• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Bir yolun var sitesi korkunç bikaç anlıkta bildiler diye tekrar baktırdım. önceki falları okudukları halde tamamen söylediklerinin tam tersini söylemeye,saçmalamaya başladılar.(mars ve serkan tek) acaba dedim ilk falları kendileri yorumluyor sonrakileri başkalarına filan mı yorumlatıyorlar diye bile düşündüm ve o siteye bir daha asla gitmem tövbe.
Bir az önce Serkan Tekin söylediği olumsuz şey olumlu sonlandı, çok sevindim. Adam çok negatiff

Bir yolun var sitesi korkunç bikaç anlıkta bildiler diye tekrar baktırdım. önceki falları okudukları halde tamamen söylediklerinin tam tersini söylemeye,saçmalamaya başladılar.(mars ve serkan tek) acaba dedim ilk falları kendileri yorumluyor sonrakileri başkalarına filan mı yorumlatıyorlar diye bile düşündüm ve o siteye bir daha asla gitmem tövbe.
Famayla Semaya baktırmıştım orada da, çok tühaf bir enerjileri var, Sema anlık karşı tarafı çok yanlış yorumlamışdı, ve ben öyle olmadığını söyleyince - seni aldatıyor, falan-söylemişdi, kuşkulanmışdım, hiç çıkmadı

Astrocenter'da İdil Öz vardı bir dönem. Sistemden ayrıldı. Başka yerde bakım yapıyor mu acaba bilen var mı?

Ayda Deniz çıkmış mıydı ?
Maddi konularda çıktı. Diğer konular için bu ayın bitmesini bekliyorum yazarım. Biz de alacaklı gibiyiz vadesinde olmayınca çıldırıyoruz 😂😂 Ben vadelerie esneme payı bırakıyorum o yüzden haksızlık etmemek için bekliyorum ama öyle bir yıl beklemem mesela 😂😂

Mars Ben de dediğin gibi yaptı biliyor musun? olumlu söyledi adamla iletişim var dedi sonra baktırdım dedi ki yaşı , boyu, tipi bu çoçuğun aynısı biri çıkacak😂bir defa daha baktırırsam ve defa çocuğun kardeşini bana talip yapar diye korkuyorum 😂

Burada biri yazınca tekrardan gittim dinledim fal portalda ruhun çiçeği gayet güzel bakmış. Ve zamanı çalmak şöyle dursun Zaman sorularıma yetsin diye heyecanla ve hızlı hızlı konuşmuş. Süreçte yaşanılanları, bu yaşananların çevreme etkilerini, o insanların benimle alakalı aklında olanları, benim aklımda onlarla ilgili olanları güzelce ifade etmiş. Dürüst ve temiz bir bakımdı kısacası.

Aslında fal portal çok müdahale etmiyor falcı kendisi iptal ederse paylaşılmamış oluyor olumsuz yorum. Hatta yorum yaparken de söylüyorlar zaten yorum ve puanlama benim için çok önemli diye bunu falcıları da belirtiyor. Bende öyle bir durum olmuştu orada 2 defa iade almıştım aldığım içinde olumsuz yorumum kaldırılmıştı düşük yıldızımla beraber. Orada sadece Belkıs abla diye bir falcı var onu merak ettim ona baktırmayı istedim ama Revanna'dan sonra soğudum oradan. Gelecek öngörüsü çıkarsa tekrardan ruhun çiçeği için giderim oraya gitmişken de Belkıs ablaya bir uğrarım😂😂😂

Maddi konularda çıktı. Diğer konular için bu ayın bitmesini bekliyorum yazarım. Biz de alacaklı gibiyiz vadesinde olmayınca çıldırıyoruz 😂😂 Ben vadelerie esneme payı bırakıyorum o yüzden haksızlık etmemek için bekliyorum ama öyle bir yıl beklemem mesela 😂😂
Ben pek beğenmedim ,beklentim daha yüksekti.

Mars Ben de dediğin gibi yaptı biliyor musun? olumlu söyledi adamla iletişim var dedi sonra baktırdım dedi ki yaşı , boyu, tipi bu çoçuğun aynısı biri çıkacak😂bir defa daha baktırırsam ve defa çocuğun kardeşini bana talip yapar diye korkuyorum 😂
Bana her fal attığımda aynı kişi değil de sanki başka biri yorumluyor gibi geliyor orada 😂

Burada biri yazınca tekrardan gittim dinledim fal portalda ruhun çiçeği gayet güzel bakmış. Ve zamanı çalmak şöyle dursun Zaman sorularıma yetsin diye heyecanla ve hızlı hızlı konuşmuş. Süreçte yaşanılanları, bu yaşananların çevreme etkilerini, o insanların benimle alakalı aklında olanları, benim aklımda onlarla ilgili olanları güzelce ifade etmiş. Dürüst ve temiz bir bakımdı kısacası.
Ruhun çiçeği benim bakımımda orta ama en azından tarotun bestesi gibi 10 dakikada 1 dk bakmıyor,süreyi verimli kullanıyor dediğin gibi.

nevin gül nasıl
en sonda bana bir dua atı bunu oku diye
öngürleri iyidi ama yakın zamanda vade verdi
karma tilki eda denizzer ahu yıldız ve nevin aynı vadeleri verdiler bunun la ilgili size bilgi veririm

nevin gül nasıl
en sonda bana bir dua atı bunu oku diye
öngürleri iyidi ama yakın zamanda vade verdi
karma tilki eda denizzer ahu yıldız ve nevin aynı vadeleri verdiler bunun la ilgili size bilgi veririm
Nevin gül herkese dua atıyor ben pek hisli olduğunu düşünmüyorum

kizlar bi bucuk ay filan oldu bekledigim iletisim kuruldu baktirmama gerek kalmadi ama bu basligi birakamiyoruuumm. beni kovalayin ya. onceden hic baktirmadigim zamanlar gene burdaydim fal bagimlilik yapmiyor ama fal basligi bagimlilik yapiyor olabilir mi shssjsjs

Back
X