tellwe.com'da bakılan fallar!

bir de huzurlufal diye kullanici adiyla diger falcilara fal baktirip olumsuz yorumlar yaptirtiyosun.bi falci duvara yazmisti huzurlufal emege saygisizlik yapiyo diye. abbeydawn hemen altina yazmis yoo bana hep bes yildiz veriyo diyo. yani millete en iyi falci imaji cizmek icin diger falcilari asagi cekmeye calisiyo. cin olmadan adam mi carpiyosun sen bakkiiiimm:KK66:)) her fala ayni seyi kopyala yapistir yapiyosun hep olumlu seyler soyluyosun bes yildiz versinler diye, bi de olcak dediklerin olmadi onu da belirteyim 🤣🤣
Sanırım sizde o siteden başka bir falcısınız

Sanırım sizde o siteden başka bir falcısınız
hayir ama hemen hemen herkese fal baktirdim orada deneyimlerimi paylasiyorum.tek bir falciyi ovmuyorum.okuyabilirsiniz eskileri. mesela bugun de vadivatani cok ovdukleri icin ona yolladim.bekliyorum.yarin paylasicam sonucu. sadece insanlarin kandirilmasini istemiyorum ve tepki gosteriyorum.cunku ben cok kandirildim orda biden fazla hesabi olanlar oldugunu kesfettim.

Bana artık fazla geliyor. 20tl üstü fal parası vermek. Zaten ne çıkıyor ne de artık falcılar doğru düzgün bakıyor. 40tl verdiğim falcı ile 10tl verdiğim falcı arasında bir fark göremedim ben ki 2012den beri tellwe de fal baktırırım.
Merhaba, ben ilk defa fal yolladım yesilcingene ve UYUMSUZZ’a. Siz daha önce baktırdınız mı?

Baktırıp memnun kaldığınız kimler oldu peki? Söyledikleri çıktı dediğiniz bir falcı önerebilir misiniz?
Söyledikleri çıkan tek bir kişi var benim gözümde medyumvedat ama ben kendisine 2015te fal atmıştım. Kısa bir fal bakmıştı o zaman güzel çıkmıştı. Şimdi ne alemdedir bilmiyorum. Onun dışında şu ankilerden beğemdiğim banu Yılmaz ilk baktığında güzel yorum yaptı. İkinci eh işteydi. Ama ona yine atabilirim içlerinde beni tatmin eden oydu. Klotho iyidir bir de. Yani boş konuşmaz. Sizi tatmin edebilir diye düşünüyorum.

bir de huzurlufal diye kullanici adiyla diger falcilara fal baktirip olumsuz yorumlar yaptirtiyosun.bi falci duvara yazmisti huzurlufal emege saygisizlik yapiyo diye. abbeydawn hemen altina yazmis yoo bana hep bes yildiz veriyo diyo. yani millete en iyi falci imaji cizmek icin diger falcilari asagi cekmeye calisiyo. cin olmadan adam mi carpiyosun sen bakkiiiimm:KK66:)) her fala ayni seyi kopyala yapistir yapiyosun hep olumlu seyler soyluyosun bes yildiz versinler diye, bi de olcak dediklerin olmadi onu da belirteyim 🤣🤣
Yok canim inanki falci degilim ben sadece görüslerimi söyledim. Memnun kaldigimi bildirdim sadece. Ona kalirsa medyumz var ondanda memnunum. Herkeze ayni cikacak diye birsey yok. Iyi birnfalci onerisi istediniz bende goruslerimi soyledim. Hemen neden yanlis anliyorsunuzki.

Kızlar meydumcetine fal baktırıp çıktığı olan varmı?? Bana o kadar olumsuz konuştu ki çok üzüldüm. Daha önce yesilcingene ve klothoyagmur a baktım ikiside olumluydu ama medyumcetin beni üzdü direk uygulamayı sildim o derece..:KK12:

PapatyadanHayallere fal baktıran oldu mu kızlar bir kaç arkadaşım baktırmış nokta atışı yorumları olmuş oldukça uzun yorumluyormuş ama yine de emin olamadım baktıran oldu mu aranızda????

fildor'a baktirdim anlik durumu bildi harf de verdi gelecek hakkinda soylediklerini beklicem. yasocuk ta anlik durumu bildi kisilik analizini iyi yapti,verdigi tarihi bekliyorum olacak mi diye, uyumsuza baktirdim yuzeysel ve klişe cumleler vardi benle alakasizdi. papatyadanfallar a baktirmistim daha once ama tavsiye verir gibi yazmis , begenmedim ama herkes cok iyi diyor bilemedim.

Herkese merhaba, Uyumsuzz’a yıldızname baktırdım. Şartlı fal talebine sinirlenmiş olsam da (bu şartlı fal meselesi gerçekten hangi akla hizmettir, çözemedim gitti. Şımarıklık ve saçmalıktan başka bir şey değil) ve yazdığı bazı yerleri hemen anlamakta zorlansam da, genel olarak iyi buldum falını. İsabetli analizler yapmış. Gelecek de çıkarsa yazarım. Tabii o zamana hala bu forumda olursam çünkü çok uzun vade verdi :))

Herkese merhaba, Uyumsuzz’a yıldızname baktırdım. Şartlı fal talebine sinirlenmiş olsam da (bu şartlı fal meselesi gerçekten hangi akla hizmettir, çözemedim gitti. Şımarıklık ve saçmalıktan başka bir şey değil) ve yazdığı bazı yerleri hemen anlamakta zorlansam da, genel olarak iyi buldum falını. İsabetli analizler yapmış. Gelecek de çıkarsa yazarım. Tabii o zamana hala bu forumda olursam çünkü çok uzun vade verdi :))
Bence uyumsuz genel olarak çook uzun vade veriyor benim yorumlardan takip ettiğim kadarıyla böyle sanki :(

fildor'a baktirdim anlik durumu bildi harf de verdi gelecek hakkinda soylediklerini beklicem. yasocuk ta anlik durumu bildi kisilik analizini iyi yapti,verdigi tarihi bekliyorum olacak mi diye, uyumsuza baktirdim yuzeysel ve klişe cumleler vardi benle alakasizdi. papatyadanfallar a baktirmistim daha once ama tavsiye verir gibi yazmis , begenmedim ama herkes cok iyi diyor bilemedim.
memnun kaldım gayet guzeldi de ismi PapatyadanHayaller demiştim fallar diye söylüyorsunuz heralde sizde :))))))

Back
X