- 4 Şubat 2022
- 3.139
- 7.537
- 108
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #38.701
Peralina zaman aşımına uğradı, bir tek Tarot bırakmış fal seçeneklerinde. Kk deki popülerliği bitince atacağım tekrar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende merak ediyorum hiç bu kadar ara vermemişti hatta hiç ara vermemişti baktırıyordum ara ara ona bence gittiAcaba telwedeki sardunya başka yerde bakiyor mu? Daha önce ne kadar ara verdi bilen var mı
Peralina zaman aşımına uğradı, bir tek Tarot bırakmış fal seçeneklerinde. Kk deki popülerliği bitince atacağım tekrar![]()
Bosver zaten dedigi olmadi tam tersi oldu ve üslubu hic hos degildibana bakmamisti enerjimiz uymadi diyebenimle beraber 4 kisi daha atmisti hepsine bakti
![]()
YaaaaBende merak ediyorum hiç bu kadar ara vermemişti hatta hiç ara vermemişti baktırıyordum ara ara ona bence gitti![]()
Bosver zaten dedigi olmadi tam tersi oldu ve üslubu hic hos degildi
Aaa pardon ben sardunya diyordum peraymis perayi begenmistimhepimiz ayni anda atmistik digerleri soru sordu. ben soru sormadim ne goruyorsan dedim durum belirtmedim ondan da bakmamis olabilir
O sıfırlar kredi puanı anlamında, 5000 yazıyorsa 500tl oluyor yani :) 10000 yazıyorsa 1.000tl gibi..Merhaba, adıma denk gelmişsinizdir belki çok çok eskilerden fal baktıran ama neredeyse 3-4 yıldır fal baktırmayan veya keyfi eşe dosta baktıran biriyim.
tamamiyle kariyer iş vs gibi konular üzerine öneri yapacağınız biri var mı yaklaşık 1 aydır niyetliyim fal baktırmaya kimseyi bulamadım. Eskiler hep gitmiş. Yenileri bilmiyorum. Binnaz fiyatları uçmuş algılayamadım kaç sıfır var öyle :) tellwede çok az kredim de kalmış üzerine eklerim diye düşündüm.
Ooo reklam alırım bir dalKızlar güneş falı deneyin derim , İNSTAGRAM adresi gunes.falcafe kurumsal ve çok iyiler
bin miiii daha neler ben o zaman baya bedava falcı arıyormuşumO sıfırlar kredi puanı anlamında, 5000 yazıyorsa 500tl oluyor yani :) 10000 yazıyorsa 1.000tl gibi..
Fal sepetinde 5000 bakan bile var. 2300tl 1200. 1400 bi de böyle yuvarliyorlar. Tellwe daha ekonomik bu konuda.bin miiii daha neler ben o zaman baya bedava falcı arıyormuşumneyse ben baktırmamaya devam o zaman :) peki tellwe'de var mı öneri yapabileceğiniz sanırım en pahalısı 300
Falprensesi çok kötü baktı ya,resmen sallamış.İstediğin olacak deyip deyip durdu.
Hiç bir şey bildiği yok.İade istedim,dönüş de olmadı.
Lunara da iki gündür çevrimiçi olmadı.Ondan dolayı falcı değiştirmiştim zaten.
Bir defa baktırdım ,emek verilmiş bir faldı.Fena değildi.lunaraya baktirmaya niyetlendigimden beri kayipsen memnun muydun ondan?
seruven donmus uzakta gozukuyodu ama simdi onda da kuyruk varustuste bakinca sallamasyon bakmaya basliyo ondan atmiyorum
Kızlar Loneira’ya baktıran var mı?