tellwe.com'da bakılan fallar!

Doğru diyosun bacım kimse allah değil bende eski üyeyim burda ilk hesabımı hakaretten kapatmislardi amaki bilen bilir beni... ben fala inanmayan inançlı bi insanım bi gün dar günümde burası sayesinde telveyi buldum orda bana yesilcingene ve sultanabaci bakım yaptı ve her dediği olmasa bile dedikleri çıktı ikisininde....kocama büyü yapdı annesi ona rağmen yesilcingene bana dönecek sana dedi döndü adam... geçen yaz küçük kızım telefonla taciz edildi burda konusunu açtım insanları uyarmak için kimsenin başına gelmesin diye... hatta bi senedir toparlanmadık evimi damımı satıp mahalleden taşınmak zorunda bile kaldık evladım perişan oldu... taciz olduğunda sultan ceza alacak adam dedi yesilcingene bana adam ceza falan almicak çocuğuna bak sen o çocuk çok içine kapanık kendini öldürmeyi düşünüyor dedi... bende dedimki saçma saçma konuşma fal bakmak için laf söyleme çocuğum asla öyle bişe yapmaz allah inancı olan bi çocuk dedim.. bana sne bilirsin çocuk senin istersen kurtar istersen bırak dedi bi gün evladımı ağlarken buldum kendimi intihar edicem diye itirafda bulundu.. evladımı ogünden sonra pisikolojisi bozuldu diye doktora götürdüm halen daha tedavi görüyor... adam gene haklı çıktı boşuna kalbini kırdım kul hakkına girdim artık bana bakmıyor fal ama iyide oldu bakmaması fal günahtır.... demem oki kimse herşeyi bilemez bazısı denk gelir bazısı gelmez allah iman ve güç versin başkada bişeye gerek yok allah yeter...

Çok üzüldüm yasadiklariniza....kalbim acıdı okurken.

Evet denedim yazmayı unuttum. Bence isabetli bir faldı. Bir de çoğunun aksine fazlaca boş laf ya da nasihat yok. Gelecek için vadesi var. Vade dolduğunda yazarım.
ben de bugün baktırdım, kısa bir faldı ve ayrıntısızdı. Sadece soruya odaklanmış. Tam bir tarih vermemiş bana bilmiyorum, sevemedim

Önemsediğim bir konu ama bir dert ya da sorun değil ben sureklı fal baktıran biri değilim ama arada yesılcıngeneye atıyorum bir tek, Çıkmasa da onun fallarını sevıyorum genel yorumlarını. Cok param var harcamak istiyorum su an şömineye atıp yakıp ısınmak yerine yesilcingeneye harcamak daha çok hosuma gidiyor havalar sıcak su an şömineyi yakmıyorum sureklı olumsuz yorum yapıp millete sataşıyorsunuz bence fallarınızın sureklı olumsuz cıkması da çok normal

Tam bir ruh emici değil mi?

Kızlar elifsucan tarot 5 tl yazıyodu kredi kalmış atayım dedim
"Merhaba tarot ücretin 25 tl başına 2 yapmayınca 5 çıkmış uçurum bir fark var kusura bakmayın şişlik vir sorun yok. "
Yazmış. 25 kredi olacağına 5 kredi yazmış yanlışlıkla. Şişlik vir sorun yok ne demek anlamadım ama...

Google translate yazmış gibi

elifsucan!a daha önce baktırdınız mı nasıldı

Sizlik bir sorun yok demek istemiş

Kızlar geysu anda çok çok iyi. Uzun vadede dedikleri çıkmıyor diye biliyorum. 2021 yılı dalan dediklerini zaten pek dikkate almadım. Karşı tarafın ne yaptığını biliyor. onun dışında dürüst ve özenli olması, fiyatının uygun olmasi da çok güzel. Ancak Yakın vadede 1 2 aylık süreçte dedikleri çıkan var mı?işle ilgili 1 2 aylık süreç için bi şeyler demişti, benim de aklıma yattı aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…