- 8 Ağustos 2019
- 226
- 360
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #30.801
ne falı attınız
Tarot yolladım. Uzmanlık alanı tarot diye yazmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne falı attınız
Kız ben ona senelerönce baktırmıştım
Gelecekle ilgili çıkmadı söyledikleri
Ama anı bilmişti
Ama bende bilememesi sende bilemeyecek anlamına gelmez tabi
Biliyorsun enerji işi bu fal
Daha bakmadı mı kuzumVallah Klothoyagmur benim falıma bakana kadar ben zaten evli mutlu çocuklu olmuş olacağım ve fala ihtiyaç kalmayacak gibi görünüyor![]()
Daha bakmadı mı kuzum
Bu falcılarda günlerce bekletiyor ya bende sinir oluyorum
Bakar da bekletiyorlar niyeyseHayır canım daha bakmadı ☹ Beklemekten hevesim kaçtı. Bence bakmayacak gibi geliyor bana![]()
Ben de beklemedeyim. Şu an itibariyle gelen bir şey yok. Bu arada tellwede, toplam 5 ay içinde Klothoya 8 kez fal attığımı gördüm. Bunlardan 4'ü zamanaşımına uğramış, 1'ini o iptal etmiş, 3'ünü ise yorumlamış. Moral bozmak istemezdim ama durum böyle :))Teşekkür ederimEvet dün akşam falda diye görünüyordu. Bende fal gönderdim ama daha bekliyorum
![]()
Ben de beklemedeyim. Şu an itibariyle gelen bir şey yok. Bu arada tellwede, toplam 5 ay içinde Klothoya 8 kez fal attığımı gördüm. Bunlardan 4'ü zamanaşımına uğramış, 1'ini o iptal etmiş, 3'ünü ise yorumlamış. Moral bozmak istemezdim ama durum böyle :))
Ben bugun bakar diye bekliyorum. Dun gece 7 kisi vardi. Sonra 4'e düsmustu.Günaydınnnn! Daha bakmamış. Bence benimki de zamanaşımına uğrayacak gibi görünüyor. Dün çevrim içi olarak görünüyordu ama sonra yine gün içi aktif’e çevirdi ve fallarada bakmadı![]()
Ben bugun bakar diye bekliyorum. Dun gece 7 kisi vardi. Sonra 4'e düsmustu.
ben yesilcingeneye baktırdım yine ben de butun vadele çıkmış gelecek tutturdu butun fallarında
aslında bu kadar sık göndermemek lazım cünkü tavsiyeye dönüyor ama mesela 5 hafta önce eylül sonu kopukluk riski demiş ama tercihsel olarak demiş eylül sonu adamdan ayrıldımAyda bir mi yolluyorsun canım Cingeneye falı?
Ya bendede ayrılığı bilmişti dediği vakit ayrilmistik birde yeşilcingenenin diger ozel fallari nasil su falu yada bakla falı denemek istiyorumaslında bu kadar sık göndermemek lazım cünkü tavsiyeye dönüyor ama mesela 5 hafta önce eylül sonu kopukluk riski demiş ama tercihsel olarak demiş eylül sonu adamdan ayrıldım
onları bilmiyorum hiç denemedim. keske basından itibaren butun fallarını dinleseydim o zaman adamla suan hala beraber olurdumYa bendede ayrılığı bilmişti dediği vakit ayrilmistik birde yeşilcingenenin diger ozel fallari nasil su falu yada bakla falı denemek istiyorum
yesilcingene Pazar günü fal bakıyor mu acaba bilginiz var mı?