tellwe.com'da bakılan fallar!

Bu gibi durumlarda ben şuna dikkat ediyorum, tahmin edilmesi güç spesifik birşey mi yoksa atsa da tutacağı bir konu mu?

Misal iş yerinde seni çekemeyen biri var
Yakın zamanda terfi görüyorum ya da görev değişikliği görüyorum
Yakın zamanda sana iş teklifi var

vs.. gibi.. bunlar zaten çoğunun söylediği şeyler. Bunlardan biriyse bilmiş gibi düşünmem ama farklı bir konuysa bilmiş diyebiliriz bence

Bir ek iş olayını sormuştum, öyle bir durum vardı bu sene olacak mı dedim kendisine. Medyumazad’da olucak ama biraz zaman alacak dedi ve bugün öğrendim ki bir dahaki öğretim senesinde bu işi bana vermeyi düşünüyorlar, yani söylediği gibi gecikmeli olucak. Tabi bu benim için iyi bir haber değil ama tutturmuş 🤷🏻‍♀️

yesilcingenede 0. sıradayım:)) bu ne demek yahu bana gelene kdr bakmış fallarına bana gelince bırakmış mı 1 i gördüm de 0. sıra ne demek Allah askına

gelecek mi patladı hiç dediği olan onun soyledıgı gbı cıkan bırseyler yok mu?
Bildiği şeyler vardı ama
İlişkin ciddiyete gidecek demişti ayrıldık:((
Bu adam sana hayırlı demişti
İlişkim bitti 1 hafta oldu
Adamın döneceği yok
Dönse bile affetmem
Köpek olması lazım peşimde
Onuda yapmaz
Kendini bir halt sandı çünkü
Gelecek patlamış oldu Yani

hayırlısı olsun,sonu hayırlı olsun üzülme daha iyisi ile karşılaşacaksındır ondan bitmiştir hep böle bak..arkanada dönüp bakma üzdüyse seni bi kere ztn gelecegı söyleyemiyorlar düşünce ve suankı durumu bılıyorlar

Bende patlayanları yazayım o zaman
Banu Yılmaz:adamın niyeti ciddi seni seviyor ilişkin devam edicek dedi ayrıldık patladı.bir durum olucak bir kız sevgilinin peşinde ama sevgilin seni seviyor o kız yüzünden kavga edeceksiniz dedi öyle bir şey yaşanmadı .ayrıldık ama herhangi bir kız yüzünden olmadı bu .basit bir tartışma büyüdü.beyfendi benim tepkilerimden sıkılmış öyle bitti yani.birden kesildi iletişim:((

Yeşilçingene:)) patladı .oda devam edicek dedi
elifsucan:Elif biraz bildi sayılır .yani yuvarlak konuşmuştu.olabilir ama olmayabilir başka biri ciddi niyetle çıkıcak karşına ikisinden biriyle evleniceksin önümüzdeki sene dedi.herkese dediği takıntılı kız meselesi var.öyle birşey olmadı.varsa bile ki hiç sanmıyorum benim haberim olmadı.
Sadecegerçekler: evleneceksiniz önümüzdeki yaz dedi patladı
Bir tek bir yolun vardan Ramon bildi
O bu adamla olmayacak.onun kendi dertleri var hayatını oturtmaya çalışıyor dedi.gerçi 6 ay daha devam edicek dedi ama etmedi .
Sen sosyalsin o asosyal zaten aranızda farklılıklar var dedi.sen de istemiyorsun bu ilişkiyi aslında dedi istiyordum gerçi yani burayı bilemedi.yinede sonucu bildi sayılır.belki attı tuttu zaten ilişkiler genelde bitiyor yüzde elli şansı var.baktırın ama kefil olmam belki beğenmezsiniz.çok spesifik birşey bilemedi ama sonuç çıktı ...

hayırlısı olsun,sonu hayırlı olsun üzülme daha iyisi ile karşılaşacaksındır ondan bitmiştir hep böle bak..arkanada dönüp bakma üzdüyse seni bi kere ztn gelecegı söyleyemiyorlar düşünce ve suankı durumu bılıyorlar
Geleceği atıyorlar işte tutuyor bazen
Güzel giden ilişkide zaten bende derim iyi olucak.
Ben biraz detay fazla veriyorum tahmin ediyorlar

gidşatla alakalı uyumsuzlukları ınatcılıgı vs tartısmaları bıldımı pekı yesılcıngene
Ailevi sorunlar var dedi onu bildi
Hayalperest biri akılcı değil dedi oda doğru
Severek yaptığı birşeyi bırakabiliyor biraz duygusal biri dedi doğru öyleydi mantıklı değildi
Aile konusunda sıkıntı yaşayacaksın dedi.o raddeye gelemedik zaten o yüzden bilmiyorum
Ama araya ayrılık girip barışacaksınız demedi mesela demin yine okudum falını
Yeşilçingene hissiyatlı bir falcı ama emek veriyor vede.gördüğünü söylüyor ve anda iyi bence
Çünkü diğer falcılar bunları söylemedi hiç
Yeni baktırdıklarımın vadesi var
Bütün baktırdıklarım en fazla 2 hafta verdi dönecek dedi

