• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

Yani su an vadelere var daha sadece anlik olarak konusabilirim cok fazla kisiye baktirdim hepsini okumam lazim tekrardan zaten siralicam zamanim olursa direkt birini sorun öyle daha kolay olur su an
Kamelyam için ne düşünüyorsunuz? Ben çok memnun kalmıştım her baktirdigimda.

Lindaaa'ya fal baktıran var mı yorumları çok olumlu ama hiç adı geçmemiş merak ettim
O bana seni kıskandırmak için hayatında biri olduğunu söyleyebilir demiş ve bi hafta sonra kendisinden öğrenmiştim, çok sonra farkına vardım linda bilmiş. Ben seviyorum ciddiye alıyor ilginç spesifik detayları görüyor bence.

Bizim aramızı yapmak isteyen bir aile üyesi gördü karşı tarafın annesi bu. yani aklıma bile gelmeyen şeyleri gördü ve söyledi 2 falında da. ama vade veremiyor bana benim karşı taraf dünyanın en inatçı insanı olduğu için en tutulan falcılar dahil uzun vadeye yayıyor 😔

Neden aynı anda farklı falcılara fal atıyorsunuz? Enerji karışıyor bir faldan sonra zaman vermek gerekiyor enerji temizlenmesi için. Doğal sürece müdahale edilmiş oluyor bu şekilde.

Demet 25 fal, gerçekten süre dolmadan bakabiliyor mu o kadar fala? Hayır, 500 lira verip zaman aşımına uğrarsa çıldırırım herhalde ☹️

Back
X