- 3 Nisan 2016
- 327
- 160
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #39.261
Anlıkta önerdiğiniz kim var tellwede? Kredim içeride kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlıkta Nelifer seviyorum ben. Yönlendirmeleri de akıl verir gibi değil, durum analizi şeklinde.Anlıkta önerdiğiniz kim var tellwede? Kredim içeride kaldı
my ura begeniyorum ben anlıkta ama burdaki arkadaşlar yapay zeka yorumu demisler. bilmiyorum bana dogru gelmistiAnlıkta önerdiğiniz kim var tellwede? Kredim içeride kaldı
Ben baktırmıştım bence de yapay zeka yamy ura begeniyorum ben anlıkta ama burdaki arkadaşlar yapay zeka yorumu demisler. bilmiyorum bana dogru gelmisti![]()
Bende merak ediyorumBu Aylora'nın olayı nedir? Baktırıpta memnun kalan var mı? Yorumlarda hep aynı kişiler her dediğin çıktı falan yazmış.
Benim vademi öteledi. Bence çıkmayacak . 1-2 eylüldü. Şimdi eylülün 1 ve 2. Haftası olduKamelyam'ın vadeleri çıkıyor mu?
Lunaraya 6 kere fal attım ve hepsi zaman aşımına uğradı şimdi farklı bir falcıyı denicem.Lunara birkaç gün içinde açarım dedi yine açmadı büyük ihtimal açmaz diye düşünüyorum.
Sırayı tahmin edemiyorum yabiz dun ve bugun destege lunara ve seruven donucek mi diye sorduk falcilarimiz bizim maasli calisanlarimiz degil hayatlarina karisamayiz istediklerinde gelirler dediler![]()
usteleyince ilgilendiler ama seruvene ulasamamislar lunara da sali demis. falsepetinin destek ekibine asigim ya tellwe ne korkunc
![]()
Bu arada ben byv fama ya attım nasıl sizceSırayı tahmin edemiyorum yaben çekiliyorum dostlar baktırın siz dnfnkg
Bu arada ben byv fama ya attım nasıl sizce
Güzel falcı bulamıyprum ya baya denedim de hepsi sallıyormuş gibi geliyorbana ilk iki fali cikmisti sonraki cok kotuydu kendisi de herseyi karistridim demisti cikmadi. son fali da patlicak bence![]()
Bu arada ben seruvene baktırdım hisli biri ama bana çıkmadı yazdıkları
Ben de onu bekliyorum şu an bakmaycak sanırım. Zaman aşımına uğrayacakLunaraya 6 kere fal attım ve hepsi zaman aşımına uğradı şimdi farklı bir falcıyı denicem.Lunara birkaç gün içinde açarım dedi yine açmadı büyük ihtimal açmaz diye düşünüyorum.