tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben 3 kez atmıştım.Hem aşk hemde iş için.Sadece ilk falında dediği kişi ile tanışıp kısa birliktelik olmuştu.Ama o ciddi görmüştü.Bende onun yaklaşımını, özenini ve dürüstlüğünü seviyorum.Ama dedikleri çıkmıyor maalesef..

Geysu anda kesinlikle çok iyi. Enerjisi falan fa çok temix ama gelecek yakın da uzakta çıkmadı benim..

Elifsucanın falı kafamı karıştı. Yakın geçmişte yaşadığım birşeyi gelecekte yaşayacakmışım gibi söyledi. Bilmiyorum bazen beğeniyorum bu kadını bazen beğenmiyorum :) Bu arada daisysense nin dediği birşeyi yaşadım dün.

Daisysense e ben de baktırdım çok kısa bir faldı ve herkese uyacak bir faldı bilemedim tekrar mı baktırsam

Kozlar merhaba, bugün ecem23e fal atmak için girdim ama kaybolmuş, yok tellwede. Nerde bilen var mı? Belki başka siteye geçmiştir diye soruyorum

yaklaşık 2 senedir yaşadığım durumlardan kaynaklı hem telwe hem binnaz abla hem fal sepeti falcılarının bazılarını denemiş biri olaraktan falcılarla ilgili kendi yaşadıklarım doğrultusunda değerlendirme yapmak istiyorum sizlere de fikir vermiş olurum .
Yesilcingene: vade olarak bana 3 vadesini vermişti hafta ay olarak ve 3 ay içinde dediği bir şey gerçekleşti falımın nerdeyse tamamı olumsuzdu süreç onun dediği gibi ilerledi
Elifsucan: kredisini uygun gördüğüm için fal atmak istediğimde kendisine atıyorum . Geçmiş şeyleri gelecekte yaşanacakmış gibi dediği de olmuştu ama bazı söyledikleri verdiği zamanlarda gerçekleşmişti sadece yazım tarzı çok karışık o yüzden bir falı 3-5 kere okumak zorunda kalıyorum.
Abbeydawn: Şartlı fal yollayıp kısa bir yazıyla falımı yorumlamıştı
. Tek bir dediği çıkmıştı diğer kısımları patlamıştı.
Mucizehiss: Emin konuşmuştu süreci eylül olarak görmüştü hala daha gerçekleşmedi.
Seruven: Burdaki yorumlardan görmüştüm kendisini ama falında dediği hiçbirşey gerçekleşmedi .
Binnaz ablanın fiyatları olduğundan fazla ve tutarlı bir site olduğunu düşünmüyorum.
Meral saydam : haziran ayında dediği bir olay gerçekleşti ama süreç tam tersi şekilde ilerledi.
Kemal devrim : çok övülmüştü ama hiçbir dediği çıkmadı .
Aslıhan yılmaz:Bu kişinin dediği şeyler olmuştu ama ben başka birini sormuştum dediği şeylerİ farklı Kişi de yaşamıştım . öngörüleri çıkmıştı telefonla fal bakmıştı.
Fal sepeti: bu sitede en çok beğendiğim zülal şen olmuştu hem yaklaşımı hem de tespitleri bazı konularda yardımcı olmuştu ve dediğini de yaşamıştım . Onun dışında sevgi derman ve zeusun dediği hiçbir şey ben de gerçekleşmedi.
Umarım yardımcı olmuştur zamanında buralarda çok yorumlara bakıyordum fikir almak için .

Kehanetçiye fal yolladım şartlı fal gönderdi kabul ettim. Yazdığımı bile okumamış. Resmen başkasının falını kopyalayıp atmış. Tutturamayan falcılara kızmam normalde ama bu hiç okumamış bakmamış falına. İnsanları aptal yerine koyuyorlar.

Eskiden tellwede selena diye biri varmis forumda baya eskilere gidince gordum suan tellwede yok baska bi yerde bakiyor mu hic duydunuz mu

Eskiden tellwede selena diye biri varmis forumda baya eskilere gidince gordum suan tellwede yok baska bi yerde bakiyor mu hic duydunuz mu

Eskilerden o da.. O zamanlar çok popülerdi sonra bir gün ortadan kayboldu. Çok abartılacak biri değildi bana söyledikleri çıkmadı o zamanlarda da beğenmedim diye yazmıştım diye hatırlıyorum.

Yazdığım eksik gelmiş. Uzun zamandır selenayı gören yok şu sitede gördüm diyene de rastlamadım açıkcası. Asıl orda akrepgöz vardı hisleri efsaneydi sesli bakıyordu bir de, o da yok ortalıkta

Eski falcılar işinin hakkını veriyormuş galiba ya simdi ortalık şarlatan dolu
Eski falcılar işinin hakkını veriyormuş galiba ya simdi ortalık şarlatan dolu

Aynen tellwede geysu vardı mesela. Oha oha diyerek okumuştum özellikle ilk falını kadın benim bırak sınava gireceğimi hangi sınava gireceğimi bile bilmişti o da yok :/ byv de ilkay favorimdir, o kadın bana millet pembe yorumlar yaparken (o zamanlar deli gibi aşık olduğum bir dengesiz vardı) kadın çatır çatır doğrularıyla anlatmıştı hiçbir falı da bir öncekinden tutarsız değildi. Aradan 5 sene geçti kadın resmen 5 sene sonrasını söylemiş. Ama ilkay da girmiyor artık. Biraz da enerji meselesi işte klasik, ilkay bana feci tutturmuşken selenayı beğenmemiştim mesela.

geyusuyu faceden bulup ulasabilirsin.mail adresinden bakiyo artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…