tellwe.com'da bakılan fallar!

Doğru erkeği nasıl bulursunuz konum iyi mi ???
Şu öküzleri çekmeyelim artık yaa
Onlar bizi çeksin
Azıcık sevilince şımarıyorlar
Benim eskilerden bir ex bana 1 yıl sonra dönmüştü bir kere salak bana kızıp biriyle evlendi evlendikten sonra bana ulaşmaya çalıştı
Tehdit ettim savcılığa vericem dedim öyle kurtuldum
Beyinsiz evlenmiş gitmiş eski sevgilisine yazıyo
İyiki evlenmemişim senle sedim demek banada yapacaktın sen bunu

Konun bence harika 👍🏼
Canım sana da bir Allah’ın iyi kulu rastlamamış! Nedir bu çektiğin erkeklerden :KK12: Gerçi sana diyorum ama benim de senin gibi benzer bir hikayem var. Adamın nişanlısı varken benimle de çıkmaya çalıştı aynı zamanda 🤦🏻‍♀️ Var böyle açgözlüler 🙄

Bana tamamen benin’le alakası olmayan bi fal yolladı bende söyleyince geri iade etti. Ben hiç başarılı bulmadım. Belkide dedikleri gibi enerjimiz tutmadı :KK64:
Aynen bana da hem sacmaladi hem de karamsar olarak sacmaladi.

Konun bence harika 👍🏼
Canım sana da bir Allah’ın iyi kulu rastlamamış! Nedir bu çektiğin erkeklerden :KK12: Gerçi sana diyorum ama benim de senin gibi benzer bir hikayem var. Adamın nişanlısı varken benimle de çıkmaya çalıştı aynı zamanda 🤦🏻‍♀️ Var böyle açgözlüler 🙄
Evet çok şerefsiz tanıdım
Ama hepside kendini masum gösteren tiplerdi
Yani bakarsın adam çapkın vs taş gibi yakışıklı Kadınlar etrafında pervane öyle de değillerdi
Öylesi de vardı ama onlara şaşırmamıştım
Asıl şaşırdığım bunlar oldu
Bu arada hala benimkinden ses yok .hikayelerime bakıp duruyor sinir ediyor WhatsApp ta beni

Evet çok şerefsiz tanıdım
Ama hepside kendini masum gösteren tiplerdi
Yani bakarsın adam çapkın vs taş gibi yakışıklı Kadınlar etrafında pervane öyle de değillerdi
Öylesi de vardı ama onlara şaşırmamıştım
Asıl şaşırdığım bunlar oldu
Bu arada hala benimkinden ses yok .hikayelerime bakıp duruyor sinir ediyor WhatsApp ta beni

Bence senin ona adım atmanı bekliyor ama atmazsan o sana gelecek gibi geliyor bana... Hahaha falcılar gibi oldum vallahi 😀

M meltemgnlll canım senin durumlar noldu :) Var mı gelişme ??? Analizlerini bekliyoruz :KK70:
Bebiş valla benim bubastis erkek arkadaşımın endoskopi olacağına kadar bildi ve detay neredeyse vermedim.bir tartışma olacak görüşmeniz bu yüzden olacak demişti bu da bugün yaşandı. adında a ve l harfi var dedi aynen öyle bunu da apacik bildi. kadın gerçekten çok iyi bende.. Bunun dışında elifsucan bu ay sonuna kalmadan iki iş görüşmen var birisi mutlaka olacak demişti. Gerçekten iki tane görüşmem oldu ve pazartesi başlıyorum birine.. Daha sonra naktanin falına göz geçirdim ve yüzde 70 80 oranında çıkmış.. Görüşmeye gideceğim yer e kadar içerde erkek yogunluğunun çok olduğuna kadar herşeyi görmüş ve bir hastanenin arkasında gibi yani bu kıyafetlerle mı çalışacağım diyeceksin hatta sen demiş bunlarda doğru.. Görüşmeye gittiğim yer hastanenin biraz ilerisinde ve özel iş kıyafetiyle çalışılan bir yer.. Sadece mayıs civarı haziran civarı için demiş fakat eylül ortasında yaşandı bu durum..

Umarim bana da patlar "Bombastic" :p zaten enerjisini de hic sevmedim ben o kadinin. Pembe tablo istemiyoruz ama uslup cok onemli illa ki felaket tellalligi yapip bundan beslenmek de gerek degil. 👿
Bana cok olumlu bi fal yollamisti, birkac konu haric. Falin %90ini cikti diyebilirim..
Ama insallah sana cikmaz babes
Sen ne fali atmistin ona?

Bence senin ona adım atmanı bekliyor ama atmazsan o sana gelecek gibi geliyor bana... Hahaha falcılar gibi oldum vallahi 😀
Çok bekler :)
Katır gibi inatçıyımdır ben
Ya kuzum bizim farklı sorunlarımızda vardı zaten belkide hayırlısı bu oldu .ben vazgeçtim ya artık .ararsa da dönmeyi düşünmüyorum bu saatten sonra
Hayırlısı hepimiz için inşş
Sizde var mı gelişmelerr??

Çok bekler :)
Katır gibi inatçıyımdır ben
Ya kuzum bizim farklı sorunlarımızda vardı zaten belkide hayırlısı bu oldu .ben vazgeçtim ya artık .ararsa da dönmeyi düşünmüyorum bu saatten sonra
Hayırlısı hepimiz için inşş
Sizde var mı gelişmelerr??

Tabi canım her zaman hayırlısını isteyeceksin 🙏🏼 Vallah ben 3 hafta önce yazma bana birdaha bıktım dedim artık, ondan beri uzak duruyor ama onun huyu öyle biraz rahat bırakır sonra birden sevdiği aklına gelir ve yine yazar. İnşallah falcıların dediği kişile tanışırım yakında :KK68:

Back
X