- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 36
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #29.641
Bana takıntılı kız dememiş hatta sadece yüzeysel konuştuğu biri var demiş. Pek ciddi değiller demiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile kalma kısmına kadar birebir aynı cümlelerbana da bir kız var geçmişte sen yokken görüşmüş kız arıyor bunu tek.tarafli bir durum demişti. hatta biri daha var kızla hissi bağı yok öylesine görüşüyor ama kız başka şeyler istiyor hatta hamile kalmaya da çalışabilir bağlamak için onu dedi size dedi mi böyle şeyler merak ettim şimdi okuyunca
Sen baktırdın mı bir daha elifsucana?hamile kalma kısmına kadar birebir aynı cümleler![]()
Abi bu nasıl bir hayal gücü? Hamile kalmaya çalışacakmış bağlamak için he? Vay be...hamile kalma kısmına kadar birebir aynı cümleler![]()
ben bugün yarın baktirmayi düşünüyordum aslında ama vazgeçtim dalga geçmek için baktiracaktim. Boşuna para harcamaya değmez dedim sonraSen baktırdın mı bir daha elifsucana?
baldıran olursa bana da haber verin merak ettim bende ne kadar kopyala yapıyor kadınben bugün yarın baktirmayi düşünüyordum aslında ama vazgeçtim dalga geçmek için baktiracaktim. Boşuna para harcamaya değmez dedim sonra
Yok canım iki defa baktirdim kopyala yapıştır yaptığı ni ordaki başka üyeyle karşılaştırıp bulduk.kredimizi iade ettiler telwe yönetimi.hicbir dediği de olmadı.yoksa siz Firuze misinizbu firuzze ıcın kötu yorumlar yapıp duruyorlar ama ben kadına hayran oldum sureklı fal atıyorum ıstersem seslı bakıyor ıstersem yazılı sesı cok naıf kadının zaten kendıne cekıyo resmen dedıklerını cogu zaman yasadım kopyala yapıstırlık bıseyını hıc gormedım kadın cekemeyenım cok dıyor zaten ona bu konuyu açtım kapatırlardı coktan bence kopyala yapıstır olsa yıllardır orda o kadın demek kı yalan yani ben halen kendısıne gönderıyorum tellvede kı en ıyı bakan kısı fıruzzee bence
Ta kendisiYok canım iki defa baktirdim kopyala yapıştır yaptığı ni ordaki başka üyeyle karşılaştırıp bulduk.kredimizi iade ettiler telwe yönetimi.hicbir dediği de olmadı.yoksa siz Firuze misiniz
Çoğunu bildi hayatıma birini almayacağımi.almadimda.Ben ona tarot attım
Peki senin hayatını bildi mi?
Yani yeni biri vs istersen özelden yaz bana
Fal yorumcusu topige giremiyor diye biliyorum.Ta kendisi![]()
Böyle hesaplarla üye oluyorlar, fazla övünce kendilerini belli ediyorlar işte :)Fal yorumcusu topige giremiyor diye biliyorum.
Evet şuan hesapta sahte yazıyor övmeye gelmiş kendisini nasıl kişilik bunlar bide bunların baktığı faldan ne çıkacakBöyle hesaplarla üye oluyorlar, fazla övünce kendilerini belli ediyorlar işte :)
Atıldılar zaten siteden.
