tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar selamlar, aylora diye bir falcı var. Altındaki yorumlar çok iyi. Gerçekten anlatıldığı gibi mi? Baktıran birileri var mı?
birkaç sayfa öncesinde var aylora hakkında fikir. Tekrar söyleyeyim. Ben beğenmedim ailevi bağlara girmiş falında. Olumsuz görmüş başta sonlara da doğru ya sevgili olacaksınız ya ayrılacaksınız demiş iki ihtimali de söylemiş. Bir karar ver hanımefendi Sadece olumsuz görseydi bir yorum yapmazdım ama bu fal değil. Olumsuz yorum yapınca yorumcu sayfasına bu kadar iyi bakan var onunda gitmesini mi istiyorsunuz demişler haha Attığı yorumun ekran görüntülerini de paylaşabilirim özelden. Yorum yapanlar bence ya tanıdığı ya bot.

Ya ben de baktırdım şimdi. Falın yarısı ona yazılan iki kötü yorum o kadar komikki . Yorumlara aldandım dayanamayıp baktırdım Ama iki kötü yorum gelmiş onu anlatmış bana faldan daha çok onun dertlenisi var şaka gibi. Duvardaki yorumlara aldanmamak lazım cidden

Ya ben de baktırdım şimdi. Falın yarısı ona yazılan iki kötü yorum o kadar komikki . Yorumlara aldandım dayanamayıp baktırdım Ama iki kötü yorum gelmiş onu anlatmış bana faldan daha çok onun dertlenisi var şaka gibi. Duvardaki yorumlara aldanmamak lazım cidden

Arkadaşlar aylora kredimi iade etmiş. Falını beğenmedik diye günah keçisi ilan edilmişiz çok üzüldüm haha Bence hiç enerjinizi bulaştırmayın derim.

Kızlar kamelya diye birisini buldum iyi gibi geldi bana başka baktıran var mı 100 e bakıyor şu an
Sizden görüp denedim, hiçbir detay vermeden tek bir soru sordum. Karşı tarafın karakterini %100 net gördü, uzak şehir olduğunu gördü, sebepleri ve süreci gördü, çok şaşırdım. Kısa net ama dopdolu baktı.

Sadece hayatındaki kişiyi kamelyam da goremedi

Ya sorma fiyatı hemen 100den 250 yaptı yazmaz olaydım jfjfnfn
Peki gelecekte pembe tablo mu çizdi?

Siz hayatında birisi olduğuna emin misiniz ki

Siz hayatında birisi olduğuna emin misiniz ki
Değilim ama yalan söylemeyeceğini düşünüyorum.

Kamelyam Pembe tablo değildi. Biraz daha uzun bakabilirdi aslında. Gelecek hariç çok iyiydi gerçekten.

Lunara bazen bakıyor ama çoğu zaman bakmıyor zaman aşımı oluyor, hem geliyor, hem fal açıyor, hem baktığı fal sayısı değişmiyor. Biraz değişik biri karambole atıyorum ona bakarsa bakıyor.

Zaman aşımı kaç gün geçince oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…