• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

Lunara ya baktırdım, geçmiş ve an konusunda aşırı iyi. Beklemeyi sorun etmeyin gerçekten önemsiyor ve özen gösteriyor. Bakayım aradan çıkarayım demiyor o yüzden fal aralarında boşluk bırakıyor. Yani fal atarsanız bekleyin. İki ayrı vade verdi bakalım onu da zaman gösterecek..

Lunara ya baktırdım, geçmiş ve an konusunda aşırı iyi. Beklemeyi sorun etmeyin gerçekten önemsiyor ve özen gösteriyor. Bakayım aradan çıkarayım demiyor o yüzden fal aralarında boşluk bırakıyor. Yani fal atarsanız bekleyin. İki ayrı vade verdi bakalım onu da zaman gösterecek..
o kadar sıra var ki

agnora en son sesliydi simdi bilmiyorum. olumsuz yorumlari siliyor. anlik eh ama sonuc fos
Anladım bi deneyeyim diyorum resmen sitede herkese attım gibi bişey 😁 demet uzundu ama pembe tablo lunara 2 falda tutmadı yakın vadeli denemelik bısılerde sormuştum fallawyou bildiğin soru cevaplamaydı ve pembe tablo gaipten sesler falan filan çöp zaten çooook eskiden yıllar önce akrep göz dü galiba ismi bi teyze bakıyodu o tutturmuş bana ama yıllar oldu nerde hıc bilmiyorum

Back
X