- 26 Şubat 2025
- 5
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.681
Agnoraya baktıran var mı sesli mi bide lunara bende tutmadı 2 kez baktırdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Agnoraya baktıran var mı sesli mi bide lunara bende tutmadı 2 kez baktırdım
O coklu hesap ben seneler önce fark etmistim bir daha baktirmadim zaten patlamisti ve her hesaptan baska senaryo cizmisti biri mutlaka tutar diyeAgnoraya baktıran var mı sesli mi bide lunara bende tutmadı 2 kez baktırdım
o kadar sıra var kiLunara ya baktırdım, geçmiş ve an konusunda aşırı iyi. Beklemeyi sorun etmeyin gerçekten önemsiyor ve özen gösteriyor. Bakayım aradan çıkarayım demiyor o yüzden fal aralarında boşluk bırakıyor. Yani fal atarsanız bekleyin. İki ayrı vade verdi bakalım onu da zaman gösterecek..
Anladım bi deneyeyim diyorum resmen sitede herkese attım gibi bişeyagnora en son sesliydi simdi bilmiyorum. olumsuz yorumlari siliyor. anlik eh ama sonuc fos
Hadi ya atıcam sımdı spesıfık yalın vadeli bi olayım var bakalım tutturucak mı önerin var mı başka çoğunu denedım sitedekiO coklu hesap ben seneler önce fark etmistim bir daha baktirmadim zaten patlamisti ve her hesaptan baska senaryo cizmisti biri mutlaka tutar diye
ben peralinayi seviyorumHadi ya atıcam sımdı spesıfık yalın vadeli bi olayım var bakalım tutturucak mı önerin var mı başka çoğunu denedım sitedeki![]()
Dur ona da atayım ara ara görüyorum onu şu sıralar fal aşkım tavanda yineben peralinayi seviyorum
Onuda denemıstım sorun odaklı cevaplıyor çok detaylı değil ve geleceğe yönelik bende patladıShayla nasıl?
Fallawyu iyi bakıyor sanki?
Evlendin mi?bana adam birileriyle konusuyo gorusuyo ama kiskanma demis sonucta da bizi evlendirmisti![]()
Evlendin mi?
Zaman asimi oluyor hepYasmn47'ye baktıran olmus muydu
sanırım bu ara aktif duvarında yeni yorumlar varZaman asimi oluyor hep