- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #32.421
Ben 3 kez atmıştım.Hem aşk hemde iş için.Sadece ilk falında dediği kişi ile tanışıp kısa birliktelik olmuştu.Ama o ciddi görmüştü.Bende onun yaklaşımını, özenini ve dürüstlüğünü seviyorum.Ama dedikleri çıkmıyor maalesef..Kızlar geysu anda çok çok iyi. Uzun vadede dedikleri çıkmıyor diye biliyorum. 2021 yılı dalan dediklerini zaten pek dikkate almadım. Karşı tarafın ne yaptığını biliyor. onun dışında dürüst ve özenli olması, fiyatının uygun olmasi da çok güzel. Ancak Yakın vadede 1 2 aylık süreçte dedikleri çıkan var mı?işle ilgili 1 2 aylık süreç için bi şeyler demişti, benim de aklıma yattı aslında.
Geysu anda kesinlikle çok iyi. Enerjisi falan fa çok temix ama gelecek yakın da uzakta çıkmadı benim..Kızlar geysu anda çok çok iyi. Uzun vadede dedikleri çıkmıyor diye biliyorum. 2021 yılı dalan dediklerini zaten pek dikkate almadım. Karşı tarafın ne yaptığını biliyor. onun dışında dürüst ve özenli olması, fiyatının uygun olmasi da çok güzel. Ancak Yakın vadede 1 2 aylık süreçte dedikleri çıkan var mı?işle ilgili 1 2 aylık süreç için bi şeyler demişti, benim de aklıma yattı aslında.
Daisysense e ben de baktırdım çok kısa bir faldı ve herkese uyacak bir faldı bilemedim tekrar mı baktırsamElifsucanın falı kafamı karıştı. Yakın geçmişte yaşadığım birşeyi gelecekte yaşayacakmışım gibi söyledi. Bilmiyorum bazen beğeniyorum bu kadını bazen beğenmiyorum :) Bu arada daisysense nin dediği birşeyi yaşadım dün.
Eskiden tellwede selena diye biri varmis forumda baya eskilere gidince gordum suan tellwede yok baska bi yerde bakiyor mu hic duydunuz mu
Eskiden tellwede selena diye biri varmis forumda baya eskilere gidince gordum suan tellwede yok baska bi yerde bakiyor mu hic duydunuz mu
Eski falcılar işinin hakkını veriyormuş galiba ya simdi ortalık şarlatan doluYazdığım eksik gelmiş. Uzun zamandır selenayı gören yok şu sitede gördüm diyene de rastlamadım açıkcası. Asıl orda akrepgöz vardı hisleri efsaneydi sesli bakıyordu bir de, o da yok ortalıkta
Eski falcılar işinin hakkını veriyormuş galiba ya simdi ortalık şarlatan dolu
Eski falcılar işinin hakkını veriyormuş galiba ya simdi ortalık şarlatan dolu
geyusuyu faceden bulup ulasabilirsin.mail adresinden bakiyo artkAynen tellwede geysu vardı mesela. Oha oha diyerek okumuştum özellikle ilk falını kadın benim bırak sınava gireceğimi hangi sınava gireceğimi bile bilmişti o da yok :/ byv de ilkay favorimdir, o kadın bana millet pembe yorumlar yaparken (o zamanlar deli gibi aşık olduğum bir dengesiz vardı) kadın çatır çatır doğrularıyla anlatmıştı hiçbir falı da bir öncekinden tutarsız değildi. Aradan 5 sene geçti kadın resmen 5 sene sonrasını söylemiş. Ama ilkay da girmiyor artık. Biraz da enerji meselesi işte klasik, ilkay bana feci tutturmuşken selenayı beğenmemiştim mesela.
geyusuyu faceden bulup ulasabilirsin.mail adresinden bakiyo artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?