- 29 Temmuz 2011
- 608
- 676
- 303
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.301
Taraca ben çok uzun zaman önce baktırmıştım. Bende doğru dürüst bir ilişki görmediğini söylemişti söylediği doğruydu ilişki için. Ben yeşilcingene (her ne kadar enerji vb. olayına kızsam da, falı çıkmamış olsa da) ve taraca'nın tellwe sistemindeki dürüst falcılardan olduğunu düşünüyorum. En azından çoğu kişi gibi bir kaç tane üyelikleri olmadığını düşünüyorum.Taraca dönmüş . Baktırdım . beni sorduğum kişi ile evlendirdi mutlu olacaksın hayırlı biri dediDaha ilişkimiz başlamadı . Herkesi mi evlendiriyor ? Bir arkadaşımı da evlendirmişti
Taraca ve Çingene falı komple zıt bendeTaraca ben çok uzun zaman önce baktırmıştım. Bende doğru dürüst bir ilişki görmediğini söylemişti söylediği doğruydu ilişki için. Ben yeşilcingene (her ne kadar enerji vb. olayına kızsam da, falı çıkmamış olsa da) ve taraca'nın tellwe sistemindeki dürüst falcılardan olduğunu düşünüyorum. En azından çoğu kişi gibi bir kaç tane üyelikleri olmadığını düşünüyorum.
Az önce neredeyse herkesin çok beğendiği yeşilçingene’ye kahve falı attım. İade etmiş ;( Enerjimiz uyuşmamış. Neyse kısmet değilmiş diyerekten biraz bakındım, Shayla adlı yorumcuya attım. O da şartlı fal teklifini kabul edersem bakabilirmiş. Şartlı fal olunca iade olmuyormuş, yorum yapamıyormuşsun ve mesajın gizli görünüyormuş. Kabul etmedim tabi. Pis uyanıklar. Ortalama puanları düşmesin diye neler neler yapıyorlar. Kaldı elimde 50 kredi. Sırf yeşilçingene için almıştım. Keşke hiç bulaşmasaydım
Başka mecra olsa tamam da, tellwede güzel falcı olmaması bu durum sebebiyle çok sıkıntıshaylaya baktirma rezil bakıyor zaten canım
Yok canım. O gizli mesaj şöyle, sen yorum atarken herkes görsün ya da falci görsün işaretliyosun. Yesil bana sartli baktigi icin biliyorum, gizli mesaj bile yazmiyo, komple yorum ya da benim adim gorunmuyo ondaYok kabul etmedim zaten şartlı fal teklifini, baktırmadım. Birkaç başka falcının yorumlarına baktım, çoğunda ‘gizli mesaj’ yazıyor, yani sanırım çoğu aynı şeyi yapıyor
Aynı şey bana da oldu. Okaliptüs diye bi kadına baktirdim. Anlık bildiği şeyler oldu ve merak ettiğin konu ile ilgili vade verdi. Tabi sende tutar mı bilmiyorumAz önce neredeyse herkesin çok beğendiği yeşilçingene’ye kahve falı attım. İade etmiş ;( Enerjimiz uyuşmamış. Neyse kısmet değilmiş diyerekten biraz bakındım, Shayla adlı yorumcuya attım. O da şartlı fal teklifini kabul edersem bakabilirmiş. Şartlı fal olunca iade olmuyormuş, yorum yapamıyormuşsun ve mesajın gizli görünüyormuş. Kabul etmedim tabi. Pis uyanıklar. Ortalama puanları düşmesin diye neler neler yapıyorlar. Kaldı elimde 50 kredi. Sırf yeşilçingene için almıştım. Keşke hiç bulaşmasaydım
Uyumsuzz yildizname veya Banu Yilmaz ilk fali bana iyiydi deneyebilirsin. Ayni kisi ikisi de ama nedense Uyumsuzz olarak baktigi fallar özellikle yildizname daha cok begenildi ve cok kisiye cikti. Banu Yilmaz olarak daha uyguna bakiyordu gecen yillarda o nedenle sanirim bildigi detaylar olsa da kisa bakiyordu, özellikle ilk fail bana oldukca iyiydi...Az önce neredeyse herkesin çok beğendiği yeşilçingene’ye kahve falı attım. İade etmiş ;( Enerjimiz uyuşmamış. Neyse kısmet değilmiş diyerekten biraz bakındım, Shayla adlı yorumcuya attım. O da şartlı fal teklifini kabul edersem bakabilirmiş. Şartlı fal olunca iade olmuyormuş, yorum yapamıyormuşsun ve mesajın gizli görünüyormuş. Kabul etmedim tabi. Pis uyanıklar. Ortalama puanları düşmesin diye neler neler yapıyorlar. Kaldı elimde 50 kredi. Sırf yeşilçingene için almıştım. Keşke hiç bulaşmasaydım
Hiç kimseye tabi ki... Bir şekilde iyi veya kötü yaşıyoruz işte... Biraz stres atma bizimki bence. Çıkmayacağını bile bile baktırıyoruz işteTaraca ve Çingene falı komple zıt bendeKime inanacam bilemedim .
Byv da saraylı ya baktirdim ama memnun kalmadım
[/QUOTE
Bende merak ediyordum onu uzun zamandır ama hiç çevrimiçi yakalayamamıştım.
Aaa şimdi anladım, ben de herkes şartlı bakıyor sandım. Teşekkürler açıklaman için :)Yok canım. O gizli mesaj şöyle, sen yorum atarken herkes görsün ya da falci görsün işaretliyosun. Yesil bana sartli baktigi icin biliyorum, gizli mesaj bile yazmiyo, komple yorum ya da benim adim gorunmuyo onda
ben de Shaylaya baktırmıştım geçen hafta ve şartlı bakıyor oy ve fal iadesi yok. Memnun kaldım ama tabi çok fazla detay yok. Detaylı bakım için tarota davet ediyor bende baktırmadım açıkçasıAaa şimdi anladım, ben de herkes şartlı bakıyor sandım. Teşekkürler açıklaman için :)
Şu başka fala davet etmek ayrı bir saçmalık. Madem iyi bir falcısın seçtiğim fal çeşidiyle tak tak tak söylersin gördüklerini, değil mi amaben de Shaylaya baktırmıştım geçen hafta ve şartlı bakıyor oy ve fal iadesi yok. Memnun kaldım ama tabi çok fazla detay yok. Detaylı bakım için tarota davet ediyor bende baktırmadım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?