tellwe.com'da bakılan fallar!

Yaa en çok şaşırdığım şu olmuştu PapatyadanHayaller fake hesap açıp kendini övmüştü falan sonra geldi kendi hesabıyla burda çirkefleşti ya yuh dedim yani daha neler bu kk burda neler gördü bende tabi 😅😂

Kızlarrrrr az önce yeni bir falcı gelmiş ona fal baktırdım 5 kredi artmadan baktırın diyorum doğum günüm diye 5 kredi gelmişti iyi ki atmışım kahve fal.eski sevgilimin baskıcı ve kendini haklı gören biri olduğunu bildi ve dönüş var demiş doğum günüm diye yazdı mesaj.ve diğer kişiyi de sormuştum onu da demiş doğru.evleneceğim kişiyi de sordum inşallah dediği çıkar.sağlıkçı olduğumu da ben demedim bildi.

Eklentiler

• Screenshot_20200718_213355_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200718_213355_com.android.chrome.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 178
Kızlarrrrr az önce yeni bir falcı gelmiş ona fal baktırdım 5 kredi artmadan baktırın diyorum doğum günüm diye 5 kredi gelmişti iyi ki atmışım kahve fal.eski sevgilimin baskıcı ve kendini haklı gören biri olduğunu bildi ve dönüş var demiş doğum günüm diye yazdı mesaj.ve diğer kişiyi de sormuştum onu da demiş doğru.evleneceğim kişiyi de sordum inşallah dediği çıkar.sağlıkçı olduğumu da ben demedim bildi.
Kim bu canım

Tellwede az once maeviaa adlı falcıya fal baktırdım efffffsane hanımlar tek kelimeyle geçmişi tamamen bildi şimdi geleceği bekliyorum tavsiye ederim :)))

Tellwede az once maeviaa adlı falcıya fal baktırdım efffffsane hanımlar tek kelimeyle geçmişi tamamen bildi şimdi geleceği bekliyorum tavsiye ederim :)))
Durup durup aynı falcıyı övmeniz gerçekten çok akıllıca

cnm bu dedigin sultanhanim mi?

selamlar geçen ay okaliptus49 'a baktırdıgım faldakı 2 olayı yasadım arkadaslar sevgılımle bı kopus gormustu ıhtımal vermemıstım o ara ama cıddı bı sebepten yollarımızı ayırdık kı bu ay barıstık bır dıgerı de bekledıgımız bı para vardı eylul dedı ama o doneme denk gelıccek muhtemelen almamızda.. öneriyorum falcıyı yıne atıcam hatta iyi geceler

yıldıznameyi de aynı ex için mi baktırdın canım? Bir de çok sonra yaşandı dediğin ne kadar sonra mesela?
Ben üç kere yağmuradama baktırdım. Gerçek bir bakımcı olumsuz konuştu ilk önce inanmadım ama dediklerini yaşadım ayrıldım erkek arkadaşımdan ikinci defa bastırdığımda barışacaksın dedi. Ve evet barıştım gerçekleri olumsuz olsada söylüyor aşk falı baktırdım denemenizi tavsiye ederim

Ben üç kere yağmuradama baktırdım. Gerçek bir bakımcı olumsuz konuştu ilk önce inanmadım ama dediklerini yaşadım ayrıldım erkek arkadaşımdan ikinci defa bastırdığımda barışacaksın dedi. Ve evet barıştım gerçekleri olumsuz olsada söylüyor aşk falı baktırdım denemenizi tavsiye ederim
Yağmuradam mı? baktırdığım en kötü fallardan biriydi. Şu otomatik fal bakan telefon uygulamaları bile daha iyi.

Back
X