tellwe.com'da bakılan fallar!

Bir şey yap demiyorum ve seni anlıyorum çaresiz kalınca hepimiz fallara sarıyoruz ama çok fazla inanma çünkü bu hayatının akışını bozar canim
doğru diyosun bacım... allah düşürmesin... fal bu inanmak olmaz allahın gücüne gider....ben bildiği için inanıyorm geçmişte evladımıda yuvamıda kurtardı ötesi yok bende.... hep duacı olcam ondan geneds... Allah af etsin derdim olmadıkcs gitmem saten falcılara....

bu arada bana dediği durumla ilgili talia geysu merkür kedisi hepsi aynı seyi söyledi ve suan onların dediği gibi ilerliyor düsünce olarak karsı tarafın düsünceleri
Geysu ne kadara bakıyor artık? Geysu'yu anda çoık iyi diyorlar ama bana öyle bir fal baktı ki peri masalı gibiydi Dediklerinin bir tanesi bile çıkmadı. Bu nedenle anda da dediklerini çokta dikkate almadım.

Geysu ne kadara bakıyor artık? Geysu'yu anda çoık iyi diyorlar ama bana öyle bir fal baktı ki peri masalı gibiydi Dediklerinin bir tanesi bile çıkmadı. Bu nedenle anda da dediklerini çokta dikkate almadım.
45 e bakıyor anlık olarak iyi ama gelecek asla cıkmaz. Bu üc kisi de bana aynı seyi söyledi. Ve teyit ettim gibi söylediklerini.

yani mesela canım x kisisini karakterini hakkımda ne düsünüyoru sordun geysuya sor seceresini döksün. hakkındaki düsünceleri ruh hali bana ne zaman söylese hepsi tuttu birebir eski erkek arkadasımın ağzından da teyit etmiştim. Bir de mesela x ve y kisisinin ilşşkisi var arasında olacakları sor, benim eski erkek arkadasımın yeni ilişkisine basından beri bu kızla dünya görüsleri inanılmaz farklı bu iş olmayacak dısarıdan cok akıl alıyor bu kız diyen kisi geysuydu ve dediği gibi de oldu.

Geysu’ya 2 kez baktırdım, karakter analizleri mükemmeldir, anda da iyiydi ama dediğin gibi bana da dediklerinin hiçbiri çıkmadı. Ne bahsettiği gibi bi iş çıktı karşıma ne de bahsettiği gibi bi adam. Sadece olmayacak dediği adamla olmadı, ki bu da sürpriz değildi.

O kadar çok fal baktiriyoruz ki bunca falcidan zaten doğru dürüst hiç çıkan yok maalesef

Merhaba purring, umarim keyfin yerindedir :) Biz seninle genelde ortak baktirdigimiz falcilar hakkinda benzer kritik ediyorduk, sana cikan oldu mu gecen yil ya da son zamanlarda baktirip memnun kaldigin?

Maalesef, bir tane bile geleceğimle ilgili şu falcının dediği gibi oldu diyebileceğim kimse yok.
ya inanmiyorum es zamanli yazmisiz simdi de tam senden tavsiye istemisim sen de bagimsiz olarak hic gelecek cikan olmadi yazmissin ki bana da cevap olmus. Ben de baktiracak bir isim bulamiyorum icime sinen, bu yil icin yorum almayi cok istedim aslinda ama hep ayni hikayelerden de bayildim artik.

Merhaba purring, umarim keyfin yerindedir :) Biz seninle genelde ortak baktirdigimiz falcilar hakkinda benzer kritik ediyorduk, sana cikan oldu mu gecen yil ya da son zamanlarda baktirip memnun kaldigin?
Merhaba Nilufer_4U :) çok teşekkür ederim, iyiyim çok şükür :) umarım sen de çok iyisindir :)
Ah evet, genelde aynı falcılara baktırırdık, beğendiklerimiz/beğenmediklerimiz de ortak olurdu. :) Fallarımın hiçbirinin çıkmadığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim :) en son falımı haziranda baktırmışım, bi süredir azimle uzak duruyorum :)) en son Yeliz’e baktırmıştım, dediklerinden çıkan olmamış. Geysu konusu geçince onun falını da tekrar okuyayım dedim. Kasımda bi sınava girmiştim, sonucu hayırlı görünüyor demiş ama olumsuz oldu. Elifsucan’dan falan uzak duruyorum artık. Binnaz’dakilerden de çıkan hiç olmadı. Anlayacağın yine elde var sıfır :) sende durumlar nasıl?

K bakmayın daha önce yazdıysanız kaçırmışım. Elifsucan çıkmadı mı sizde neden öyle dediniz? Bana son baktığı fal şaşırtıcı derecede iyiydi ondan sordum üzüldüm şimdi

Siz yeşil çingene bende olumsuzdu falı çıkmadı demiştiniz ya özel değilse ne hakkındaydı ve nasıl sonuclandi

