- 14 Temmuz 2020
- 14
- 15
- 3
- 27
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #32.241
Kızlar bişi sorcam GANDALF00 hakkında ne düşünüyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim bu canımKızlarrrrr az önce yeni bir falcı gelmiş ona fal baktırdım 5 kredi artmadan baktırın diyorum doğum günüm diye 5 kredi gelmişti iyi ki atmışım kahve fal.eski sevgilimin baskıcı ve kendini haklı gören biri olduğunu bildi ve dönüş var demiş doğum günüm diye yazdı mesaj.ve diğer kişiyi de sormuştum onu da demiş doğru.evleneceğim kişiyi de sordum inşallah dediği çıkar.sağlıkçı olduğumu da ben demedim bildi.
Durup durup aynı falcıyı övmeniz gerçekten çok akıllıcaTellwede az once maeviaa adlı falcıya fal baktırdım efffffsane hanımlar tek kelimeyle geçmişi tamamen bildi şimdi geleceği bekliyorum tavsiye ederim :)))
cnm bu dedigin sultanhanim mi?Kızlarrrrr az önce yeni bir falcı gelmiş ona fal baktırdım 5 kredi artmadan baktırın diyorum doğum günüm diye 5 kredi gelmişti iyi ki atmışım kahve fal.eski sevgilimin baskıcı ve kendini haklı gören biri olduğunu bildi ve dönüş var demiş doğum günüm diye yazdı mesaj.ve diğer kişiyi de sormuştum onu da demiş doğru.evleneceğim kişiyi de sordum inşallah dediği çıkar.sağlıkçı olduğumu da ben demedim bildi.
Valla ben pek beceremedim sizin yaoyıgınız gibi alıntı mesaja cevap vermeyicnm bu dedigin sultanhanim mi?
SULTANHANIM A baktırmıştımKim bu canım
Ben üç kere yağmuradama baktırdım. Gerçek bir bakımcı olumsuz konuştu ilk önce inanmadım ama dediklerini yaşadım ayrıldım erkek arkadaşımdan ikinci defa bastırdığımda barışacaksın dedi. Ve evet barıştım gerçekleri olumsuz olsada söylüyor aşk falı baktırdım denemenizi tavsiye ederimyıldıznameyi de aynı ex için mi baktırdın canım? Bir de çok sonra yaşandı dediğin ne kadar sonra mesela?
Yağmuradam mı? baktırdığım en kötü fallardan biriydi. Şu otomatik fal bakan telefon uygulamaları bile daha iyi.Ben üç kere yağmuradama baktırdım. Gerçek bir bakımcı olumsuz konuştu ilk önce inanmadım ama dediklerini yaşadım ayrıldım erkek arkadaşımdan ikinci defa bastırdığımda barışacaksın dedi. Ve evet barıştım gerçekleri olumsuz olsada söylüyor aşk falı baktırdım denemenizi tavsiye ederim
Tam fal atmıştım ki bu mesajı gördümYağmuradam mı? baktırdığım en kötü fallardan biriydi. Şu otomatik fal bakan telefon uygulamaları bile daha iyi.