tellwe.com'da bakılan fallar!

Kız ben ona senelerönce baktırmıştım
Gelecekle ilgili çıkmadı söyledikleri
Ama anı bilmişti
Ama bende bilememesi sende bilemeyecek anlamına gelmez tabi
Biliyorsun enerji işi bu fal

Doğru söylüyorsun canım, enerji işi. Bakalım! Bende zaten çok nadir falcı geleceği bildi 😕

Teşekkür ederim 🙏🏼 Evet dün akşam falda diye görünüyordu. Bende fal gönderdim ama daha bekliyorum 🙂
Ben de beklemedeyim. Şu an itibariyle gelen bir şey yok. Bu arada tellwede, toplam 5 ay içinde Klothoya 8 kez fal attığımı gördüm. Bunlardan 4'ü zamanaşımına uğramış, 1'ini o iptal etmiş, 3'ünü ise yorumlamış. Moral bozmak istemezdim ama durum böyle :))

Ben de beklemedeyim. Şu an itibariyle gelen bir şey yok. Bu arada tellwede, toplam 5 ay içinde Klothoya 8 kez fal attığımı gördüm. Bunlardan 4'ü zamanaşımına uğramış, 1'ini o iptal etmiş, 3'ünü ise yorumlamış. Moral bozmak istemezdim ama durum böyle :))

Günaydınnnn! Daha bakmamış. Bence benimki de zamanaşımına uğrayacak gibi görünüyor. Dün çevrim içi olarak görünüyordu ama sonra yine gün içi aktif’e çevirdi ve fallarada bakmadı🤷🏻‍♀️

aslında bu kadar sık göndermemek lazım cünkü tavsiyeye dönüyor ama mesela 5 hafta önce eylül sonu kopukluk riski demiş ama tercihsel olarak demiş eylül sonu adamdan ayrıldım
Ya bendede ayrılığı bilmişti dediği vakit ayrilmistik birde yeşilcingenenin diger ozel fallari nasil su falu yada bakla falı denemek istiyorum

Back
X