tellwe.com'da bakılan fallar!

Dimi geçmişte yaşanılanları gelecekte yaşanacakmış gibi anlatıyor . Ama verdiği gün aralığında hiç tahmin etmediğim bi durum onun dediği gibi gerçekleşmişti sonrasında çok sık baktırdığım için diğer falları gerçekleşmedi 3 gün önce yine attım ekim ayı verdi zaman olarak bakalım . Yesilcingeneye atmak istiyordum ama çok olumsuz konuşuyor ki doğru da çıkıyor anlayabilmiş değilim

Geysu’ya son zamanlarda baktıran oldu mu hiç?

arkadaslar ıyı geceler bıkac kısıyı denedım sızde denedınız mı merak ettım yenı bırı var mufte bu ayın sonunda bekledıgım bıseyı tutturdu ama beklıyorum zamanında olucak mı gercekten bıde yesılcıngene baktı ask hayatında bısıler tutturdu sonra agnoraya attım oda ıs ve askta ısabetlıydı son olarakta melolaya da attım bu kısıyı pek begenmedım acıkcası ses atmıs cok kısa ve ısabetsızdı sımdılık bu kadar :)

Merhaba arkadaşlar telwe de mevlidenura hocaya fal baktiran var mı ?? Memnun kaldınız mı baktirip ?

Tellwede Sezgiselgucler e atmıştım enerji uyumsuzluğundan iade etti kimseyle enerjim uyuşmuyor bu aralar :110:
Başka biri daha iade etmişti. Şimdi 50 kredim kaldı baktırıp isim tarih konusunda iyi olan bir falcı önerebilir misiniz tellwede?

Tellwede Sezgiselgucler e atmıştım enerji uyumsuzluğundan iade etti kimseyle enerjim uyuşmuyor bu aralar :110:
Başka biri daha iade etmişti. Şimdi 50 kredim kaldı baktırıp isim tarih konusunda iyi olan bir falcı önerebilir misiniz tellwede?
Merhaba bir kaç kişi önerebilirim size bana dedikleri çıkan.Tabi sizinde enerjiniz tutarmı bilemem:)) Sariella2, Mucizehiss ve Azize bir de uzunca detaylı bakan Banuyılmaz var onun söylediği tarihe daha var bekliyorum

Farkettinizmi bilmiyorum ama bu Telwe uygulamasında uygulamanın telefon içeriğine erişim izni olmadan fal bakmıyor.
Az önce indirmiştim bunu farkettim ve Vazgeçtim baktırmaya.
Resmen Sen önce bilgileri ver öyle falını sallayalım demektir bu.
Bence bu uygulama falları hepten sallapati. En iyisi yüzyüze yada telefonda canlı olacak.

Kralice yıldızı baktıran var mı harf isim konusunda nokta atışı var baktıran varsa fikir alabilir miyim?

Farkettinizmi bilmiyorum ama bu Telwe uygulamasında uygulamanın telefon içeriğine erişim izni olmadan fal bakmıyor.
Az önce indirmiştim bunu farkettim ve Vazgeçtim baktırmaya.
Resmen Sen önce bilgileri ver öyle falını sallayalım demektir bu.
Bence bu uygulama falları hepten sallapati. En iyisi yüzyüze yada telefonda canlı olacak.
Bunun için guru uygulamasını tavsiye ediyorum sana özellikle gurudeniz harika. 🥰

Su an agnor telwede fal BAKTIRDIM ve şoklardayım iki kelime şey yazmış birde şartlı faldı collette bile daha uzun yazıyorlar ve alakasız fal haram olsun 20 kredim
AA seslı mı baktı kı bende baktırmıstım ona begenmıstım aslında bılemedım :/ elıfsucan a baktırdım bıde ben gecen gunlerde malesef tutturamadı bana da pek bısı sorulara odaklı kestırme maleserf kı bı faldı bnmkıde :/

AA seslı mı baktı kı bende baktırmıstım ona begenmıstım aslında bılemedım :/ elıfsucan a baktırdım bıde ben gecen gunlerde malesef tutturamadı bana da pek bısı sorulara odaklı kestırme maleserf kı bı faldı bnmkıde :/
ne yalan soyleyeyim nedense bazen tellwedeki bazı falcılar ile bağlantınız oldugunu düsünüyorum. özellikle agnora ve okaliptus ile...
son mesajlarınız da bunu dogrular nitelikte ama bilemiyorum.

Back
X