- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #32.201
Bende de cikmadi ama cikanlar da azimsanacak kadar az degil elifsucan ben ve arkadasima tutturdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elifsucan bende çok kötü patladı bende çok ümitliydim ondan ama tamamen fiyasko oldu benim için.Bende de cikmadi ama cikanlar da azimsanacak kadar az degil elifsucan ben ve arkadasima tutturdu
Tabii ki. Bende çıktı mesela. Ama elifsucani denemedim. Tellwe herkesi falci yapıyor ben de falci olabilirim simdi hesap açsam mülakat ya da görüşme bile yok. Bir kaç kişi dışında kötü bir mecra.Bende de cikmadi ama cikanlar da azimsanacak kadar az degil elifsucan ben ve arkadasima tutturdu
Ya çingeneye bence çok takılmamak lazım. Çok çok olumsuza çekiyor her durumu. Ben bu adam için ilk attığımda olacak demişti, bi dönem çok iyi gitti sonra sarpa sardı. Bunla olmayacak evlilik olmaz vs dedi. Daha henüz evlilik zaten yok ama mesela ayrıyken başkasıyla görüştüğünü vs bildi. Sonra kader döngünüz var bitmemiş dedi bana, evet biz tekrar bi şekilde bir araya geldik. Son falında ilerde başka bi kadın bunun hayatına girecek sanki ama inş yanılırım hoş geri döner diyerek bitirmişti.Bu arada yeşilçingenenin hayırlı deyip hayırsız çıkanlar varmış ya,tam tersini yaşayan var mı?
Taraca ayrıldı sanırım yakalayamadım ... Efsunine şartlı bakmak istediği için red ettimHocanalan hanim var birde taraca var ordan bunlara baktiran var mj
Efsunine patladı bendeBirde efsunine?
Hadi ya hep falda gozukuyor ama ilgimi cektiEfsunine patladı bende
Havas baktırmıştım hatta. Patladı bayaHadi ya hep falda gozukuyor ama ilgimi cekti
En pahalisindan:)Havas baktırmıştım hatta. Patladı baya![]()
Yaptık bir hataEn pahalisindan:)
Hahah allah affetsinYaptık bir hata![]()
Zamaninda. buraya coklu hesap/grup falcilari isim isim cok yazdim, Efsunine bunlardan biri. O ve saz arkadaslari (Falcananay, Gaiptensesler, YeterAtarli, Sadece Gercekler, FallarKralucesi, Sultanfalci, Sahzadem, ...bio kisminda bilgi yoktur hatta) sürekli yanyana dizilip ayni saatte online ve offline olurlar (tek yerden kumanda edilliyor i.e. coklu hesap) bir de yine isimlere Anne, Ana, Abla ekleyen bir coklu hesap var ayni kisiye ait, yine tuhaff fotolari olan bir grup var: Agnora, Elita, Okaliptus49, Hayalgibi, Karadede, Yagmuradam1964, MucizeHiSss, Aytence, Sirim_2017 gibi hesaplar da Birsem67'nin hesaplari. Bu gruplar oyuna farkli isimler de (dummy) sokup cikariyorlar zaman zaman, bunu da burada belirtmis olayim.Efsunine patladı bende
Mucizehiss geçen rüyama girdi baktırıp çok beğeniyodumZamaninda. buraya coklu hesap/grup falcilari isim isim cok yazdim, Efsunine bunlardan biri. O ve saz arkadaslari (Falcananay, Gaiptensesler, YeterAtarli, Sadece Gercekler, FallarKralucesi, Sultanfalci, Sahzadem, ...bio kisminda bilgi yoktur hatta) sürekli yanyana dizilip ayni saatte online ve offline olurlar (tek yerden kumanda edilliyor i.e. coklu hesap) bir de yine isimlere Anne, Ana, Abla ekleyen bir coklu hesap var ayni kisiye ait, yine tuhaff fotolari olan bir grup var: Agnora, Elita, Okaliptus49, Hayalgibi, Karadede, Yagmuradam1964, MucizeHiSss, Aytence, Sirim_2017 gibi hesaplar da Birsem67'nin hesaplari. Bu gruplar oyuna farkli isimler de (dummy) sokup cikariyorlar zaman zaman, bunu da burada belirtmis olayim.
evt cnm begendm ben ama cok kisa baktiArkadaşlar merhabaaa telwe uygulamasında Cansukutsal fal baktiran olduu mu acabayeni bı falci