi çok net ve doğru olarak anlatıyor. Gelecek konusunda ise, ancak bana yıllar önce baktığı falın çıktığını söyleyebilirim. Son aylarda ise 2 kez baktırdım ve henüz verdiği vadeler gelmedi.
Ay çok sevindim, benimde kredim kalmıştı ona attım 2 gündür bekliyorum kahve yollamıştım, 2 gün oldu diye umarim iade etmez.

Ya bu arada, elifsucan herkese takintili kiz ve temmuz sonu ile ilgili seyler soylemis ama bende baya nokta atisi yapmisti ya.
Simdi acip tekrar okudum da fali, gecmis-gelecek karistiriyor mesela evet ama dediklerinin hepsi dogruydu.
Sosyal medyada resim gorme, ayrilmasi icin soguk davranma, 5 yas buyuk biriyle tanisma, uzak mesafe, ciddi iliski adami olmamasi vs vs. Bunlarin hepsini yasadim ve olan seyler. Kadin hepsini bildi.

İşsel, maddi anlamda sorunları var. Bu nedenle evlilik adını koyma konusunda biraz sorun yaşayacaksınız, sana soğuk davranacak demiş. Buradan da açık ara sallamış.
Benim falımda da eskisi için ailesel, işsel sıkıntıları var, evlilik konusunda çekimser biri tarzı cümleler var🙄

ya tövbe ettim bir daha baktırmıycam diye ama dayanamıycam sanırım kızlar :KK43:
Ben baktırmıştım, olumsuz hissediyorsa söylüyor sebepleri ile ama üslubu sert değil bence, kibar biri yani benim falımda öyleydi

elifsucan benim sorduğum kişi içinde ona takıntılı bi kız var ama tartışacaklar tamamen bitecek sana adım atacak demişti kız :KK43: herkese mi böyle konuşmuş
aynen bu cümleyi kurdu kaç kez. sen olsan da olmasanda kızı istemiyor tartışma olur kız kıskanç çirkef kavgacı. adamda istemiyorum deyip kız arkadaşım var deyip engeller 😂 kaç kişiye daha söylemiş allah bilir

Diğer sayfalarda Elifsucanın takıntılı bi kızdan bahsettiği yazılmış.Kızlar benim baktırdığım falda da bu cümle vardı.
Duygusal olarak bişey yok ama kız bunu arayıp soruyor gibi bi cümleydi.Diğer yazanlarda aynımı acaba aşırı merak ettim.
Ben elifsucan’a 2 kez baktırdım, 2’sinde de böyle bir şey söylemedi.
Ancak iki falı da birbiriyle çelişmişti.

Aa bir dakika, şimdi 2.falı tekrar okudum. Bana da erkek arkadaşının çevresinde bir kız var, telefon ya da sosyal medya demiş. (Bu kısmı anlamadım.) Sen de haberdar olacaksın demiş. Aldatma görmüyorum ama etrafında ilişkisi olduğuna bir bir kız var demiş. Burada da ne demek istediğini anlamadım :KK70:
Erkek arkadaşının verdiği bir karşılık yok demiş bir de.
Aşırı saçma bir fal olmuş, tekrar okuyunca benimle alakası olmayan bir fal olduğunu anladım. :)
İşsel, maddi anlamda sorunları var. Bu nedenle evlilik adını koyma konusunda biraz sorun yaşayacaksınız, sana soğuk davranacak demiş. Buradan da açık ara sallamış.
Hemen hemen benzer cümleler.Adam adım atacakta sorunları var.Seninle beraber olursa ciddi düşünmek zorunda olduğunu biliyor.Bu bir ay gel git durumlar yaşanır.kısa mesafe yol ayrılığı çıkmış...:ukala::ukala:
Benim falımda da eskisi için ailesel, işsel sıkıntıları var, evlilik konusunda çekimser biri tarzı cümleler var🙄
Tüm bu cümleler bana baktığı fallarda ne yazık ki var..

Tüm bu cümleler bana baktığı fallarda ne yazık ki var..
Genelde herkesin benzer sıkıntıları oluyor çünkü bunlarda atıyolar illa ki birisi tutar diye bizde inanıyoruz.. Elifsucan bana güzel bakmıştı Allah için ama geçmiş gelecek karıştırıyo bazıları tutmuyoda mesela bana demişti ki senin bi şehir dışına çıkma durumun olabilir ama istemiceksin faldan önce sehir disina cikma durumum zaten oldu o gitmiceksin demisti ama gitmiştim ben

Genelde herkesin benzer sıkıntıları oluyor çünkü bunlarda atıyolar illa ki birisi tutar diye bizde inanıyoruz.. Elifsucan bana güzel bakmıştı Allah için ama geçmiş gelecek karıştırıyo bazıları tutmuyoda mesela bana demişti ki senin bi şehir dışına çıkma durumun olabilir ama istemiceksin faldan önce sehir disina cikma durumum zaten oldu o gitmiceksin demisti ama gitmiştim ben
acaba biz hepimiz mi aynı durumları yaşıyoruz yoksa bu erkeklerin hepsi mi dengesiz gelgitli :D

Back
X