- 14 Mart 2010
- 7.926
- 6.844
- 723
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
Acikkahvem iyi yorumliyor mu?
Kizlar, ASK3, Yesilcingene, otekidunyali, Derin484, arzubaci ve asteria hakkinda fikri olan var mi? Basari oranlari yuksek gorunuyor, deneyen var midir?
Tam bir ay sonra gidecegim, ama Istanbulda kalmiyoruz maalesef :/
Bence Tellwe'deki Pembekahvee'yi, Galen'i, Kahinvanga'i yada Canta'i deneyebilirsin
Canta'nin dedigi cikti bende.
Hemde 6-7 ay önce baktirmisitm.
Hic inanmamistim onun dediklerine.
Olumsuz konusmustu ve gercekten öyle oldu.
Ama Canta girmiyor artik galiba
Cyrstall diye bir falci da vardi orda, onun dedigi de olmustu
ben kahinvangaya fal göndermiştim bana sıkıntılı bu fal bakamam geri iade etti. ben de sıkıntılı derken ne demek istiyorsunuz dedim kötü bir şey mi gördünüz dedim? nazar ve olumsuzluk kötü enerji gibi şeyler söyledi.
o zaman ben de tedirgin olup oykuablaya göndermiştim iyi sayılırdı bence ama ben baktırdıktan sonra fiyatları artırmış.
baktıran olursa merak ediyorum beğenicek mi?
Hicbiri gelecegi bilememis o zaman, tellwe de daha fazla takilmayalim bence.:2:
Buraya üye olup kredi yükleyeyim dedim 20 kredi 39 lira oldu vay canına yaaa... 40 liram gitti ya delirdim :))))
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir üye olmadığım halde fal siteleri konularında yazdığınız yorumları takip ediyorum ve sizin tavsiyellerinize bakarak ben de fal baktırdım bayağı. Dediğim gibi sadece okuyucuydum üye değildim ama bugün olan şeyden sonra buraya içimi dökmek için üye oldum. Her neyse dün öğlen saatlerinde burdaki bir üye, esince adlı üyeyi tavsiye ettiğini okudum ve hemen tarot gönderdim o sıralar fiyatı 5 tl idi. Dün öğleden beri cevap gelmemişti, bekliyordum ve bekliyordum. 1 saat önce kendisi sisteme girdi ve falımı iade etti. Hiçbir sebep belirtmedi sadece sorduğum soruya "çok mücadele edeceksin kredin boşuna gitmesin sevgilerimle" gibi bir cümle yazdı. Feci sinirlendim çünkü dün öğleden beri beklemiştim. Sorduğum soru eğitim için uzun vadeli bir soruydu belki bu yüzden iade etmiştir diye iyi niyetli düşünüp bu defa katina yoladım ilişki için ama şaka gibi yine iade etti bu defa "hep bayanlar çıkmış erkek yok kartlarınızda" dedi evet şaka gibi bu cümleyi kurdu.Sonra tekrar sayfasına girdim ve durumu anladım meğer hanımefendi fiyatlarını yükseltmiş 5 tl fiyatı 13 tl yapmış. Benim gönderdiğim zaman 5 tl olduğu için bakmamış ama abuk subuk bahaneyle iade etmişti. Feci sinirlendim dünde beri bekliyorum ama sırf daha fazla kazanmak bana 5 tl fiyata bakmamak için iade etmişti. Kendisi şu a gözümde para hırsına bürünmüş bir falcı olarak kaldı. Gelecek çin belki yorumları çıkacaktır baktıranlar için ama ben asla kendisine baktırmayacağım. Yaptığı saygısızlık nedeniyle maddi hırslı biri olarak aklımda kalacak.
İçimi dökmek istedim arkadaşlar ben de pek çok fal baktırdım sinirlerim düzelince yorumlarımı sizle paylaşacağım. İyi akşamlar diliyorum sizlere.
Inanamiyorum ya.
Bana da sacma sapan sebeblerle falimi iade etti, simdi baktim.
Ne bicim falci bu yahu.
Bende dün'den beri bekliyorum falimi.
Cok ayip ya -.-
ilk defa böyle birsey ile karsilasiyorum.
Bencede. Fallarinin fiyatini yükseltmis, ve 5 tl'lik "ucuz" falimi yorumlamak istememis, o yüzden iade etti -.-
Inanamiyorum ya.
Bana da sacma sapan sebeblerle falimi iade etti, simdi baktim.
Ne bicim falci bu yahu.
Bende dün'den beri bekliyorum falimi.
Cok ayip ya -.-
ilk defa böyle birsey ile karsilasiyorum.
Bencede. Fallarinin fiyatini yükseltmis, ve 5 tl'lik "ucuz" falimi yorumlamak istememis, o yüzden iade etti -.-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?