- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #32.461
ben de baktırdım soru odaklıydı ve falı çok kısaydı herkese uyabilirdikızlar 'daisysense' e baktıran memnun kalan var mı yada dediklerini yaşayan? yazdıklarımızdan yola cıkarak mı bakıyor olumsuzu söylüyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de baktırdım soru odaklıydı ve falı çok kısaydı herkese uyabilirdikızlar 'daisysense' e baktıran memnun kalan var mı yada dediklerini yaşayan? yazdıklarımızdan yola cıkarak mı bakıyor olumsuzu söylüyor mu
Ben memnun kaldım ve dediği birşeyi yaşadım bile.kızlar 'daisysense' e baktıran memnun kalan var mı yada dediklerini yaşayan? yazdıklarımızdan yola cıkarak mı bakıyor olumsuzu söylüyor mu
Hmm enteresan kendisi de duvarına aynı böyle Caps Lock tuşu açık bir şekilde yazıyor, bunun bağırma anlamına geldiğini bilmiyor sanırım.SELAMLAR TEKRARDAN YA SU OKALIPTUSU BIDE ABLAMDA DENEYELIM DEDIK ILISKISINI OZELLIKLE YOK YAZDIK BDE SORULARDA DA OYLE TIYO VERMEDIK RESMEN TUTTURDUGU SEYLER OLDU BUNA RAGMEN BENDE BAKTIRMISTIM ONA ONCEDEN SU ARALAR ENN FAVORIM O ACIKCASI BIDE SESLI BAKIYO BU KISI HARIC SAHRA,KALBIMDEKI AYNA VE MECYUM VEDATTI GALIBA ONA BAKTIRDIM YOK YUZEYSEL YAZILI VE KISA GELDI HANI SORUNA CEVAP GIBI BAKALIMM DAHA DENICEM GORUSLERIMI YAZARIM BURAYA :)
Bir de merak ediyorum hemen hemen herkesin isini kaybettigi zarar ettigi su dönemde acaba kimin sokaga atacak 40 TL - 70 TL parasi var? 5 TL lik bir yorum için fake yorum alabilecek kisiler bir ihtimal olabilir ama üzeri için bir istisna disinda zor.Hmm enteresan kendisi de duvarına aynı böyle Caps Lock tuşu açık bir şekilde yazıyor, bunun bağırma anlamına geldiğini bilmiyor sanırım.
Neyse konu bu değil
Öncelikle gerçekten yorum alan bir danışan olduğunuzu varsayarak şunu sormak istiyorum ; ablanızın bir ilişkisi olduğu halde neden yok yazıp yalan söylemiş oldunuz, böyle yaparak ne yapmaya çalıştınız, madem ilk falından memnun kaldınız niye yanıltmak istediniz ?
Kesinlikle çok haklısınız, aklımızla dalga geçmeye mi çalışıyorlar yada herkes parayı çok mu kolay kazanıyor anlamadım bende, ekonomi bi bize kötü galibaBir de merak ediyorum hemen hemen herkesin isini kaybettigi zarar ettigi su dönemde acaba kimin sokaga atacak 40 TL - 70 TL parasi var? 5 TL lik bir yorum için fake yorum alabilecek kisiler bir ihtimal olabilir ama üzeri için bir istisna disinda zor.
Hmm enteresan kendisi de duvarına aynı böyle Caps Lock tuşu açık bir şekilde yazıyor, bunun bağırma anlamına geldiğini bilmiyor sanırım.
Neyse konu bu değil
Öncelikle gerçekten yorum alan bir danışan olduğunuzu varsayarak şunu sormak istiyorum ; ablanızın bir ilişkisi olduğu halde neden yok yazıp yalan söylemiş oldunuz, böyle yaparak ne yapmaya çalıştınız, madem ilk falından memnun kaldınız niye yanıltmak istediniz ?
Allah allah olmayan ilişkinin nesini tutturdu ki çok enteresan gerçekten. Olmayan ilişkiyi var diye yazmışsınız o da bunu yorumlamış ve tutturmuş bir de üstelik ??? İlişkin yok sen benimle dalga mı geçiyorsun yazdıysa o ayrı tabi.SELAMLAR TEKRARDAN YA SU OKALIPTUSU BIDE ABLAMDA DENEYELIM DEDIK ILISKISINI OZELLIKLE YOK YAZDIK BDE SORULARDA DA OYLE TIYO VERMEDIK RESMEN TUTTURDUGU SEYLER OLDU BUNA RAGMEN BENDE BAKTIRMISTIM ONA ONCEDEN SU ARALAR ENN FAVORIM O ACIKCASI BIDE SESLI BAKIYO BU KISI HARIC SAHRA,KALBIMDEKI AYNA VE MECYUM VEDATTI GALIBA ONA BAKTIRDIM YOK YUZEYSEL YAZILI VE KISA GELDI HANI SORUNA CEVAP GIBI BAKALIMM DAHA DENICEM GORUSLERIMI YAZARIM BURAYA :)
Sizi yanlışlıkla dahil etmişim iletiye :))Hmm enteresan kendisi de duvarına aynı böyle Caps Lock tuşu açık bir şekilde yazıyor, bunun bağırma anlamına geldiğini bilmiyor sanırım.
