• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Emin misin? Bayanla erkeğin sesi nasıl aynı olur🤣
Asko ikiside Erkek 😂 zaten isim veriyor nereye yollicagini ücretin ordaki isim de Erkek deva günes de Erkek. Sen falsepetinde devayi denedin mi ? Ayni onun sesi konusmasi bile

Firuze erkman hakkinds ne düsünpyfsunuz yorumlari alabikifmiyim ?

Asko ikiside Erkek 😂 zaten isim veriyor nereye yollicagini ücretin ordaki isim de Erkek deva günes de Erkek. Sen falsepetinde devayi denedin mi ? Ayni onun sesi konusmasi bile
Valla ben şaşırdım canım ne diyo acaba diye 🤣 deva bayan ismi kafam karıştı bi an kusura bakma 🤣 ben deva güneş e baktırmadım şahsen 2-3 aydır da gitmiyorum. Bana aşırı negatif geliyor. Yalnız aşkla alakalı kişilerde hep nokta atışı yaptı. Bi de benim durum farklı buradaki çoğu kişiye göre

Valla ben şaşırdım canım ne diyo acaba diye 🤣 deva bayan ismi kafam karıştı bi an kusura bakma 🤣 ben deva güneş e baktırmadım şahsen 2-3 aydır da gitmiyorum. Bana aşırı negatif geliyor. Yalnız aşkla alakalı kişilerde hep nokta atışı yaptı. Bi de benim durum farklı buradaki çoğu kişiye göre
Bilmiyorum Bana herkese uyabilcek seyler söyledi ya Hani spesifik birsey Yoktu malesef. Peki o venüs önerdigin o nezmn cevrimci oluyor

Kızlar herhangi bir platformda iyi fal bakan bir falcı önerir misiniz

Ahu yaldıza baktırdım vadesini bekliyorum sizin baktırıpta çıkan oldumu
Ayda Deniz'in maddi konularla alakalı dedikleri çıktı.. diğerlerine daha var. Eda Denizer de kişilerin karakterlerini çok güzel ortaya koyuyor . Ama buradan da bir arkadaşın dediği gibi yakın vade verıyor ve boylelıkle patlıyor .

Eda'nın yerinde olsam o kadar güzel analiz yapıyorum en azından zaman dilimini biraz daha geniş tutabilirim 3 gün 5 gün 6 gün çok riskli bence

Ahu yaldıza baktırdım vadesini bekliyorum sizin baktırıpta çıkan oldumu
Ben deha ya baktırdım. Vadesi çıktı. Kalp bahçem diye platformda baktırıyordum. Orada deha ve Venüs vardı. Venüs hala var. İkisi de aynıdır. Deha sistemden çıkınca numarasını almıştım.

Astrocenter sibel kara, banu doğru ve uzay kutlu favori 3 lüm.

Ama soracak olursanız bir numaram sibel kara

Toplamda 5 kişiye baktırıyorum. Astrocenter Sibel kara, uzay kutlu, banu doğru
Kalpbahcem Venüs ve deha. Bunlar süper
Yeni üyesin Bir de çok heyecanlı övüyorsun acaba diyorum falıcının kendisi misin? yanlış anlama olur mu paranoyak olduk artık

eda denize baktırcağım ilk baktırmamda öngürüleri iyi gibiydi 4 gün sonra buluşma olacak demişti martta baktırmıştım 4 gün buluşma olmadı ama nisanın dördünde buluştuk tekrar baktırayım mı siz ne dersiniz

eda denize baktırcağım ilk baktırmamda öngürüleri iyi gibiydi 4 gün sonra buluşma olacak demişti martta baktırmıştım 4 gün buluşma olmadı ama nisanın dördünde buluştuk tekrar baktırayım mı siz ne dersiniz
Bence baktır. Allah degıl sonucta. Ve bilmiş. Cok uzak vade gecmemıs. Devanın bir yıl sonra çıkan fallarının hatırına bir sürü danışanı var . Eda'ya haksızlık olmasın bir ay için😂😂😂😂

Bence baktır. Allah degıl sonucta. Ve bilmiş. Cok uzak vade gecmemıs. Devanın bir yıl sonra çıkan fallarının hatırına bir sürü danışanı var . Eda'ya haksızlık olmasın bir ay için😂😂😂😂
sin baktırdınız mı eda denizere
deva bende çıkmadı .karma tilkiye ahu yıldıza baktırdınız mı

Yeni üyesin Bir de çok heyecanlı övüyorsun acaba diyorum falıcının kendisi misin? yanlış anlama olur mu paranoyak olduk artık
Est. Bu 5 kişiden verim aldım. Ve çok iyilerdi. Ben pek çıkamadım yeni kişileri dene yemedim. Risk alamıyorum falda çok

Fal Portal olumsuz yorumları asla yayınlamıyor bu arada
Tarotun Bestesi
süre boyunca sesi kaydetti (7 dakika) ve süre bittikten sonra 10 saniyelik ses attı ve süre bitti yorumlarda yazarsınız dedi.
Ravenna asla anlam verilemeyen bi fal baktı süre içinde soruları okuyor süre bitti zaten
Ruhun Çiçeğine baktıracagım. güncellerim.

Fal sepetinde de
Peri Meleğ
e baktırdım iade aldım bilemedim yanı cok uyumlanamadık. Müge Demircan a baktırdım. onu da iade almadım ama fena da sayılmazdı kahve baktırmıstım o yuzden emın olamadım galiba.

Back
X