yok yok bayaa aynı cümleler ya..P purring Elifsucan la ilgili bir gelisme oldu mu tellwe yonetimden? Ya ilk faldan sonra burada takintili kiz olayi konusulmustu ve ben de hic begenmemistim ama sonra sen hakkindaki gorusum degisebilir demistin ben de o siralar I begenmedigim falda yakin gelecekle ilgili cok spesifiik detaylar bildigini fali tekrar okuyunca anladim ve bi fal daha atmistim dedigi seylerden birini ertesi gun yasadim. Bilemedim... hani kimisinin kendi konusma tarzi vardir sIk kullandigi kelimeler, acaba oyle bisey mi diyecem ama...![]()
P purring Elifsucan la ilgili bir gelisme oldu mu tellwe yonetimden? Ya ilk faldan sonra burada takintili kiz olayi konusulmustu ve ben de hic begenmemistim ama sonra sen hakkindaki gorusum degisebilir demistin ben de o siralar I begenmedigim falda yakin gelecekle ilgili cok spesifiik detaylar bildigini fali tekrar okuyunca anladim ve bi fal daha atmistim dedigi seylerden birini ertesi gun yasadim. Bilemedim... hani kimisinin kendi konusma tarzi vardir sIk kullandigi kelimeler, acaba oyle bisey mi diyecem ama...![]()
günaydın benim de anladığım kahve falında bi kaç şekile bakıp yorum yapıyor sonrası kopyala yapıştır sanırım. hepimizin ilişkisinde takıntılı arayan bi kadın olacak hali yok ya bende baktirip okuyunca fallarımı adama karşı kafamda senaryolar yazmaya başlamıştım sizlerin yazdıklarını okuyunca bana da farkı bir dille olsada aynı şeyleri yazdığını anladım. çikan bazı durumları var hakkını yemiyim ama yine de hiç hoş bir durum değil bu şekil de bakmasıNilufer_4U Tellwe ekibi en son falın numarasını istedi, sonra bir haber gelmedi. Ben de 3 kez baktırdım, ilk 2 falı bana uymuyordu gerçekten. Kimseyle konuşmadığından emin olduğum birisi için bile sosyal medyadan yazan birisi var diyince bir daha atmam dedim. Sonra moralim çok bozuktu bi gün, dedim en fazla 10 lira gidecek ☺ Son gönderdiğim falı gerçekten tutarlıydı ama
wanderlust ile karşılaştırdık, birebir aynı resmen dedi. Araya yol girecek, bu sizi sekteye uğratacak, adamın ilişkisi bitmiş ama kadının başka düşünceleri var, yeni bir ilişkiye ruhsal fiziksel olarak hazır değil, eğitim, düğün gibi bir yerde evlenme niyeti olan birisi karşına çıkacak, ikisinin arasında kalacaksın vs gibi şeyler dedi. İşin garip yani söylediklerinin bir kısmı uyuyor. Düğüne de eğitime de gidiyorum, ha o ciddi kişi çıkmadı karşıma o ayrı
Araya yol girmesi muhabbeti de doğru ama belli bir yere kadar bakıp sonrasını kopyala yapıştır mı yapıyor ben de anlamadım. Elifsucan’a göre her erkeğin hayatında takıntılı olan bir kız var. Bazı yorumları kalıp şeklinde de olabilir.
Bana da yuzeysel demis.Bana takıntılı kız dememiş hatta sadece yüzeysel konuştuğu biri var demiş. Pek ciddi değiller demiş.
aynısını bana da dedi hayatında takıntılı bi kız var diye. ama ben bildi diye yorumladım çünkü var hahhahaNilufer_4U Tellwe ekibi en son falın numarasını istedi, sonra bir haber gelmedi. Ben de 3 kez baktırdım, ilk 2 falı bana uymuyordu gerçekten. Kimseyle konuşmadığından emin olduğum birisi için bile sosyal medyadan yazan birisi var diyince bir daha atmam dedim. Sonra moralim çok bozuktu bi gün, dedim en fazla 10 lira gidecek ☺ Son gönderdiğim falı gerçekten tutarlıydı ama
wanderlust ile karşılaştırdık, birebir aynı resmen dedi. Araya yol girecek, bu sizi sekteye uğratacak, adamın ilişkisi bitmiş ama kadının başka düşünceleri var, yeni bir ilişkiye ruhsal fiziksel olarak hazır değil, eğitim, düğün gibi bir yerde evlenme niyeti olan birisi karşına çıkacak, ikisinin arasında kalacaksın vs gibi şeyler dedi. İşin garip yani söylediklerinin bir kısmı uyuyor. Düğüne de eğitime de gidiyorum, ha o ciddi kişi çıkmadı karşıma o ayrı
Araya yol girmesi muhabbeti de doğru ama belli bir yere kadar bakıp sonrasını kopyala yapıştır mı yapıyor ben de anlamadım. Elifsucan’a göre her erkeğin hayatında takıntılı olan bir kız var. Bazı yorumları kalıp şeklinde de olabilir.
umarım öyledir çünkü söylediği şeyi bende yaşadım özellikle su falında ve katına da. ama bu takıntılı kız olayı herkeste nasıl kullanılmış anlam veremiyorum. bir gelişme şuan için yok.. ama bu akşam bir fal göndereceğim kendisine yine..P purring Elifsucan la ilgili bir gelisme oldu mu tellwe yonetimden? Ya ilk faldan sonra burada takintili kiz olayi konusulmustu ve ben de hic begenmemistim ama sonra sen hakkindaki gorusum degisebilir demistin ben de o siralar I begenmedigim falda yakin gelecekle ilgili cok spesifiik detaylar bildigini fali tekrar okuyunca anladim ve bi fal daha atmistim dedigi seylerden birini ertesi gun yasadim. Bilemedim... hani kimisinin kendi konusma tarzi vardir sIk kullandigi kelimeler, acaba oyle bisey mi diyecem ama...![]()