Iyi olmana sevindim. Tesekkur ederim ben de iyiyim :) Saglik olsun da...
Ben de cok fazla baktirmiyorum ama yaz aylarinda daha cok baktirdim diyebilirim bulundugum yerde pandemi kisitlamalarinin da etkisiyle hersey daha yavas ilerledigi icin belki de. Buna ragmen gecen yil yine de hareketli gecti ama genel anlamda hayatimda istedigim major bir degisiklik olmadi maalesef :/ Binnaz da Serkan Batu bir ara cok konusuldu, birkac defa denedim bana dedigi bazi ilginc detaylar oldu bir tanesi ben hic sormadim ve oyle bir gundem yokken gerceklesen onemli bir durumdu (ama benim istemedigim bir durum aslinda) onun disinda benim asil fal konumda bir faldan digerine celisti ve ilk falda soyle olacak dedigi bir durum gerceklesmedi ve de olumlu bir durum hic olmadi. Nehir Atesoglu ani ve karsi tarafi sok edici detaylarla bildi ama gelecek icin dedigi herhangi birsey henuz gerceklesmis degil :/ hic tarih vermedi bu arada. Fal sepetinde ise yorumcularin bizim gecmis fallarimiza ya da sorularimiza erisebildigini dusunmeye basladim, kredim kaldigi halde baktirmak gelmiyor icimden artik. Elifsucan a gitmeyeli benim de sanirim 1 yildan fazla oldu. Bir de yine yaz donemi tellweden 5TL lik birkac kisi denedim ama bisey bilen olmadi tabii ki, sadece Selizay i tarotta cok begenmistim ama onun da an ve yakin gelecek disinda foss. Simdilik aklima gelenler bunlar.

Biz bunu 1-2 kez daha yaşamıştık sanki
Ben de aynı şeyleri dinlemekten çok sıkıldım, sürekli aklımdaki sınavı kazanıyorum, iş buluyorum, karşıma çok hayırlı birisi çıkıyor. Hep aynı şeyler. Mesela birisinden etkileniyorum, falcıya soruyorum ‘yok bu hayırlı değil, hayatına daha hayırlısı girecek.’ Kim bu hayırlı kişi, nerde bu insan evladı. Evliya beklemiyoruz ki mesela geysu, sınavı kazanacağımı söylemiş hiç iş aramama gerek kalmadan atanacakmışım, ama ben şu an deli gibi iş arıyorum :))
Şansıma hep anı çok iyi bilen falcılar denk geliyor ama gelecek konusunda ya hiç çıkmıyor ya da o kadar gereksiz detaylar çıkıyor ki hayatıma gram etkisi olmuyor :)

K bakmayın daha önce yazdıysanız kaçırmışım. Elifsucan çıkmadı mı sizde neden öyle dediniz? Bana son baktığı fal şaşırtıcı derecede iyiydi ondan sordum üzüldüm şimdi
Merhaba, estağfirullah ne kusuru :) elifsucan’a 3 ya da 4 kez baktırdım sanırım. Burada hep bahsedildiği gibi geçmişte yaşadığım şeyleri gelecekte yaşayacakmışım gibi anlattı. ‘Yola gideceksin, kalabalık bir ortama gireceksin’ gibi söylediklerini yaşadım ama mesela oralarda birileriyle tanıştırdı beni, ama ben kimseyle tanışmadım :) Hakkını yiyemem, dediği gibi ilerleyen durumlar oldu ama sonuç dediği gibi olmadı. Bir de en son baktığı fal benimle çok çok alakasız bir faldı. Çalışmadığım halde iş ortamımdan bahsetti, aklımdaki kişiyle hiç ortak tanıdığımız olmamasına rağmen ortak bi tanıdığımızın aracı olacağını falan söyledi. O falından sonra bir daha hiç baktırmadım. Üzülmeyin lütfen, size söyledikleri çıkar umarım. Hem çıktı diyenler de olmuştu sanırım, siz çıkmayacak diye üzülmeyin lütfen

Çok sevindim iyi olmana :) sağlık olsun da hepsi hallolur. Bu başlıkta anlattım mı bilmiyorum ama Yeliz bana 2 sene önce bir fal bakmıştı, o falı 2 sene sonra çıktı, ki gerçekten önemli şeylerdi söyledikleri.
Binnaz’da Nil vardı galiba, soyadını hatırlayamadım şimdi :)) onun 1-2 söylediği şey olmuştu, mesela Yumi vardı, onun nokta atışlı falları olmuştu ama sonuç yok :) rüyalarımda gördüklerim bile daha çok çıkıyor fallara göre :))

"Soul mate" olabiliriz canim, sinav durumu disinda dusuncelerimin yaziya dokulmus hali ki yukaridaki yazimda da gorebilirsin aynen ya ani biliyor, en fazla yakin gelecek ve onemsiz detaylar ya da olumsuz bir durum varsa o

Ben cok duydum o Yeliz i ama hic baktirmadim. Ozelden bana iletisim detaylarini yazarsan cok sevinirim, belki ilk fali cikiyordur denemis olurum hem. Bana oyle olan yorumcular cok oldu yani reelde de ilk fali iyi olup ta tekrar gittigimde sacmalayanlar oldu o nedenle ben de artik ayni falciya ikinci kez pek gitmiyorum bir Serkan Batu ya her falda dedigi bir iki sey olunca gittim birkac kez.

"Soul mate" olabiliriz canim, sinav durumu disinda dusuncelerimin yaziya dokulmus hali ki yukaridaki yazimda da gorebilirsin aynen ya ani biliyor, en fazla yakin gelecek ve onemsiz detaylar ya da olumsuz bir durum varsa o
Ben de öyle düşünmeye başladım artık
Aa evet bak, olumsuz ne söylerlerse hemen yaşıyorum maşallah. Mesela Nakta’nın da söyledikleri çıkmadı hiç. Artık anı bilmelerinden de çok sıkıldım, anı bilince bi umutlanıyorum ama gerisi fos çıkıyor işte...

Hemen gönderiyorum iletişim bilgilerini. Haziranda baktırdığımda 50 liraydı ama 75 yapmış sanırım. İlk falı 2 sene sonra çıktığı için belki vadeleri uzuyordur diye düşünüyorum artık :)
Benim de 2.kez baktırdıklarım çıkmıyor nedense, o yüzden dediğin gibi bi kere deneyip bırakıyorum artık. Mesajı da atıyorum şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…