tellwe.com'da bakılan fallar!

Peralina zaman aşımına uğradı, bir tek Tarot bırakmış fal seçeneklerinde. Kk deki popülerliği bitince atacağım tekrar 😄

Merhaba, adıma denk gelmişsinizdir belki çok çok eskilerden fal baktıran ama neredeyse 3-4 yıldır fal baktırmayan veya keyfi eşe dosta baktıran biriyim.
tamamiyle kariyer iş vs gibi konular üzerine öneri yapacağınız biri var mı yaklaşık 1 aydır niyetliyim fal baktırmaya kimseyi bulamadım. Eskiler hep gitmiş. Yenileri bilmiyorum. Binnaz fiyatları uçmuş algılayamadım kaç sıfır var öyle :) tellwede çok az kredim de kalmış üzerine eklerim diye düşündüm.

Merhaba, adıma denk gelmişsinizdir belki çok çok eskilerden fal baktıran ama neredeyse 3-4 yıldır fal baktırmayan veya keyfi eşe dosta baktıran biriyim.
tamamiyle kariyer iş vs gibi konular üzerine öneri yapacağınız biri var mı yaklaşık 1 aydır niyetliyim fal baktırmaya kimseyi bulamadım. Eskiler hep gitmiş. Yenileri bilmiyorum. Binnaz fiyatları uçmuş algılayamadım kaç sıfır var öyle :) tellwede çok az kredim de kalmış üzerine eklerim diye düşündüm.
O sıfırlar kredi puanı anlamında, 5000 yazıyorsa 500tl oluyor yani :) 10000 yazıyorsa 1.000tl gibi..

O sıfırlar kredi puanı anlamında, 5000 yazıyorsa 500tl oluyor yani :) 10000 yazıyorsa 1.000tl gibi..
bin miiii daha neler ben o zaman baya bedava falcı arıyormuşum :KK14: neyse ben baktırmamaya devam o zaman :) peki tellwe'de var mı öneri yapabileceğiniz sanırım en pahalısı 300

bin miiii daha neler ben o zaman baya bedava falcı arıyormuşum :KK14: neyse ben baktırmamaya devam o zaman :) peki tellwe'de var mı öneri yapabileceğiniz sanırım en pahalısı 300
Fal sepetinde 5000 bakan bile var. 2300tl 1200. 1400 bi de böyle yuvarliyorlar. Tellwe daha ekonomik bu konuda.

Merhaba. Demet8888 fal baktırdım aşırı detaylı ve uzun baktı, geçmiş ve an konusunda çok başarılıydı gerçekten. Ben çok memnun kaldım. Belki de ilk defa baktirdigim içindir, tekrar fallarda enerji bozuluyor genel olarak.

Astro da yapay zeka kullanıyor. Arkadaşım attı sabah, yolladığı yazi üstünde oynamış anlaşılmasın diye ama yazilimciyiz biz işimiz bu zaten anlamamak imkansız. Duygusuz iletişimsiz teknik olarak ve alakasız bir şekilde yazmış da yazmış.

Falprensesi çok kötü baktı ya,resmen sallamış.İstediğin olacak deyip deyip durdu.
Hiç bir şey bildiği yok.İade istedim,dönüş de olmadı.
Lunara da iki gündür çevrimiçi olmadı.Ondan dolayı falcı değiştirmiştim zaten.

Falprensesi çok kötü baktı ya,resmen sallamış.İstediğin olacak deyip deyip durdu.
Hiç bir şey bildiği yok.İade istedim,dönüş de olmadı.
Lunara da iki gündür çevrimiçi olmadı.Ondan dolayı falcı değiştirmiştim zaten.

lunaraya baktirmaya niyetlendigimden beri kayip :D sen memnun muydun ondan?
seruven donmus uzakta gozukuyodu ama simdi onda da kuyruk var :D ustuste bakinca sallamasyon bakmaya basliyo ondan atmiyorum

Back
X