Neyse konu bu değil
vala telden yazdıgım ıcın capslock acık olmus buna neden takıldınız anlayamadım ama neyse ben sadece fıkrımı soyledım denedıgımız ıcın gonderıp gondermemek sıze kalmıs.Biz taksımde de fal baktırmıstık orada da bu sekılde detay vermedık kımı falcılar bunu tahmın edebılıyor dıgerınden memnun kaldıgım ıcın zaten ablamda da bu sekılde bıde boyle deneyelım bakalım bu kadar ıyı mı demeye getırdık taksımdekı yuzyuze baktırdıgımız kısı de tahmın edeblmıstı cunku tabı dedıgım gıbı bu bızım tarzımız oldu sız detayları verın tabı o ayrı belkıde enrejısı tuttu bıze onu da bılemıcem :)Hmm enteresan kendisi de duvarına aynı böyle Caps Lock tuşu açık bir şekilde yazıyor, bunun bağırma anlamına geldiğini bilmiyor sanırım.
Neyse konu bu değil
Telefondan yazınca büyük harf yazdığınızı görmüyor musunuz? Buna elbette takılırım. Nasıl ki günlük hayatta konuşmanın kuralları varsa yazılı konuşmalarda da kurallar var hanımefendi.vala telden yazdıgım ıcın capslock acık olmus buna neden takıldınız anlayamadım ama neyse ben sadece fıkrımı soyledım denedıgımız ıcın gonderıp gondermemek sıze kalmıs.Biz taksımde de fal baktırmıstık orada da bu sekılde detay vermedık kımı falcılar bunu tahmın edebılıyor dıgerınden memnun kaldıgım ıcın zaten ablamda da bu sekılde bıde boyle deneyelım bakalım bu kadar ıyı mı demeye getırdık taksımdekı yuzyuze baktırdıgımız kısı de tahmın edeblmıstı cunku tabı dedıgım gıbı bu bızım tarzımız oldu sız detayları verın tabı o ayrı belkıde enrejısı tuttu bıze onu da bılemıcem :)
Ve anladıgım kadarıyla herkes sayfama memnun kalıp ya da memnun klamadıgı denedıgı kısılerı yazıyor neden bu kadar takıldınız bende bunu anlamadım :) :)
Neyse hanımefendı yazı dılı olunca tam anlasılamıyorum galıba o bır ornektı tekrar okumanızı rıca ederım hanı orada yasadıgımız olaydan kaynaklı ısının ehlı ıse bu kısı de tahmın edebılır dıye dusunupte oyle yaptık bız sız yapmak zorunda degılsınız hele kı baktırmak hıc zorunda degılsınız bence bu kadar sorgular olmayın bu sadece bır onerı ıster baktırsın ınsanlar ıster baktırmasın bu benı alakadar etmez burası ozgur bır platform ve bende yorumumu ıcra ettım ama neden bu kadar sızı rahatsız ettı ınanın anlamlandıramadım neyse cokta onemlı degıl konu hakkında daha da yorum yapmıcamTelefondan yazınca büyük harf yazdığınızı görmüyor musunuz? Buna elbette takılırım. Nasıl ki günlük hayatta konuşmanın kuralları varsa yazılı konuşmalarda da kurallar var hanımefendi.
İkinci takılma noktasına gelince; bizler burada aldığımız yorumları veya yorum yapan tüm yorumcuları konuşuyoruz fakat falcıları kandırarak veya yanıltarak yapmıyoruz bunu nitekim alacağımız hizmete bir bedel ödüyoruz. Size gelince, biraz tutarsız olduğunuzu farkettim tıpkı şuan olduğu gibi.
Okaliptus hakkında konuşurken konu ne ara taksimdeki falcıya geldi?
Geleceğin şifresi çıkmadı pembe bir yorumcu.Çok önceden duvarını okuduğumda hep toz pembe yorumlar yapıyordu.Kredinizi boşa harcamayın.Merhaba, geleceğin şifresi ve mevludhocanuran a baktıran var mı acaba?
Tamamdır teşekkür ederimGeleceğin şifresi çıkmadı pembe bir yorumcu.Çok önceden duvarını okuduğumda hep toz pembe yorumlar yapıyordu.Kredinizi boşa harcamayın.
Bana da bazı şeyleri çıktığı oldu ama bazen geçmiş ve geleceği karıştırıyor.Mucizehissin süreci dolmak üzere baya olumlu konuşmuştu ama patlayacak gibi . Elifsucana baktıranınız var mı ara sıra falları çıkıyor ben de