- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.341
Ben dediğiniz medyumserkanhoca ve medyumvedata baktirmistim çok uzun zaman önce dedikleri hiç çıkmadı ikisinin de.size çıkmış olabilir fakat bana dedikleri hiç bişey olmadı.7 yıldır bu siteye üyeyim baktırmadığım falcı kalmadı . Şu fallarkraliçesi ve takımı da ortaya çıktıkdan sonra daha haz alamadım eskiden çok iyi falcılar vardı . Portakal vardı medyumserhan hoca medyum vedat daha ismi aklıma gelmeyen çok iyi falcılar vardı . Şimdilikler dolandırıcı ve gerçek değil
Sanmam onlar da çoklu hesap olabilirler.abartmayalim Allah'tan başka kimse bilemez geleceği.neyse yaşanacak yaşıyoruz zaten.cingeneye iki yıl önce baktirmistim boş bir falcı değil emek verip bakıyor en azından.Sanırım bu siteden çok az para kazandıkları İÇİN iyi falcılar artık alın teri dökmüyor bu siteyi terkettiler... yazık
Niye yeşilçingeneye bu kadar taktınız? Diğer falcılar baktırılınca dolandırılmıyoruz ama yeşilçingenede dolandırılıyoruz, öyle mi?Yok sakinimde:) kimsenin dolandırılmasına gönlüm razı gelmiyor . Tecrübelerimi aktarıyorum . Bence bizler o falı beklerken dugudyğumuz heyecanı ve farklı birşeyle oyalanmayı seviyoruz :))
Valla kahve falım da süperdi aşık oldum kadına bu kadar beklemiyordum. İnşşşşşalllllahh dediği gibi 2-3 hafta içinde dedikleri çıkar da buraya yazarım kızlar siz de dua edin sevdiğim dönsün bana kalbim çok acıyorMerhabalar herkese,
Az önce yesilcingeneye kahve falı attım ama iade etti enerjimiz uyuşmamış. Çok övüldü merak etmiştim
Daha sonra efsunine’ye kaydı elim yıldızname baktırdım ve inanamadım karakter analizi ve yaşadıklarımız cuk oturdu. 2-3 hafta süre verdi dileğime karşın. Aşırı beğendim yorumunu ve hemen yesilcingenenin iade ettiği kahve falımı ona gönderdim şimdi. Bakalım çıkarsa yazacağım
sorunu sorduysan cvp gelirBir şey soracağım size. Şartlı bakım yaptım az önce ve ek bir soru hakkı tanındı bana. Sorumu sordum ama altta “Bu falcı ek soru almıyor” yazısı çıktı. Yani cevap vermeyecek mi?
Yeşilçingene erkek miArkadaşlar forumda sürekli bir Yeşilçingene lafı dönüp durmuş . Bu adama 4 yıl önce baktırdım hiç bir dediği olmadığı çok olumlu konuştuğu evleneceksin dediği kişiyle evlenmedim !!!! Hiç birşekilde paranızı ziyan etmeyin . Yazık günah . Şuan başka biriyle evliyim . MedyumSerkan hoca bilmişti Allah var bu durumu . Ama oda sistemde yok şuan
Bende ona bir kere baktırmıştım dedikleri çıkmıştı nerde o yok mu artık?Ne zamandır yazmak istiyordum unutuyorum hep. Bu zamana kadar çok falcıya baktırdım ama son 3-5 aydır sadece Bubastis e baktırdım. Amann ne alaka sallıyor dediğim şeyleri bile yaşadım. Hisleri inanılmaz kuvvetli bence. Ama 1-2 haftadır girmiyor sağlık sorunları varmış. Umarım komple bırakmamıştırBubastis dışında önerebileceğiniz kimse var mı? Son falıma bakmadığı için kredim kaldı.
Ben ne dediyse yaşıyorumkızlar gecen ay bu zamanlarda hatta sanırım tam da bir ay once bugun, yesil cingeneye fal baktırdım demistim ve cok kötu seyler söyledi cok uzuldum agladım demistim. onun olumsuzları cıkıyor olumluları cıkmıyor diyor ya herkes, neyse ki bana bu olumsuzu da cıkmadı. söyledigi gibi de ilerlemedi yani. olumsuz söyledi boyle olacak napıcam diye uzulen birileri varsa insallah bu mesajım iclerini rahatlatır
ama yine de ben ona atarım fal tekrardan cunku cok mantıklı konusuyor ve durum analizlerini iyi yapıyor, gelecege yonelik degil de su anki durumu bizim göremedigimiz ayrıntıları bize vermek ve farkına vardırmak acısından iyi bir secenek, cok da emek veriyor zaten ugrasıyor belli, en azından paranız bosa gitmiyor
Bana Temmuz ayı icin bazı seyler söylemişti onlar çıkmadı uzun vade icin bir yorum yapmadı hiçBen ne dediyse yaşıyorum
Evet olumsuz pembeci değil
Ama uzun vadede çıkıyor dedikleri
Çok emek veriyor detaylı bakıyor
Benim favori falcım
Enerjisi tutmadığını iade ediyor
Hisleri kuvvetli biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?