tellwe.com'da bakılan fallar!

Bende anlaşmalı falan olabilirler diye düşünüyorum.Çete bunlar.
Çünkü sürekli bu tarzdan yeni tipler türüyor, böyle 2 hafta aralıklarla falan yenileri doğuyor tornadan çıkmış gibiler hep yapayzeka suratlara aynı tarz sticker ekleyip falcı diye salıyor ortalığa. Platform ciddi anlamda şüpheli durumda gözümde.

Zaten şikayet ettiğin zaman sa doğru düzgün ilgilenen yok.Bir falci iki üç hesap açıyor ve çatır çatır fal bakıyor.

Bence de bir kişi yok arkasında tellwe yapıyor olabilir direkt

Ben de fama ve falcı semayı denedim ve ikisini de beğendim çok tutarlı geldi bana . Fama tarih verdi mi canım snaa
tarih verdi bitanem bikaç bişi daha söyledi çıkarsa yazarım ama fama anda ve karşıtarafı analizde gerçekten iyi ve sevimli bir falcı. sana tarih verdi mi? bir de medyum cem e olumsuz yorum atmıstım berbat falından sonra ama yayınlamamışlar .gıcık oluyorum fal siteleri yayınlamayacaksa neden yorum yapıyoruz ki ?

Canım bana ay söyledi öncesi ya da sonrası tarzında ama ben de çok memnun kaldım ikisinden de

Fal Sepeti Sarah Yılmazoğluna fal baktırdınız mı kızlar?

Cerenin kahvesi ve gaipten sesleri merak ediyorum. Var mı baktıran
cerene 2 sene önce baktırdım çok umut verici upuzun bi fal bakmış şimdi dönüp okudum o zamanlar da hatırlıyorum motive etmişti beni baya falı ama dediği tek bir şey çıkmamış gaiptensesler de aksine çok olumsuzdu bana 2 kere fal attım biri birkaç sene önce biri birkaç ay önce, o da noktasına kadar patladı.. ceren hadi neyse şuan belki kendini geliştirmiştir bilemiyorum çok da arttırmış fiyatları ama bi şans verilebilir gibi fakat gaiptenseslerden kötü kokular alıyorum hiç temiz gelmiyor o kadının enerjisi bana yine de tabi siz bilirsiniz görüş paylaşmak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…