• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

2. Falı 1.falin özetiydi, detay ve farklı hiçbir şey yoktu 20 gün geçmişti. Falın başında daha önce bakmıştık dedi ortasında sizi hatırlamıyorum dedi :) 1.fali muhteşemdi aşırı beğenmiştim.
Anladım kötü olmuş :) bir daha denemek istersen benim dediğim gibi yaparsın o gün ilk açtığı saatte ilk sıralara girmeye çalışırsın bayağa fark oluyor yorumlamasında.

kizlaar bana az kisi haric hepsi eylul ekim gibi iletisim olur dedi. diger 2 yada 3 kisi sen adim atmazsan surec boyle gider cunku adam inat ediyor dedi. Bana adim at demeyin adim atilicak olaylar yasanmadi😂
bu konu icin kimi tavsiye edersinizzz adim atar diyen ve dedigi adim gelen yada bekleme gelmez diyen ve cikan kim var? kime sorsam fallawyu objektiftir diyo ama baskasi varsa denerim😁

kizlaar bana az kisi haric hepsi eylul ekim gibi iletisim olur dedi. diger 2 yada 3 kisi sen adim atmazsan surec boyle gider cunku adam inat ediyor dedi. Bana adim at demeyin adim atilicak olaylar yasanmadi😂
bu konu icin kimi tavsiye edersinizzz adim atar diyen ve dedigi adim gelen yada bekleme gelmez diyen ve cikan kim var? kime sorsam fallawyu objektiftir diyo ama baskasi varsa denerim😁
Ben ilk zamanlar onu dinleseydim şimdi farklı durumlarda olurduk.

Merhaba, Kamelyam, Astro, Fallawyuu, Midga, Hertürlüfal,Zehra Abla,Snotra ,Lunaris MyUra,Manolya,Cinnar, Ozgella aklıma gelenler hepsi son konu için olumluydu hepsi birden patladı.
Bunların yarısından çoğu yapay zeka 😂
Hatta kamelyam ve fallawyu değil sadece.

Fallawyu ya katinaya baktirdim ama falin sonuna doğru kahve atmışım gibi fincan yorumu yapmış kopyala yapıştırmı yapti anlam veremedim daha önce böyle bir durum yaşayan oldumu....
Fallawyuu aylar önce bana fal baktığında sonuç konusunda sitem edince ''kusura bakma fincan fotoğraflarını görememişim şimdi webden girince gördüm'' demişti bir daha baktırmadım. Muhtemelen burayı okuyor, fincan görmeden kahve falı paketini nasıl yorumladı acaba? Kendi kartlarımla destekledim vb. de demedi.

Fallawyuu aylar önce bana fal baktığında sonuç konusunda sitem edince ''kusura bakma fincan fotoğraflarını görememişim şimdi webden girince gördüm'' demişti bir daha baktırmadım. Muhtemelen burayı okuyor, fincan görmeden kahve falı paketini nasıl yorumladı acaba? Kendi kartlarımla destekledim vb. de demedi.
Çıkmış mıydı bu falı peki?

Merhabalar benim binnaz hesabım ile arkadaşım geçen yıl yorum almıştı ona bakmak istiyor ama ben uygulamalarda bulamadım binnazı. arkadaşımda görünüyor onda yüklü hatta kullanıyor. ikimizde türkiyedeyiz belli ki erişime açılmış. onun telefonu android benim ios anlamadım sadece androidde mi açıldı. Açıkçası şifremi de verip sen aç bak yorumuna demek istemiyorum benim eski aşırı saçma sorularıma ben bile bakmak istemiyorum kimse görmesin :D

Back
X