• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

Bu Aylora'nın olayı nedir? Baktırıpta memnun kalan var mı? Yorumlarda hep aynı kişiler her dediğin çıktı falan yazmış.

Lunaraya 6 kere fal attım ve hepsi zaman aşımına uğradı şimdi farklı bir falcıyı denicem.Lunara birkaç gün içinde açarım dedi yine açmadı büyük ihtimal açmaz diye düşünüyorum.

biz dun ve bugun destege lunara ve seruven donucek mi diye sorduk falcilarimiz bizim maasli calisanlarimiz degil hayatlarina karisamayiz istediklerinde gelirler dediler :D :D usteleyince ilgilendiler ama seruvene ulasamamislar lunara da sali demis. falsepetinin destek ekibine asigim ya tellwe ne korkunc :D

biz dun ve bugun destege lunara ve seruven donucek mi diye sorduk falcilarimiz bizim maasli calisanlarimiz degil hayatlarina karisamayiz istediklerinde gelirler dediler :D :D usteleyince ilgilendiler ama seruvene ulasamamislar lunara da sali demis. falsepetinin destek ekibine asigim ya tellwe ne korkunc :D
Sırayı tahmin edemiyorum ya 🤣🤣 ben çekiliyorum dostlar baktırın siz dnfnkg

Back
X