Çıkan çıkmayanı yazarım

Ailevi sorunlar var dedi onu bildi
Hayalperest biri akılcı değil dedi oda doğru
Severek yaptığı birşeyi bırakabiliyor biraz duygusal biri dedi doğru öyleydi mantıklı değildi
Aile konusunda sıkıntı yaşayacaksın dedi.o raddeye gelemedik zaten o yüzden bilmiyorum
Ama araya ayrılık girip barışacaksınız demedi mesela demin yine okudum falını
Yeşilçingene hissiyatlı bir falcı ama emek veriyor vede.gördüğünü söylüyor ve anda iyi bence
Çünkü diğer falcılar bunları söylemedi hiç
Yeni baktırdıklarımın vadesi var
Bütün baktırdıklarım en fazla 2 hafta verdi dönecek dedi

Çıkan çıkmayanı yazarım
yeşilcingene bende severim 4 senedir baktırırım bana temmuz ayında sonbahar girişi aramızda kopukluk sıkıntı olacağını bunu yaşamamaya gayret gösterin dikkat et demişti. ama bana eski sevgilisi ile konuşmaya başlayacak sana yalan söyleyecek en azından hayatına biri girebilir gibisinden bir durumdan bahsetmedi sıkıntı kopukluk dedi sonuç ben öğrendim bir şekilde 1 senelik ilişkim bitti ayrıldım

ama bana eski sevgilisi ile konuşmaya başlayacak sana yalan söyleyecek en azından hayatına biri girebilir gibisinden bir durumdan bahsetmedi sıkıntı kopukluk dedi sonuç ben öğrendim bir şekilde 1 senelik ilişkim bitti ayrıldım

Valla birbirimizin dertlerini okudukça mendil atılan dönemlerde yaşamak istiyorum. bu nedir yahu, eskiden adamlar ne güzel severmiş. Şimdi maşallah gönülleri otogar gibi , giren çıkan belli değil

Geçmiş olsun boşver, daha iyisi çıksın karşına

yeşilcingene bende severim 4 senedir baktırırım bana temmuz ayında sonbahar girişi aramızda kopukluk sıkıntı olacağını bunu yaşamamaya gayret gösterin dikkat et demişti. ama bana eski sevgilisi ile konuşmaya başlayacak sana yalan söyleyecek en azından hayatına biri girebilir gibisinden bir durumdan bahsetmedi sıkıntı kopukluk dedi sonuç ben öğrendim bir şekilde 1 senelik ilişkim bitti ayrıldım
Dikkat et diyorlar da ne yapabilirsin ki bu duruma?
Sen mi git konuş dedin
Erkeklerden nefret ettim ya ne istediklerini bilmiyorlar
Üzüyorlar boş yere
Madem onu unutamamış senin 1 seneni niye çalıyor ya delircem Yani sonunda

Valla birbirimizin dertlerini okudukça mendil atılan dönemlerde yaşamak istiyorum. bu nedir yahu, eskiden adamlar ne güzel severmiş. Şimdi maşallah gönülleri otogar gibi , giren çıkan belli değil

Geçmiş olsun boşver, daha iyisi çıksın karşına
Valla ya bu ne
Bir insan ne istediğini bilecek şu hayatta
Aptallar ya

bunların hepsi ama hepsi aslında sizin hayrınıza cok çabu gercek yüzlerini görmüş oluyorunuzidarbe ala ala darbe almayacak kişiyi tercih edeceksiniz ileride bu sekılde yazgınızda evlenecegınız kişi yazılı ben kader kısmına ınanıyorum olmuyorsa zorlamamak kalp kırıklıgı yasamamak ıcın kesınlıkle güveninizi kıran sizi kaybetmekten korkmayan insanlardan uzak durun..sosyal medyayı cok aktıf kullanıpta ona buna ekleme talebı gonderen fln aman dıyım tanımadıgı kısılerı takıp eden adamdan uzak durun derim

Böyle şeyleri okudukça erkeklerden soğuyorum yemin ederim
Hepsi bu köpekler gibi değil tabi ama bize hep öyleleri denk geliyor nedense :(

Back
X